Astrologens tisdagsgöromål

Uppdatering av tidigare inlägg och sommarhoroskop till tidningen

Jag har ägnat förmiddagen åt att gå igenom tidigare inlägg med bloggkärlek-länkar. Jag förtydligar kort exakt hur genom mitt uppdaterade inlägg om bloggkärlek HÄR.

I övrigt har jag blivit klar med sommarhoroskopet till tidningen. Det är alltid jätteskönt när större lämningar är klara. Sommarastro spänner över 3 månader och jag har cirka 458 tecken per stjärntecken så det blir enormt mycket sållande mellan vad som är viktigt och mest framträdande för händelserna.

Sommarhoroskopet publiceras i Amelia nr 9 som kommer ut den 7 juni.

Nu ska jag kasta mig över väntande horoskop, både personliga och till bloggen.

Jag önskar er en fortsatt fin dag!

Kramar

Helena

 1. A skriver:

  Hej Helena!
  Jag uppskattar verkligen din blogg och ser alltid fram emot att läsa dina veckohoroskop. Du inspirerar!

  Jag klickar alltid på dina länkar med bloggkärlek – tycker det är viktigt att stötta din Astro-business! Men. Kan du inte lägga in bilder på det du länkar ut till? Jag tror det skulle öka klickandet och ett eventuellt köp, vilket är det som du och affiliatepartnern ”tjänar” på.
  Även om du inte har så mycket bilder i bloggen i övrigt (dina kloka texter gör jobbet) så tycker jag själva syftet med affiliatelänkar är att ha bilder på det man länkar ut till (kläder, väskor, inredning osv).
  Vi bloggläsare är enkla på det viset – ser man något fint som fångar ens intresse så klickar man på det. Och är man inne i webbshoppen så är benägenheten att köpa något man tyckte var fint också större. Utan bild så är resan till klick och sedan köp MYCKET längre.

  Stor kram
  A

  1. Tack A!
   Från pch med helgen så lägger jag ut bild och länk i slutet av inläggen! Tack för ditt stöd :-)
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..