Frågor och svar

Från astrologi till personligt

Onsdag och allt tillbaka till verkligheten efter Påsken. Eller? Hur känner ni er?

Jag är glad över det vackra vädret som laddat mig i Påsk och hoppas nu innerligt att våren kommer snart.

Ni mailar och kontaktar mig på olika sätt. Många gånger har ni frågor om allt från astrologi till det personliga. Här kommer det ni frågar mig om just nu samt mina svar:

Hur ställer du dina horoskop? Har du ett program?

Svar: Jag använder planettabeller på astro.com och hittar där planetaspekterna som bildas. Sedan tolkar jag det och, voilá, ni har ett horoskop!

Jag gillade din video om hur man räknar horoskophus. Kan du inte göra fler videos?

Svar: Javisst! Är det något särskilt ni vill veta?

Har du ett kontor eller arbetar du hemifrån?

Svar: Jag arbetar hemifrån. Det är lätt, bekvämt och faktiskt inte alls tråkigt. Jag tar ofta en promenad innan jag startar, som ”att gå till jobbet” och sedan ännu en ”när jag går hem”. Funkar toppen!

Skriver du fortfarande på bokmanus?

Svar: Ja, i mån av tid. Det är hundra gånger lättare att skriva facklitteratur än skönlitterärt. Det senare kräver mycket mer fokus och behov av tid tycker jag. Idéerna ligger och väntar och det går lite långsamt framåt med olika manus. Det är bäst att jag inte säger mer än så eftersom takten är imponerande långsam. :-)

Varför slutade du med juridik?

Svar: Egentligen slutade jag aldrig. Jag bara valde ett flöde som öppnade sig under hösten 2013, levde min kreativa dröm och  fick alla pusselbitar att passa med familjlivet och ekonomin. Nu anpassar jag mig på nytt och håller alla dörrar öppna. I hjärtat bor det kreativa men det är också lockande med en trygg anställning och en fast månadslön. Jag får se vad det blir i slutändan men hoppas att jag kommer på något smart och kreativt som skapar en mer långsiktig trygghet och där jag känner att det jag gör tillför ett värde till de jag möter eller interagerar med.

Vad har du för rutiner gällande lagen om attraktion?

Svar: Absolut inga fasta rutiner alls! Men jag försöker att någon gång under dagen påminna mig om att visualisera. Oftast blir det när jag går och lägger mig men det kan lika gärna vara när jag promenerar eller står i kön på Ica. Jag tar de stunder som bjuds!

Hur många horoskop gör du i veckan?

Svar: Massor! På bloggen blir det en hel del, oftast två eller tre inlägg med olika tolkningar såsom för veckan som kommer, kärlek och så vidare. Sedan tillkommer de personliga horoskopen. De är väldigt begränsade till antalet. Som mest cirka 7 stycken per vecka. Annars hinner jag inte hålla den kvalitet som jag vill. Ni som mailar mig på måndagarna är väldigt tålmodiga och förstående gällande detta och mailar ofta om. I tider då det är semester eller helger är det lättast att nå fram, för då är ni mindre antal som mailar. Jag svarar endast de som jag kan ta mig an. Ibland har antalet mail varit närmare 100 stycken och därför gjorde jag det lätt och tidseffektivt med det här först-till-kvarn- upplägget.

Tack för att ni mailar, engagerar er på Facebook och stöder och peppar på alla sätt här på bloggen! Det ger mig idéer och inspiration! Stort tack också för att ni klickar på ”bloggkärlek”.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena