Horoskop 16-22 april, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken. Inlägget innehåller reklamlänk.

Väduren 21/3- 20/4

Dags att börja om på nytt i livet! Nymånen den 16/4 äger rum i ditt eget tecken. Kanske känner du en stark önskan om att rensa upp och börja om samtidigt som en känsla av plikt eller ansvar gnager inom dig. Konsten att få ihop vardagens alla måsten och drömmen om ett lättare liv, på dina villkor, kan ge dig lite att tampas med i tankarna. Den 17/4 är pengar och dina personliga värderingar högst på agendan när du funderar över kärlek. Sök det goda hjärtat istället för det som verkar fint och perfekt på ytan. Den 18/4 kastar du dig modigt ut och tänker i helt nya banor. En smart idé kan attrahera en affärsängel. Den 20/2 träder Solen in i ditt inkomsthus och det väntar en månad då mycket händer kring dina inkomster och det du äger.

Oxen 21/4-21/5

När veckan startar begraver du det gamla. Du är tvungen för att komma vidare. Nymånen den 16/4 aktiverar att du slickar dina sår, läker dig och sedan går vidare. Likaså kanske du arbetar i enskildhet med ett projekt som måste bli klart utan inblandning från andra. Ge uttryck för det du önskar dig i kärlekslivet när tisdagen kommer. Det är så mycket lättare för en partner att ge dig det du vill ha OM du bara berättar vad sjutton det är! På onsdagen kan du nå ett genombrott i din process att befria dig från det gamla eller från beroenden eller rädslor. Det kan gå riktigt snabbt när polletten trillar ned! Allt solljus är på dig från och med fredagen och en månad framåt. Vad vill DU ha av livet? Det är en toppentid för att fundera och starta om på nytt.

Tvillingarna 22/5-21/6

Den 16/4 aktiveras din samarbetsdel i horoskopet. Kanske får du upp ögonen för ett grupparbete eller kurs i något ämne som du intresserar dig för. Det är mycket möjligt att teknik, forskning, välgörenhet eller sociala medier har en del med saken att göra. Tisdagen kan bli en intensiv känslomässig dag då du eller din partner tar upp åsikter som någon av er tryckt tillbaka. För länge. Om du är singel kan en person närma sig dig med stora ord och snabb handling. Är du redo att hänga med? När du bidrar med din talang för att hjälpa andra kan du få en chans att skina själv på onsdagen. Från och med fredagen flyttar Solen in och ger dig under den kommande månaden fokus på att samla dig, lämna det förgångna och slutföra arbete som kräver att du stänger in dig på din kammare.

Kräftan 22/6-23/7

Dags för en ny karriärplan! Nymånen den 16/4 aktiverar dina ambitioner. Med en tuff aspekt till ditt relationshus kanske en kärlek eller samarbetspartner inte är helt med på banan när du tänker långsiktigt i karriären eller inför framtiden. På tisdagen är dina kontakter och ditt sociala liv ALLT för ditt kärleksliv. Ut och mingla med din partner eller, om du är singel, ladda hem Tinder och/eller missa inte sammankomster med vänner och bekanta. Våga gå din egen väg på onsdagen. Att tänka utanför boxen ger dig både framgång och respekt. Från och med fredagen kommer du börja se världen genom nya alternativa glasögon. Hur kan jag skapa framgång genom att tänka i nya banor?, kommer du fråga dig mycket under den kommande månaden. Mycket möjligt satsar du på passiva inkomster, digital strategi, onlinejobb, utveckling av appar eller nätverkssamarbeten.

Lejonet 24/7-23/8

Du tänker i stora, internationella banor vid måndagens nymåne. Ett överraskande erbjudande om att resa eller arbeta internationellt eller på ett publishingprojekt kan få dig att jubla. En klient eller uppdragsgivare kan vara krävande men du klarar det! Om du arbetar kreativt ska du våga tänka utanför boxen genom att använda dig av alternativa vägar att lyckas. Bara för att ingen annan gjort det innan så betyder det inte att det inte fungerar för dig! Var modig som du är! Dina nytänkande idéer kommer prägla måndag- torsdagen. I ditt kärleksliv är det tryggt och säkert som glädjer dig, på tisdagen. En ny partner som har läget under kontroll attraherar dig och en stadgad partner som visar att han/hon är att lita på när det blåser får dig att slappna av. Från och med fredagen blir det full fart i din karriärsektor och avseende dina långsiktiga lisvplaner under den kommande månaden.

Jungfrun 24/8-23/9

En överraskande nymåne väntar den 26/4. Samägande, pengar, skulder, graviditet och att gå samman med en kärlekspartner både känslomässigt och ekonomiskt hamnar i fokus. Något med det hela kan ske ”rakt ur det blå” och överraska dig rejält. Våga dig på en lite ny, mer vågad inställning i kärlekslivet på tisdagen. När allt har blivit vardag och ”samma gamla visa” kan ett oväntat steg göra en stor förändring. Gör den satsningen på tisdagen! Pengar och begär kan göra att du måste balansera mellan dina behov samt konsten att förhandla med en ekonomisk person i ditt liv, såsom en bankman eller generös släkting, under onsdagen. Undvik att shoppa loss på kreditkortet utan att först ha satt en mycket klar gräns för hur mycket du kan spendera. Från och med fredagen väntar dig en månad då kommer lockas att tänka stort och internationellt. Tankar kring fastigheter och chansen att göra mer av det du äger kan vara en tanke som inspirerar dig. Att börja studera eller resa utomlands kan vara en annan variant.

Vågen 24/9-23/10

Nymånen på måndagen äger rum i ditt hus för seriösa relationer, både i kärlek och affärer. Hastigt och överraskande är ledorden som präglar dig och dina relationer under veckan. En relation kan nå ett abrubt slut eller ett genombrott på onsdagen. Känslorna bubblar upp och ur din mun och vips så kan allt ha hänt! Rent affärsmässigt eller på ett innovativt plan så har du allt att vinna på att samarbeta, istället för att göra allt på ditt eget sätt. Bär särskilt med dig den tanken kring tisdagen-onsdagen. Från och med fredagen startar en månad som kommer ge dig mycket att göra avseende pengar, skulder, pantsättning, arv, testamenten, bidrag och lån. Det är deklarationstider och du tycks ha särskilt mycket att ta hand om. Boka en tid med din bankman eller revisor för att ordna allt i god tid innan den 2 maj.

Skorpionen 24/10-22/11

Arbete, plikt och hälsa betonas i samband med nymånen på måndagen. Nyheter om ett detaljerat schema för ett jobbuppdrag eller ditt sätt att ta hand om dig kan komma hastigt. Ett PR-/skrivprojekt eller uppdrag som handlar om att föreläsa eller undervisa kan skapa viss stress. Men du fixar det! Kärleken är het, intensiv och superpassionerad på tisdagen. En ny person kan storma in i ditt liv eller en relation med en stadgad partner fördjupas enormt genom att ni talar öppet med varandra. På onsdagen är du enormt drivande och nytänkande när du arbetar. Det kanske räddar en situation där allt stannat av. Från och med fredagen och en månad framöver kommer Solen lysa upp ditt hus för seriös kärlek och affärsrelationer. Mycket kan hända! Ett samarbete i affärer, blomstrande kärleksliv eller ett väldigt mycket mer aktivt socialt liv väntar.

Skytten 23/11-22/12

Oväntad utveckling och möjligheter väntar dig i samband med nymånen på måndagen. Områden som berös är kreativa satsningar, fertilitet, barn i ditt liv eller kärleksflirtar. Något sker med en rasande fart och du kan bara hänga med. Pengar, eller bristen på dem, kan stressa dig men du kommer få ihop det med långivare och banker. Kärlek och respekt samt viljan att finnas där och hjälpa varandra präglar ditt kärleksliv på tisdagen. Trygghet är så mycket viktigare än het passion och snygg yta. Det du ger uttryck för kan förföra en hel värld eller vinna över alla motståndare på din sida på onsdagen. Du talar på ett mycket övertygande sätt om vad du vill ha, och får det troligen precis så som du hade tänkt dig! Från och med fredagen väntar det dig en månad av ett strikt schema för att hinna med allt du ska bli klar med inför sommaren. Det handlar både om arbete och träningsrutiner.

Stenbocken 23/12-20/1

Känslorna i hemmet eller med en familjemedlem kan bli stora och kanske överraska dig vid måndagens nymåne. Tankar kring att flytta, renovera, bli sambo eller möta din partners familj dominerar. Du kan känna en viss press inifrån men kanske har den inget med nuet att göra utan är istället något som du bär med dig från det förgångna? Låt inte gammalt groll, rädslor eller oro stoppa dig från att ta nya känslomässiga steg i livet. På tisdagen kan du attraheras av någon som verkar väldigt passionerad och spännande. Men, tänkt två gånger innan du agerar för snabbt. Stadgade gynnas av att låta alla känslor och tankar som ni tryckt undan, få komma fram. Det kan få en rent transformerande effekt på ditt kärleksliv att tala öppet och tydligt om rädslor och begär. Från och med fredagen väntar det dig en månad full av möjligheter att få njuta och skoja mer i livet. För Stenbockar som önskar sig en graviditet är det generellt sett en bra tid att försöka från och med måndagen och under den kommande månaden.

Vattumannen 21/1-18/2

Nymånen på måndagen för med sig nyheter om grannar och syskon eller hur du använder dig av information. Besked eller funderingar kring en kortare resa eller en kurs kan också dominera. Något med det hela verkar överraska dig. På tisdagen är du villig att dela med dig av dina innersta känslor i kärlekslivet. Det gynnar dig oavsett om du är singel eller stadgad. Du är smart och nytänkande när du kommunicerar på onsdagen. Som om du befinner dig en idéernas kammare och bara plockar med dig det som verkligen fungerar. I gruppsammanhang står du ut som den som hela tiden tänker ett steg längre än de andra. Från och med fredagen så väntar det dig en månad som kommer att ge dig att göra när det gäller ditt hem och din familj. En flytt eller renovering kan vara en variant. Känslor och minnen från förr är en annan.

Fiskarna 19/2-20/3

Din ekonomi ger dig nyheter vid nymånen på måndagen. Satsa på att målmedvetet lägga upp en ny halvårsbudget, se över ditt ägande eller be om ett lönesamtal med chefen. Ditt kärleksliv kan bli väldigt intensivt på tisdagen. Singlar kan flirta friskt med någon ny person, möjligen en vän eller kontakt via sociala medier. Stadgade kan få tillbaka förälskelsepassionen genom att skicka spännande mail eller sms till varandra under dagen. Ekonomiska frågor kan ge dig hicka på onsdagen. Försök då att strukturera dig och se över onödigt, vardagligt svinn. Där kan det finnas mycket pengar att spara. Från och med fredagen blir ditt sociala liv med vänner, grannar och syskon mer aktivt. Under den kommande månaden blir det mer liv och händelser i ditt grannskap. Ditt intellekt får sig också en dos av energi och kanske plöjer du bok på bok eller känner dig lockad av tanken på att studera eller göra weekend-resor för att vidga dina vyer.

Kramar

Helena

Tack, tack, tack!

Bloggkärlek/Satinlinne från Lindex

 1. Marie skriver:

  Hejsan, nyfiken vädur här. Den 20 skulle en månad med frågor kring pengar dyka upp. Ska jag tolka det som negativt eller positivt. Mvh

 2. Hon som gnäller på alla Kräftor på denna site, måste ha blivit dumpad o den usla självkänslan projicerar människan på andra, stackaren, gå o prata med någon

 3. Petra skriver:

  Vad är andemeningen med denna blogg, inte att vissa kritiserar andra personers inlägg iaf.
  Visa hänsyn mot blogg ägaren Helena, denna sida är ju till för pepp

 4. A skriver:

  Finns inget slut på självömkande kräftor. XXX kommer nu svara hon håller aldrig käft

  1. O skriver:

   Giftspridare åk till något krigsland

 5. Anika skriver:

  Känner hur det börjar braka loss, energin när retrograden vänder – nu jäklar!😀

  1. Äntligen börjar det lossna. Har varit en tuff tid ett tag. Kändes som en lättnad idag. Fick en energikick i em. Ser fram emot nästa period. Tack ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..