Horoskop vecka 18, 2018

Planethändelser vecka 18. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 24 april-19 maj

Fullmåne i Skorpionens tecken

På måndagen den 30 april, Varlborgsmässoafton, infaller en fullmåne i begärets tecken. Skorpionen är känd för sin intensitet och nu drivs den känslan till sin spets. Ett av Skorpionens ämnen är skatter och med den sista dagen för inlämning av deklarationen den 2 maj är det ett område som är högaktuellt på fler än ett sätt.

Nu till aspekterna kring denna fullmåne som äger rum på grad 10 i Skorpionens tecken:

Uranus, planeten som är känd för att kasta fram överraskningar, befinner sig i opposition till fullmånen. Uranus medverkan gör att den här fullmånen kan ge oss nyheter som får oss en aning ur spel för vi hade ingen anledning att förvänta oss dem.

Beroende på var i horoskopet som fullmånen äger rum så berörs alla tolv stjärntecken på olika sätt.  För er som kan en del om ert horoskop eller vill lära er hur ni räknar horoskophus så kan min video kanske hjälpa er.

Jag kommer publicera ett fullmåneinlägg för hur stjärntecknen påverkas utifrån vilket lisvområde/horoskophus som berörs.

Saturnus och Solen möts på söndagen den 29 april i en fin aspekt som gynnar långsiktighet i det man gör. Med tanke på den överraskningseffekt som hänger i luften sammantaget med den starkt intensiva känsla som brukar råda med Skorpionen så råder jag er att ta in information men att låta fullmånens energier få lugna ned sig en aning innan några viktiga steg tas.

Merkurius helt på banan igen

På torsdagen den 3 maj kommer Merkurius ha tagit sig tillbaka till den 17:e graden i Vädurens tecken. Det var där Merkurius befann sig när retrograden startade den 23 mars. När retrograden var över den 15 april hade Merkurius backat tillbaka till grad 5. Denna skillnad har nu alltså hämtats igen.

För oss betyder det att allt som känts osäkert eller trögt sedan den 23 mars nu äntligen går vidare. Full fart framåt helt enkelt!

Tvillingarna och Jungfrun, som styrs av Merkurius, kanske känner av detta extra mycket när det gäller att välja livsriktning framåt.

Solen sextil Neptunus

Veckan avslutas med att Solen och Neptunus möts i en vacker sextil på söndagen den 6 maj. Solen befinner sig i Oxens tecken och Neptunus i Fiskarnas tecken. Aspekten kan spilla över både en dag innan och efter vilket gör att dagarna 5-7 maj ger oss utmärkta dagar för att njuta av ett vackert arrangerat konstevent och möjligheten för kreatörer att ta sjumilakliv när det gäller era verk. Skådespelare, fotografer, konstnärer- var redo!

Solen i Oxen älskar bekvämlighet och att njuta vilket gör att helgen kan bjuda på en möjlighet att vila upp sig på ett hotell, göra en skönhetsbehandling eller köpa sig något extra fint.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

På allmän begäran, inredningstema idag:

Kruka, Indiska

Sittdyna, nedsatt med 25%, Indiska

Ernst, Kruka, Design Online

Skåp Dessi, Ellos inredning, nedsatt 20%

Bordslampa, Gabriel, Ellos Inredning