Gå-ner-i-varv-dag

Meditation

Idag är en sådan där dag när hela mitt inre sa åt mig att jag borde ta en paus och bara vara. Jag fick tecknen hela tiden: En väninna sa orden ”jag har inte varit i kontakt med mitt inre på så länge” när vi pratade. Två kvinnor hade satt sig under ett blommande Magnoliaträd mitt i stan och bjöd alla som passerade att dricka en kaffe med dom och njuta av Magnolians dag. Så otroligt rätt tänkte jag, att bara stanna upp i nuet och vara.

Det har varit mycket stress och press den senaste tiden och idag var det dags att göra något åt saken.

Jag sökte upp meditationsmusik på You Tube och satte mig med benen i kors och bara öppnade mig inåt. Med musiken blir allt så förstorat i koncentration så effekten märks direkt. Jag brukar be änglar och guider om hjälp att få ner mig i varv, få mig att uppmärksamma sådant som jag missat och allmänt hjälpa mig att tanka krafterna. Det fungerar jämt. Om inte annat för att man faktiskt sitter still i en halvtimme och bara andas lugnt.

Nu känner jag som om jag precis sovit djupt. Lite snurrig men med mycket mer kraft i kroppen. Imorse kände jag mig som ett vrak för att uttrycka det milt.

Jag, Lejonascendent, längtar verkligen tills Mars flyttar ut ur Stenbockens tecken/hälso-och arbetshuset för Lejonfödda/Lejonsascendenter, den 16 maj. Det är så tufft att både ta hand om sig och få ordning på jobbplikterna.

Tills dess ska jag vara extra noga med att prioritera mediation och promenader regelbundet. Det behöver inte vara svårare än så att få ordning på livet igen efter en skakig tid. Många gånger tänker man ju att ”något radikalt” måste ske. Men lite mer tid för introspektion och lågintensiv träning såsom att promenerar är verkligen toppen. (Lyckas man sen att inte äta godis och sötsaker det sista man gör innan man somnar, är det också en liten förändring som kan ge stora hälsoresultat på kort tid. Jobbar på det.)

Hur mår ni andra idag? Något annat Lejon/Lejonascendent som känner igen sig av stress och press avseende hälsa och dagligt arbete som varit särskilt märkbar de senaste veckorna?

Kramar

Helena

 1. Lejon med accedent tvillingarna Knä opererad börjat jobba börjar andra knä kännar mig pressad bäde från arbetet och fsk vill så gärna men motigt sjuk skriven igen men ska igång så jag kämpar på

 2. Min hälsa är inte den bästa just nu, ett steg fram två bak, i min autoimmuna sjukdom. Kämpar på med aipkost, medicin och kosttillskott men känner tydligt hur jag trycks ner just nu.

 3. Det är ”bara”energihöjningarna som känns😉
  Vill ni veta mer så kolla in Aluna ash 😇https://youtu.be/oqy9Dxis2jg

 4. Petra skriver:

  Jag har månen i lejonet och känner igen mig i det du beskriver 100%. Fullmånen i skorpionen har varit extremt emotionell och intensiv också❤ Hjälper mig själv med sömn, musikmeditation från Youtube, mindre socker, träning, samt att gråta vid behov och tala ärlig från hjärtat om det som tynger, och det hjälper och läker ❤

  Kram

 5. Sofia skriver:

  Pust jaaa vilken stressig vår! En av de värsta någonsin…😩 Är skytt m ascendenten i kräftan…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..