Merkuriushoroskop 13 maj- 30 maj, 2018

Det här kommunicerar stärntecknen om när nyhets-och informationsplaneten, Merkurius, befinner sig i Oxens tecken den 13-30 maj 2018.

Det är inte förrän på söndag som Merkurius flyttar in i Oxens tecken. Men detta är vad som väntar oss i relation till vad och om vad stjärntecknen kommunicerar från och med den 13 maj:

Väduren: Dags att ta hand om dina pengar! Merkurius är analytisk och kan hjälpa dig att lägga upp en ny, smartare budget. Du kan också komma på ett bättre sätt att förvandla din talang och din kunskap till inkomster. Dags att sätta ned foten och börja ta betalt för det som dina vänner och bekanta alltid ber dig om hjälp med?

Oxen: Nu får du din chans att berätta för världen vad DU önskar dig! Gör dig redo att sprida dina ord via sociala medier, i telefonsamtal eller per mail och sms. Nu handlar allt om vad du behöver och önskar dig. Ju mer du förklarar vad exakt det är som står på din önskelista, desto lättare för omvärlden att kunna tillmötesgå dig.

Tvillingarna: Vänd dig inåt och lyssna till vad din magkänsla, dina drömmar och din kropp viskar åt dig. Nu är en tid för att meditera, yoga och ta semester från för mycket informationsflöden. Ta en detox från sociala medier om du kan. Allt handlar istället om ditt spirituella liv. Återhämtningsbehov kan göra att du talar med en läkare eller terapeut. Spill inte ut din energi åt andra håll än ditt eget under de kommande veckorna.

Kräftan: Hej teknik-stjärna! Eller nätverksledare! Med Merkurius i ditt samarbetshus kan du få ett fullspäckat schema med event där du får träffa massor av nya människor och mingla/Skypa/chatta och samtala om intressanta ämnen. Onlinebusiness, kraften i att samarbeta samt möjligheter kring att skriva och tala och lära ger dig en kick under de kommande veckorna.

Lejonet: Du tänker krasst och vasst inför framtiden. Här ska planeras så att läget äntligen kan få kännas lugnt och stabilt! Pengar är din motivationsfaktor nummer ett och sättet du tar dig an det hela är genom att välplanerat ta aktiva kliv framåt på jobbet. Ett kommuniativt projekt eller en kurs/kortare utbildning kan vara en omständighet som hör ihop med din målinriktade satsning nu.

Jungfrun: Du söker efter helt nya vyer i livet. Dags att kasta ut det gamla och testa något nytt! Planer på en resa kan vara ett sätt att nå ditt mål. En tanke kring att utbilda dig eller testa att bo i utlandet kan vara en annan. Det finns en äventyrlig känsla kring dina tankar och möjligheter just nu. Kör i vind- livet är för kort för att inte våga!

Vågen: Du våga tala mer öppet om dina inre känslor, behov och begär när Merkurius besöker din mest intima del av horoskopet. Det kan bli båda heta sms och mail samt en djupt transformativ period i en relation. Stadgade kan tala mer om att slå samman sin ekonomi, gifta sig eller satsa på ett gemensamt fastighetsprojekt.

Skorpionen: Nu ryker munkaveln när det gäller relationer och affärssamarbeten! Under de kommande veckorna kommer samtal och information flöda fritt mellan dig och en partner i kärlek eller affärer. Lyssna och tala i lika delar för nu kan viktiga ämnen för relationer behöva tas upp. Kanske är det något som inte känns helt bekvämt att tala om, men det kommer kännas skönt att få vädra saken och sedan gå vidare. Om din partner inte vet hur du känner kan han/hon heller inte ändra på något så tala fritt från hjärtat!

Skytten: Kavla upp ärmarna, skriv ned en detaljerad plan (ned till minsta minut) för hur du ska nå mål på jobbet och gällande din hälsa under de kommande veckorna. Du kommer bli enormt effektiv! När sommaren startar kan du ha jobbat in så mycket att du lugnt kan börja planera för semester. Din hälsa och kropp kan också ha genomgått en förvandling till det bättre. En liten promenad per dag, religiöst, kan göra större förändring än man tror. Testa under de kommande veckorna!

Stenbocken: Med Merkurius i ditt uttrycksfulla femte hus kan de kommande veckorna föra med sig nyheter kring ett artistiskt, skapande projekt. En intensiv mailväxling med en resebyrå eller vänner för att få ihop planeringen kring en stundande sommarsemester kan också ge dig en glädjekick. Barn och fertilitet kan likaså vara ett område som du talar om mer än vanligt. Nöjen och njutning samt flirt är det som dominerar det du talar mest om nu!

Vattumannen: Du kommer tala från hjärtat under den här perioden. Ämnen som du talar om berör din familj, dina känslomässiga minnen från barndomen och drömmar du hade som barn och behov av trygghet. Det är mer känsligt och ”kram-nödigt” än vanligt men du mår bra av att få dela med dig av dina tankar och känslor kring hem-och familjeliv.

Fiskarna: Du kommer få mer samtal och information från och kring ditt grannskap. En bostadsrättsförening du tillhör kanske behöver åsikter kring nya stadgar eller liknande. Dina närmaste kvarter kanske genomgår förändringar eller reparationer vilket gör att du får mail eller brev om det. Samtidigt kan du få en mer intensiv kontakt med ett syskon eller en person som bor väldigt nära dig. Du kommer bli som en kommunikationscentral när du arbetar! Fokuserad och med med många bollar i luften samtidigt. Imponerande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..