Fredag den 13:e

Otur och tur på årets mest skrockfulla dag

Jag tror på numerologi och enligt den läran så är talet 13 lika med fyra. (1+3=4) Fyra är ett utmärkt tal! Det står för struktur, grund och säkerhet.

Jag tror att vi kommer vara väldigt fokuserade på just detta med att skapa oss en trygg bas eller grund att stå på. Anledningen är kanske inte främst att det är fredagen den 13:e idag utan att Jupiter och Pluto under morgondagen, den 14 april kommer befinna sig i sitt andra av tre möten under 2018. Och vi känner redan av mötets energier.

Det första Jupiter/Pluto-mötet ägde rum den 16 januari, det andra imorgon och det tredje den 12 september. Dessa datum tar vi transformerande kliv avseende våra pengar, ekonomiska idéer eller jobb.

Jupiter backar just nu vilket kanske gör att vi sneglar bakåt avseende sätt att trygga vår ekonomiska framtid. Vad fungerade i dåtiden? Kan jag använda mig av något jag gjort tidiare för att förbättra min ekonomi?

Med Mars och Neptunus i en aspekt som gynnar att just planera (numerologiska fyrans favoritövning) så kommer kloka tankar att födas under den här helgen tror jag. Som alltid med smarta idéer gäller det att så dem när tiden är som mest gynnsam. För det vill man ofta ha en nymåne som är en nystartande kraft som ger extra skjuts till det man önskar starta. Eller ett annat fint planetmöte som man kan dra nytta av.

Vi har en nymåne redan på måndagen den 16 april men jag är inte helt tokig i den. Aspekterna som skapas i samma veva är tuffa. Mer om det i veckohoroskopet under helgen. Men, den 23-24 april har vi ett fint möte mellan Mars och Jupiter retrograd och den dagen lämpar sig för att förhandla om pengar eller följa upp något från förr. Jag tror att de dagarna kan komma att kännas väldigt positiva. Som om möjligheternas rum öppnar sig!

Fortsatt glad fredag till er alla!

Kramar

Helena

 

 1. Helena skriver:

  Tack, tack, tack Helena! Och oj! Fick en gammal skuld tillbaka i går – på torsdag – som jag aldrig trodde skulle komma. Det märkte jag i dag till min stora överraskning!!!!!!! :-) .-) . Hade legat vaken halva nattten i går och grubblat över hur pengarna skall …Vilken räddning! Önskar dig även en underbar week-end. Kram av lejon/lejon

  1. Men Så underbart goda nyheter Helena! Grattis!
   Kram
   Helena

 2. Jag har fått förfrågan om mer jobb på annat ställe men lika som jag håller på med nu. Jag ska inte sluta där jag jobbar nu utan i så fall ta på mig mer. Jag har väntat att ge svar pga merkurius. Är det ok att ge ett svar på måndag?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..