Ut och bort!

Bloppis i samarbete med mig själv.

Jag rensar som en tok bland allt som bara, eh, ligger. Kan inte fatta att jag tillåtit mig själv att ha så mycket som inte kommer till någon nytta för mig. Men, nu är det över och jag springer iväg till UFF-lådor och har nappat på Åhléns erbjudande för att göra mig av med husgeråd som jag inte behöver längre. Man kan lämna in sådant man inte använder i varje Åhlénsvaruhus.

En sak som jag vill sälja är en barnbilstol som är mycket sparsamt använd. Jag vill minnas att det är en Maxi Cosi och den är lämpad för åldern 1-4 år. Jag köpte hela härligheten för massor av pengar för ca 3 år sedan men den har knappt använts då vi mest har åkt tåg, buss eller promenerat.

Är det någon som vill köpa en barnbilstol för åldern då bebisen vuxit ur ”skalet” och behöver en större bilstol så får ni gärna maila mig på lovableblog@gmail.com

Jag har underredet också så det blir hela paketet. Stolen finns för avhämtning centralt i Stockholm. Priset jag tänkt mig är cirka 1000 kr (inköpt för 5000 kr). Jag svarar så länge som stolen finns kvar.

I övrigt måste jag berätta att mitt konsumerande av grönsaks-och fruktsmoothies i enlighet med Medial Läkning, har gett resultat. Jag har under flera år känt av vad jag och läkare misstänker kan vara grus i gallan. Men efter tre månader med en daglig smoothie bestående av selleri, groddar, banan, blåbär och kokosgrädde så känns inget längre! Helt fantastiskt!

Nymånen i Väduren var verkligen en kick av superenergi. Helt i enlighet med Vädurens initiativstartande förmåga. Det känns verkligen härligt att det rör på sig efter tre sega veckor med Merkurius retrograd.

Hur upplever ni det?

Jag önskar er en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

 1. Monica skriver:

  De sista två veckorna har varit helt tokiga…omgivningen har bjudit på cancerbesked hos vän, separation hos vänner, galen arb situation på jobbet, försöka planera möhippa för vän (många viljor), en väninna fått en vuxen halvsyster (!). Jag har varit den som lyssnat på alla och berörts… har fått många tankar…även i min egen särborelation… Helgen bestod av fönsterputs och röj!!! Tack Merkurius! Denna vecka känns tom, trött , rutinmässig…och som jag väntar på nåt… // Tvillingen

 2. Molly skriver:

  Ett tips för att tömma just gallan är att inta exempelvis olivolja, kokosolja eller dyl. En sked olivolja tillsammans med en matsked rå citronsaft tömmer inte bara gallan, det är även effektivt mot candidasvamp i tarmsystemet.

  I samband med fettintaget upplever man en lite kväljande känsla av att det ”vänder sig” i övre delen av magen, detta uppstår just då gallan tömmer sig och med lite träning kan man faktiskt ”provocera” fram samma effekt, att få gallan att tömma sig, genom att simulera denna ”kväljning”. Man upplever i vissa fall en omedelbar lättnad efter att gallan tömt sig på grus eller mindre stenar, som sen passerar ut med avföringen.

 3. Receptet på smoothie?

  1. Våg77 skriver:

   Håller med. Gärna recept!

 4. Jag och min man är vädur. Jag gick in i en kraftig svacka igår. Känner mig tung och nere. Min man har sagt upp sig för att jobba som egen. Hoppas han tagit rätt beslut och att universum leder han rätt.

 5. Rensning är bra, rensa även bort den som hela tiden skriver dåligt om kräftor här, den personen tillhör nog sopskalletecknet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..