Fråga från Stenbock

Stenbockens ekonomi

Jag fick en läsarfråga från en Stenbock som längtar efter lugn och stabilitet och undrar över ekonomin.

Generellt ser det ut så här för Stenbocken:

År 2018 är ett förändringens år för Stenbocken när det gäller ekonomi, inkomster, ägande och hur man förvaltar sitt pund d v s sina kunskaper och personliga talang. Anledningen till att förändringens vindar börjar blåsa, vilket sker i mitten av maj, är att Stenbockens ekonomiska planet, Uranus, då byter tecken.

Åren 2011-2018 markerade en era i Stenbockens ekonomi som är på väg att ta slut. Hastiga förändringar och omstrukturering i ägande kan ha varit en variant. Attityden kan ha varit snabb, aggressiv och ”kvick på bollen” när det kommit till beslut om pengar och fastigheter.

Från och med maj 2018 och till och med november 2018 får Stenbocken en försmak av vad som väntar i ekonomin från och med våren 2019- 2026. En tid då Uranus kommer röra sig igenom Oxens tecken tillika Stenbockens femte hus. Stenbocken kommer bli mycket mer noggrann, försiktig och långsam i sättet du hanterar pengar. På ett bra sätt!

Saturnus och Uranus kommer dessutom att befinna sig i en fin aspekt till varandra. Saturnus är Stenbockens styrare och befinner sig sedan december i Stenbockens tecken. Detta komma gynna Stenbockarna för att åstadkomma långsiktig ordning och reda samt struktur i pengasituationen.

Alla former av investering i land, mark, jordbruk eller projekt relaterade till brukande av jord och fastigheter är goda idéer. Förvaltandet av talang är också ett intressant område som kan ge möjligheter. De är Oxens områden och det är alltså där som Stenbockens ekonomiska planet kommer befinna sig i maj- november samt våren 2019-2026.Att Stenbocken har sin ekonomiska planet i det nöjesinriktade huset, det femte huset, är en glad aspekt. Det tyder på att inkomsterna får flöde i samband med sådant som ger glädje, kanske en hobby som ger pengar eller möjligheten att arbeta med något inom nöjesindustrin, något kreativt eller med barn eller barnrelaterade produkter och tjänster samt lyxrelaterade inrättningar såsom SPA och resmål med guldkant.

Ett annat sätt att tolka Uranus i det femte huset är att Stenbockarna kommer njuta av sina pengar, vilket tyder på att mer pengar kommer finnas tillgängliga.

Så enligt Stenbockens solhoroskop ser det ut som att attityden i hanterandet av pengar och ägande kommer bli mer förnuftig vilket kommer ge bättre ekonomi. Kanske går det att frigöra pengar i sådant som redan ägs eller tänka om i sättet som Stenbocken använder sin talang och därmed tjäna mer pengar (mycket möjligt inom något som Stenbockens älskar att göra så mycket att det snarare känns som nöje än jobb).

Saturnus i Stenbockens tecken antyder att man rensar och renar den personliga profilen så att den blir perfekt och som ny. Som att ömsa skinn och börja om på nytt. Saturnus är förknippad med behov av tid och extra tålamod men det brukar Stenbockarna vara de bästa att klara av eftersom tecknet styrs av Saturnus.

Håll ögonen på vad som sker den 27 juli 2018. Då är det månförmörkelse och fullmåne i Stenbockarnas inkomsthus. Det kommer att röra på sig rejält avseende pengar och ekonomi då.

Kramar

Helena