Katherine Hurst och lagen om attraktion

Lagen om attraktion

Jag har en väninna som alltid håller gluggarna öppna efter spännande böcker och hemsidor. Det var hon som rekommenderade mig att läsa Medial Läkning och det var hon som fick mig att kika in på Katherine Hurst´s hemsida. Den sidan är totalt dedikerad till lagen om attraktion och jag tyckte direkt om det jag läste:

”Kvinna som satsat allt på ett företag, trott och väntat på att befordran skulle komma, blir besviken när ung kandidat får hennes plats och då istället börjar praktisera LoA OCH lyckas vända hela sitt liv”

För er som kanske, som jag, känner att lagen om attraktion är rätt men att det ändå inte alltid verkar fungerar (vad gör man då för fel?) och vill få nya uppslag och idéer till hur man kan tänka: testa ett inspirerande besök på Katherines hemsida.

Där finner ni bland annat ett test för att ta reda på hur man använder LoA och vad man gör fel.

Attraktionslagen är ett härligt nöje tycker jag och från de gånger jag verkligen fokuserat så har den levererat allt från en resa till Maldiverna, pengar jag bett om och lägenhet med exakt de attribut jag visualiserat. Och detta inom kort tid!

Berätta gärna om hur ni känner och vad ni har för erfarenhet av att attraktionslagen.

Fortsatt glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena