Två fina Venus-dagar

Venus i fin aspekt till Mars och Neptunus

Mitt i all röra och seghet av Merkurius retro (som en känsla av klister, eller hur?) så kan vi idag och imorgon glädja oss åt att Venus (tur, flöde, harmoni, kärlek och pengar) kommer skapa fina aspekter till både Mars och Neptunus.

Jag har blivit bjuden på ett kul firande imorgon torsdag och det ser verkligen lovande ut. Firandet är releasen av kocken Jessica Frejs klänningskollektion på torsdag. Jessica bloggar ju även här på amelia.se. Med Venus och Neptunus på sitt bästa humör imorgon så kan det inte bli annat än en härlig kväll med vackra klänningar att vila ögonen på, trevlig samvaro, lite bubbel och goda tilltugg.

Idag, onsdag, möter Venus sin älskade Mars och det ger oss alla chanser att få lite extra guldkant på tillvaron. Skapa något lite extra mysigt hemma genom att tända ljus, duka fint och njut av god middag eller kanske kosta på sig ett restaurangbesök ute?

Venus i Oxen är lite av en lyx-typ så idag och imorgon kan livet kännas lite mer flärdfullt. Så härligt!

Venus och Mars är ju annars kända för att vara kärleksparet på stjärnhimlen så detta gör onsdagen och torsdagen till en verkligt fin kärleksdag: Gå på date, ge dig och din partner tid tillsammans eller känn hur du bara mår bra i dina närmaste relationer och hur mycket du har att vara tacksam för.

Nu har jag nedräkning tills på söndag då Merkurius beger sig framåt igen!

Fortsatt glad onsdag!

Kramar

Helena

 1. Ewa skriver:

  Låter underbart med lite lycka i retrograden. <3 Jag tänkte höra om Merkurius retrograd även kan påverka hälsan? Och då tänker jag på långvariga sjukdomar och hälsotillstånd där man kan få bakslag. Merkurius ska väl peka på sånt som inte fungerar så bra om jag förstått det rätt. Men gäller det bara inom teknik, elektronik och kommunikation? Eller kan strålkastaren även hamna på annat som man behöver bli påmind om att ta hand om?
  Kram och tack för allt du delar med dig av.

  1. Hej Ewa,
   Javisst kan den göra det. Särskilt om merkurius är hälsoplaneten för dig. Genom att titta i ditt personliga horoskop och se om Tvillingarna eller Jungfrun finns i det sjätte huset så vet du bättre.
   Men, helt rätt tänkt alltså. En gammal hälsofråga/behandling kan då ha blivit aktuell igen under retrograden.
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..