ANNONS

Bästa sätten att använda idag och imorgon

/

Mars sextil Jupiter retrograd den 24/4

Mars, planeten som är känd för att visa oss var saker och ting händer, befinner sig i konservative Stenbockens tecken. Stenbocken förknippas med de styrande/chefer/politiker och experterna som folket lyssnar till samt höga ambitioner.

Jupiter retrograd befinner sig i Skorpionen som den gjort sedan förra året. Med en pågående retrograd kan något från det förgångna komma tillbaka som en möjlighet. Kanske har det att göra med något av Skorpionens ämnen: skatter, gåvor, skulder, bidrag, gemensam ekonomi med en partner eller investerare, personlig transformation, hemligheter, utredningar och förhandlingar.

När de här båda planeterna möts i en positiv aspekt ger det oss en bra chans och energi till att följa en möjlighet man har fått syn på. Det kan mycket väl röra sig om något inom jobbet då Mars antyder jobbambitioner eller långsiktig planering för att skapa en struktur. Statliga arbeten eller företag med rykte om sig att tillhör ett av de ledande inom sin bransch är särskilt indikerat.

Det kan också handla om att man ska sätta sig och förhandla med någon eller ett företag. I sådana fall är det välkammat och väldigt konservativt beteende som kommer ge bäst utdelning. Ju mer ”fyrkantigt” och ansvarsfullt intryck vi kan göra, desto bättre.

Med snabbe Mars och Jupiter i de dolda fyndens tecken, Skorpionen, är det också möjligt att det dyker upp en chans att köpa något med historia eller anor bakom det. Något värdefullt och vackert med mycket stil. Nästan som om det vore något förknippat med en kunglighet eller liknande.

Så kort sagt: håll utkik efter chanser att förbättra livet långsiktigt och förhåll er formella om det är dags för ett möte eller en förhandling idag eller imorgon. Och, om du har pengar över att spendera på något, närmast investeringsmässigt, håll då utkik efter ett riktigt fynd!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kram

Helena

2
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00