Horoskop vecka 17, 2018

Planethändelser vecka 17. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 31 mars- 24 april

Mars/Jupiter-sextil

Veckan börjar positivt med ett lovande möte mellan handlingens planet, Mars, och Jupiter. Det hela äger rum på tisdagen den 24 april men lär färga både måndagen, tisdagen och onsdagen. Det sägs ju att man ska fånga energierna när de är på väg mot kulmination så måndagen och tisdagen är mina favoritdagar för att göra något som kräver att förhandla eller tala om jobbvillkor. Mars befinner sig i Stenbocken (struktur, styrande, chefer, politik och makt). Jupiter befinner sig fortsatt i Skorpionens tecken och gynnar ekonomiska samtal kring jobb. Det är även en bra dag för att köpa något särskilt fint med koppling till anor, historia eller status såsom ett vackert smycke eller titta på en fastighet.

Venus in i Tvillingarnas tecken

Samma dag, på tisdagen den 24 april, byter Venus tecken. Från Oxens tecken till Tvillingarnas tecken. Det innebär för bloggens del att det väntar ett nytt kärlekshoroskop. Generellt så kommer vi bli mer pratsamma i vårt kärleksliv. Vi uttrycker kärlek genom att kommunicera klart och tydligt när Venus befinner sig i kommunikationens tecken.

Tvillingarna kommer njuta av att få besök av Venus i deras tecken. Effekten är känd för att ge flöde, skönhet och tur. För Tvillingar eller Tvillingascendenter som söker en ny kärlekspartner så kan tiden då Venus besöker ert första hus innebära att en ny kärlek kommer in i ert liv. Håll utkik under de kommande veckorna!

Mer om hur de olika stjärntecknen påverkas under tiden 24 april- 19 maj kommer i kärlekshoroskopet.

Supereffektiv dag

På onsdag kan vi få en miljon saker gjorda! Anledningen är att Merkurius (kommunikation och snabbhet) befinner sig i en kvadratur till Saturnus (ordning, plikt och ansvar). Det är INTE en dag för att agera impulsivt lite hur som helst utan bäst använt ser man över allt man borde göra och bockar av det. Som en envis bergsbestigare på väg mot sitt mål: toppen.

Utmanas vi?

På torsdagen ansluter sig Mars till Pluto. Tala om kraftmöte! Detta är en väldigt stark energi som kan antyda gräl, eller att någon försöker använda sig av lite skuggiga beteenden för att trycka ned en. Någon kan utmana oss rejält. Men, bäst förberedd vinner den här leken så rusta er redan nu med peppande tankar så står ni stadigt om det skulle blåsa till. Vi kan också agera med en så enorm beslutsamhet och kraft att det liknar en kraftstation. Ska något göras är det torsdagens energier som kan ge oss den där berömda Fågel Fenix-förmågan. Tuffa tider kan inledningsvis kännas som de försvagar oss men ofta gör de oss starkare än vi någonsin har varit. Ha tillit till din inre kraft och förmåga!

Långsiktiga planer

Veckan avslutas med ett möte mellan Solen (livskraft och glädje) och Saturnus (planer för framtiden, struktur i livet och karriär). De bägge planeterna möts i en fin trigon och kommer ge oss en möjlighet att lägga an tonen för hur vi vill att livet ska vara framöver. Pengar är inblandat i leken för dagen därpå, måndagen den 30 april, äger en fullmåne i Skorpionen rum. Med Solen i Oxen, Saturnus i Stenbocken och fullmånen i Skorpionen är begär, tillgångar, pengar, delat ägande och avslut SAMT nya långsiktiga planer avseende de här områdena i hetluften. En fullmånen kan ju leverera sina nyheter både några dagar innan den äger rum samt några dagar efter att den ägt rum.

Vi befinner oss i deklarationstider och kanske är det en av anledningarna till att vi har extra mycket att tänka på avseende laglig struktur, pengar och ägande? Uranus har ett finger med i leken vid fullmånen så överraskningseffekten som vi märkte av i samband med nymånen den 16 april samt vid Uranus/Sol-mötet den 18 april, är med oss även vid denna fullmåne.

Imorgon klocka 08:00 finner ni som vanligt veckohoroskopet för samtliga stjärntecken här på bloggen.

Fortsatt härlig lördag och helg!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- TACK!!!

Underbara vår-och sommarfavoriter från Lindex:

Bikini

Spetstopp

Kappa

Klänning

Tröja