Katherine Hurst och lagen om attraktion

Lagen om attraktion

Jag har en väninna som alltid håller gluggarna öppna efter spännande böcker och hemsidor. Det var hon som rekommenderade mig att läsa Medial Läkning och det var hon som fick mig att kika in på Katherine Hurst´s hemsida. Den sidan är totalt dedikerad till lagen om attraktion och jag tyckte direkt om det jag läste:

”Kvinna som satsat allt på ett företag, trott och väntat på att befordran skulle komma, blir besviken när ung kandidat får hennes plats och då istället börjar praktisera LoA OCH lyckas vända hela sitt liv”

För er som kanske, som jag, känner att lagen om attraktion är rätt men att det ändå inte alltid verkar fungerar (vad gör man då för fel?) och vill få nya uppslag och idéer till hur man kan tänka: testa ett inspirerande besök på Katherines hemsida.

Där finner ni bland annat ett test för att ta reda på hur man använder LoA och vad man gör fel.

Attraktionslagen är ett härligt nöje tycker jag och från de gånger jag verkligen fokuserat så har den levererat allt från en resa till Maldiverna, pengar jag bett om och lägenhet med exakt de attribut jag visualiserat. Och detta inom kort tid!

Berätta gärna om hur ni känner och vad ni har för erfarenhet av att attraktionslagen.

Fortsatt glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

 1. Linda skriver:

  När en person alltid är nattsvart/självömkande, då får man avsmak och drar sig undan dessa energitjuvar. Så mycket uppmärksamhet deesa kräver. Man mår illa.

  1. eva skriver:

   Du skriver aldrig något positivt om andra, DU verkar tro att endast du har rätt om saker, svår attityd👎

 2. e skriver:

  O så en video för 49 dollar för o höra att man ska vara positiv

  AIH aldrig i helvete, jag ska vidare utan LOA

 3. Fisken skriver:

  Jag började affimera det jag ville ha för ett halvår sen. Jag fick den jag ville ha på kroken. Men i samband med slutet av januari, när känslorna blev besvarade, så har jag inte haft koncentrationen av att fortsätta affimera på samma sätt sen tidigare. Pga den klassiska meningen jag fick utav han. ”Jag behöver tänka”. Han tänker fortfarande än idag, fast mer i tystnad. Men jag fortsätter att affimera i drömmarna och i tankarna samma saker ändå. Och hoppas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..