Hej igen 5 april!

Merkurius kvadratur Saturnus

Idag, den 25 april, möts Merkurius och Saturnus i en kvadratur. Mötet äger rum på grad 9 i Vädurens tecken. Sist det ägde rum var den 5 april. Jag minns den dagen som en supereffektiv dag. Det kan den här dagen också bli.

Men, jösses vad trött jag har känt mig idag. Som att man bara måste bita ihop och kämpa på. Saturnus energier kan vara så tunga och dränerande…

Imorgon äger kraftmötet mellan Mars och Pluto rum också. Det kan röra upp starka händelser i världen och jag tänker ta det varligt och djupandas lite extra. Snabb ilska som bubblar över till en explosion kan bli en reaktion som gör mer nytta än skada. Samtidigt kan det som händer ha en väldigt transformerande inverkan på oss. Låt oss hoppas att inget elände händer. Jag tycker att vi har haft nog av det nu.

Hur mår ni idag?

Jag hade tänkt hinna iväg till Oscarskyrkan som spelar Avicci´s ”Wake me up” i kyrkklockorna varje dag kl 12. Det hade varit så fint att få lyssna till. Men mitt skrivbord är fyllt av horoskop som väntar så jag hoppas att jag kanske hinner det imorgon eller på fredag istället.

Nu ska jag försöka bli supereffektiv!

Kramar till er och fortsatt glad onsdag.

Helena

 1. Pia skriver:

  Jag har laddat hela veckan med din blåbärssmothie så kanske är den em av anledningarna till att jag känner mig så stark även om min vecka är superintensiv. Så tack Helena för tipset!!

 2. Monika skriver:

  Oj oj har sovit dåligt och riktigt snurrig dag på jobbet igår.
  Flera av oss kände oss jättetrötta och helt slut!
  Kanske beror på Merkurius och Saturnus? 😀
  KRAM

 3. Ida skriver:

  Var är kärleksastrot? Läääängtar!

  1. Malin skriver:

   Läääääääängtar också!!!!!!!!!!

 4. Toppendagar! Måndag; blev uppringd för ett jobb jag sökt. Tisdag; informationsmöte på jobbet. Idag Onsdag; jobbat första dagen. Kanonbra dag är helt enkelt! 😀

 5. Tack 💖 rent fysiskt känns det som en förkylning är på gång. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon. Har precis börjat blogga och skrivit mina första inlägg. Spännande 🌻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..