ANNONS

Frida Skybäcks horoskop

/

Satsa på skrivandet eller inte?

För en tid sedan skrev jag om författaren Frida Skybäck som nyligen släppt den härliga feel-good boken Bokhandeln på Riverside Drive. Boken har blivit som min snuttefilt (!) på kvällarna. Atmosfären är så mysig, så detaljerat beskriven och så anar man den där potentialen för huvudkaraktären att göra en resa från lågt till högt. Det är alltid inspirerande!

Jag har tittat i Fridas horoskop och hennes fråga var om jag såg potential för att släppa allt och satsa på skrivandet nu. Jag gav hennes rådet att använda sig av ”hängslen och livrem” men att med Jupiter i det femte huset, det kreativa samt sin natala månnod i det tredje kommunikativa huset/även känt som författaren hus, så var det inte en fråga om planen att gå från fast anställd till författare på heltid, utan om när det skulle ske.

Jag sa att tidigt nästa år, januari-mars 2019, såg ut som en bra tid. Då släpper press från Saturnus och arbetet kunde bli lugnare. Fick dock reda på att Frida satsat redan nu men har varit noga med att inte kasta sig rakt ut från sitt vanliga jobb, utan att till en början ta tjänstledigt från jobbet. Det rimmar väl med mina råd om att tassa försiktigt och trygga sin försörjning. Saturnus lär också bli nöjd då hon varit ansvarsfull och strukturerad i sitt tillvägagångssätt.

Jag har enligt stjärnorna ”siat” om att det väntar ytterligare 1-2 feel-good-böcker men att hon sedan återkopplar till historia. Hennes tidigare genre. Kanske får vi se en ny blanding av historia och feel-good på ett sätt som aldrig har gjorts tidigare?

Jag tror även att Frida kommer ta stora kliv inom sättet som hon marknadsför sig på och syns utåt. Mycket mer digitalt, nätverkande och med aktivt användande av blogg, podd, You Tube, kurser osv. Det är nytänkande krafter, sociala medier och frihetskänsla över det hela då både det elfte huset och Uranus är inblandade.

Frida har drivet och viljan att lyckas att nå sin dröm och har man bara den kan man lyckas med nästan vad som helst. Du lyckas Frida!

För er som inte läst något av Frida tidigare men som älskar tanken på en mysig bok som ger hopp i bröstet, läs då Bokhandeln på Riverside. Jag kommer vara ledsen den dagen boken tar slut. Se bara så fint recensenten från SVT skriver:

En charmig och välskriven roman om svåra beslut, relationer, vänner och längtan efter att söka sina rötter. Gillar du Nora Roberts romaner om driftiga och handlingskraftiga kvinnor och filmer som ”You’ve got Mail” och ”Notting Hill” så är detta boken för dig.

Agneta Norrgård, recensent i SVTs Go’kväll

Fortsatt glad fredag till er alla!

Kramar

Helena

0
36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00