Horoskop 23-29 april, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren: Solen befinner sig i ditt andra hus och nu är dina inkomster och din förmåga något som upptar dina tankar. Kan du arbeta mer effektivt eller använda din talang på ett smartare sätt? Dina pengar och fastighet som du äger ger dig också mer att göra. Dina idéer kan möta en del motstånd den 25/4. Ta det med ro och tänk igenom saken en vända till. Den 26/4 kanske du gör ett viktigt val gällande ditt arbete eller livsplanering. Du står stadigt och med kraft som känns ända från tårna! Var försiktig med hur du uttrycker ditt förslag på lösning om ett problem med en äldre person eller chef uppstår den 26/4. Bästa vägen är att först skapa förtroende genom att visa att du är redo att kompromissa. När isen är bruten kan du gå vidare och ge lite tydligare uttryck för vad du vill.

Oxen: Du har Venus i ditt andra hus från och med den 24/4. Pengar och ägande får en extra skjuts av tur. Satsa på att göra det bästa av dina tillgångar eller din talang. Med Solen i ditt eget hus har du massor av kraft och energi. Det är din årliga personliga önskemåls-topp. Vad vill du av livet nu? Vad önskade du dig för ett år sedan och vad gick i uppfyllelse? Vill du förkasta någon önskan och ersätta den med någon annan? Tänk över din plan och satsa! Sätt ned foten den 24/5! Idag ska du säga ifrån om skon inte passar annars finns risken att någon med en starkare vilja bestämmer åt dig. Kanske är det, alternativt, dags att dra i bromsen om du tagit på dig för mycket på jobbet. Du kan se resultat som glädjer dig den 26/4. Sanningen kommer fram i ljuset och du får reda på det du behöver för att ta ett personligt beslut, möjligen avseende juridik, utlandsplaner eller en entreprenörsidé.

Tvillingarna: Wow, Venus i ditt första hus från och med den 24/4 är starten för en underbar period. Mer kärlek, flöde och tur. Livet blir på dina villkor! Singlar kan finna en ny kärlek nu och under kommande veckor. Solen befinner sig i ditt tolfte hus så samtidigt är du troligen djupt fokuserad på att ta hand om ditt inre eller att återhämta dig och släppa det som varit. Om du har ett stort projekt att avsluta är det nu som tiden är inne för att stänga in dig och arbeta i avskildhet. Då får du mest gjort. Den 26/4 kanske du öppnar upp och delar med dig av dina mest privata tankar. Det kan blir en väldigt intensiv upplevelse. Så pass lärorik att du framöver kanske ser den som en form av livsmilstolpe och viktig del i din personliga livstransformation. Den 29/4 är en utmärkt dag för att tillbringa med ett nätverk eller bekanta som delar samma intressen som du. De du möter kan visa sig bli fantastiska kontakter för dig framöver.

Kräftan: Från och med den 24/4 gynnar det ditt kärleksliv att gnugga lite på ytan istället för att döma direkt. Någon med väldigt spännande tankar och liv kan finnas bakom en fasad som du annars kanske hade avfärdat. Kärlekslivet kan bli väldigt intensivt den 26/4. Är du och en kärlek ett par som verkar solida som guld eller dyker det upp sprickor såsom svartsjuka eller taskigt beteende? En dag då du kanske kastar alla rädslor och berättar precis vad du tänker eller anförtror en kärlek dina innersta känslor och till och med rädslor. Gör dig beredd på en starkt känslosam dag. Samarbeten och konsten att delegera det du inte klarar själv ger dig tur och möjligheter den 29/4. I en gruppsituation kan du framstå som den som har koll på läget. Den som är ”experten” i gänget.

Lejonet: Karriären är det område där det verkligen rör på sig för dig just nu. Solen lyser upp dina ambitioner och du siktar mot toppen på jobbet. En god tid för att söka och få ett drömjobb. Du kan få goda nyheter som hjälper dig att skapa en stabil struktur i livet: pengar, jobb eller strategiska val för att känna dig trygg.  När du ser den större bilden kan en skeptiker fastna i små detaljer som stjälper din vision, den 25/4. Behov av mer tid och tålamod kan vara lösning. Stress kan ta ut sin rätt den 26/4. Som resultat kanske du inser behovet av att prioritera om så att du hamnar i balans med jobb och hälsa. En chef eller överordnad har ett gott öga till dig den 29/4. Inom kort därefter kan du få besked om att din profil är väldigt intressant för ett företag du vill arbeta för eller en ny tjänst du sökt.

Jungfrun: Utlandet, frihet och chansen att se livet från nya perspektiv lockar dig. Planera för en resa eller tänka om i livet! Från och med den 24/4 kommer Venus skänka dig flöde och tur i jobbet, både rent arbetsmässigt och i kärlek! Flirt med en chef eller expert-typ kan bli verklighet för singlar under de kommande veckorna. Berätta inte alla dina hemligheter den 25/4 och ge en partner sin rätt till privatliv också (spionera inte på sociala medier eller genom att titta lite i din partners mobil…). Du kanske känner dig en aning förtrollad den 26/4. Som om du gått in för djupt i en relation och inte klarar att tänka på något annat. Intensivt! Energin släpper om några dagar. Använd den 29/4 till att planera och finputsa ett kreativt projekt eller vägen till en personlig dröm du har.

Vågen: Det är transformativa tider för dig just nu. Samägande med en partner, hemligheter och rädslor du själv sitter på samt starten för en ny livsresa får massor av kraft av Solen. Venus, din styrare, befinner sig samtidigt från och med den 24/4 i ditt nionde hus. Du vädrar ny morgonluft och gör dig redo att se livet från ett nytt perspektiv. Ett sätt kan vara att resa utomlands under den kommande månaden. Ett annat sätt kan vara att överväga att omskola dig eller gör en affärsmässig satsning. Det är allt annat än händelslöst i livet! Din magkänsla är en mycket god vägledare den 25/4. Lyssna till dig själv och du kan undvika att ta ett felsteg av vikt. Ditt hem och ditt familjeliv samt minnen och rädslor kan blanda sig samman i en känslomässig bomb som riskerar att brisera den 26/4. En kärlekspartner riskerar att hamna i skottlinjen om du inte hittar ett bättre sätt att ventilera dina känslor. Nätverk och mer ytliga bekanta kan ge dig tips som besparar dig tid den 29/4. Återigen tycks ditt familjeliv och boende stå i centrum för det som sker eller upptar dina tankar.

Skorpionen: Solen befinner sig i ditt sjunde hus vilket ger dig en tid av ett mer aktivt socialt liv. Du kan få många roliga kul inviter till firanden! Tvåsamhet, antingen det handlar om kärlek eller affärer, är också något som belyses av Solen. Du lägger mer kraft och energi på de här områdena. Med Venus i ditt passionerade åttonde hus från och med den 24/4 så väntar det dig en kärleksperiod där det blir mer närhet och kanske samtal kring delat ekonomiskt ägande. Var inte för hård eller överdrivet kritisk mot dig själv den 25/4. Om något inte går dig vägen så tänk istället på hur du kan tänka om för att lyckas, istället för att ge upp. Du skiner som en sol av kraft och styrka den 26/6. Dina idéer och sätt att kommunicera är briljanta. Skydda bara dina idéer bäst du kan så att ingen försöker få beröm för något som du kommit på. Använd den 29/4 till att slipa på ett kommunikatationsprojekt eller studier. Du är saklig och grundad i ditt sätt att se på all information.

Skytten: Jobb, planering och scheman för att få dagarna att gå ihop tar upp din tid. Solen befinner sig i ditt hus för dagliga rutiner och plikter samt din hälsa. Mars i ditt inkomsthus ger dig kraft och fokus avseende löneförhandling eller aktiviteter som har att göra med sådant du äger, såsom ett boende eller markfastighet. Den 24/4 flyttar Venus in i ditt sjunde hus och ditt kärleksliv samt sociala kalender blir lite lättsammare. Bered dig på kul kalas och möjligheter och händelser gällande ett samarbete i jobb. OCH ett gladare kärleksliv! Skyttsinglar kan under de kommande veckorna träffa en person med stor potential. Något är på gång jobbmässigt, som lovar mer pengar, men du ligger lågt med vad du håller på med. En ekonomisk förhandling vore helt rätt på måndagen och tisdagen. Den 25/4 kan folk du behöver imponera på kännas lite mer petiga och svåra än annars. Låt inte det nedslå dig. Ge saken någon dagar och försök igen. Tålamod är din bästa vän. Särskilt den 26/4 kan din förmåga att hålla dig lugn och avvakta ge dig en fördel. Ett jobbbesked kan förändra din värld, och din ekonomi, den här dagen. Om du får frågor kring ett arbete den 29-30/4. Håll dig då kort, formell och saklig. Allt annat stjälper mer än det hjälper.

Stenbocken: Livet är lite mer festligt och kärlekslivet letar sig till och med in i ditt jobb eller när du tränar eller tar hand om din hälsa. Anledningarna är att Solen skiner upp ditt femte, njutningsfulla hus, och att Venus från och med den 24/4 ger dig mer harmoni och kärleks kring din arbetsplats och sättet du tar hand om dig själv. Den 25/4 kanske ditt huvud känns fullt av förvirring. Du känner på ett sätt men tänker på ett annat och till slut finner du ingen klarhet alls. Släpp för ett tag och avvakta med alla former av viktiga beslut. Den 26/4 kommer du känna dig klar över vad du vill ha i livet! Som en blixt från klar himmel och du kommer vara redo att satsa fullt ut. Tips: minns att inte alla runt omkring dig känner sig lika super-människo-aktiga som du! Någon kan till och med bli störd för att du vill rusa på i så snabb takt. Den 29/4 kan du få bekräftelse från en person i högre position att din insats på jobbet är något som noterats. Med beröm godkänt.

Vattumannen: Allt ljus är på din familjezon, boende och minnen från barndom. En fastighet kan vara till salu vilket ger dig att göra eller så är det minnen från relationer, och särskilt din modersrelation, som får dig att tänka mycket på dåtiden. Från och med den 24/4 skänker Venus dig mer möjligheter till flirt och lite njutning i livet. De kommande veckorna ska du unna dig att gå på teater, resa, läsa eller satsa på något som du innerligt älskar att göra. Den 25/4 mår du bäst av att hålla dig lite för dig själv. Annars är risken att du tvingas lyssna på någon annans problem vilket inte kommer lyfta din dag. Den 26/4 ska du vara uppmärksam- någon kan försöka föra dig bakom ljuset. Men, du har alla chanser att se igenom saken! Våga berätta om dina innersta känslor den 29/4. Du har allt att vinna på att dela med dig av rädslor, drömmar och privata tankar.

Fiskarna: Det händer mycket i ditt grannskap eller, alternativt, med syskon och vänner just nu. Solen lyser upp ditt tredje hus och ger dig mer fart och händelser än vanligt avseende dessa områden. Med Venus i ditt fjärde hus från och med den 24/4 så kommer ett lugn och en mer harmonisk stämning att leta sig in i din hem-och familjezon under de kommande veckorna. Du trivs bättre i ditt hem och ditt kärleksliv gynnas av att att dina närmaste familjemedlemmar får vara med och leka match-maker. Ligg lågt i ett gruppsammanhang den 25/4. Det är ingen mening med att du hetsar upp dig. Ge istället saken tid för att hitta en lösning som känns bra för dig i relation till en förening eller samarbete du är involverad i. Den 26/4 är dina kontakter guld värda. Någon du känner ytligt kan öppna dörrar för dig men bara om du tar modet till dig att först be om hjälp. Den 29/4 kan besked om pengar eller en chans att förhandla/sälja något ge dig något att glädja dig över.

Bloggkärlek- Tack!Tack! Tack!

By Malina, klänning i babyblått

Ballerinaskor, Tommy Hilfiger (finns i flera olika färger)

  1. Zodiac skriver:

    när går det framåt igen i kärlekslivet för väduren? har varit en tung vår med besvikelse, gång på gång. har jungfru i ac.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..