Sol/Uranus-konjunktion igår

Glada överraskningar eller kallduschar?

Nu är jag nyfiken- hur upplevde ni onsdagen? Solen och Uranus befann sig då i en exakt konjunktion i Vädurens tecken och nyheter kan ha kommit med en otrolig fart.

Jag fick ett samtal och ett snabbt påföljande mail vilket gav mig en rätt galen dag. Eftersom hela familjen återigen är sjuka. (Alla utom jag, tror det är allt grönt jag får i mig som håller mig frisk. Peppar, peppar). Jag lyckades genomföra längre samtal samtidigt som jag doserade hostmedicin och utövade andra omhändertagande övningar.

Inatt har jag sovit cirka 3,5 timme. Ytterligare två viktiga samtal, kopplade till händelserna igår, och snabb omstrukturering i schemat för att få läget under kontroll. Känner mig som en bläckfisk just nu. Men, trots det uppåt.

Min nymåne samt Sol/Uranus-möte ägde rum i det tionde huset. Vet att flera andra Lejon/Lejonascendenter har samma aspekt i sitt horoskop. Hur/vad hände er igår? Oh ni andra stjärntecken?

Ok, återgår till min nya tjänst som ambulerande omvårdare…

Kramar

Helena

 1. Eva skriver:

  Jo det hände visst saker, min mamma Vädur
  fick pengar från skogsförsäljning i veckan, väl unnt, svår vår då hennes man gick bort hastigt på nyår.

 2. Marie skriver:

  Fick veta att en vän ev måste göra en hjärtoperation. Annars inget speciellt. Har problem med magen nu, pluto i opposition till min måne, mc i kräftan, har även venus på 23 grader men vet ej om det påverkar nu när pluto är på 21 grader. Gör det det?

 3. Tjabo skriver:

  Allting bara flyter på. Är så full av energi. Har mycket att göra men känner ingen stress. Hur skönt liv som helst. Har solen i vattumannen, asc i skorpionen och månen i jungfrun.

 4. Ewa skriver:

  Mannen fick erbjudande om jobb! Härlig dag på det stora hela! 😃

 5. Blev blåst på ett jobb, jag blivit lovad. Alla höll varandra bakom ryggen och menar att jag ljuger, då jag är den enda som talar sanning. Tungt när ett stort företag och facket går emot en som är sjuk..
  Trött på att inte ha flyt eller lugn och ro. Mycket krigande

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..