Glad helg!

Kristi Himmelfärds dag

Jag hoppas att ni får en fin ledig dag idag! Själv tackar jag min lyckliga stjärna för min underbara frisör som tar sin lediga dag för att klippa mig. Jag skulle verkligen behöva något undermedel för att få tillbaka mitt, lite, tjockare hår. Något tips?

En tuff vår med mycket sjukdom och stress har verkligen satt sina spår. Det brukar ge sig när sommar och sol kommer så jag hoppas på det i år också och arbetar hårt för att se till att verkligen få lediga veckor i sommar.

Jag hade utlovat att länka till Margareta Hedins astrokurs men har fått veta att den inte publicerats ännu. GDPR, den nya dataskyddsförordningen, är troligen boven i dramat. Allt ska stämma för att hanteringen av personlig information ska vara godkänd. Astrologiprogram kräver ju högst personlig information avseende födelsetid och ort så det är väl där skon klämmer gissar jag.  Jag återkommer så fort kursen är publicerad.

Må väl!

Kramar

Helena

 

  1. Jag har haft samma problem med mycket stress en längre tid, tappade massor med hår. Fick ett tips från en vän o börja med MSM, märket Alavis. Började nu i januari o ta några korn (pulver) blandat i vatten o sedan ökat lite varje vecka. Man ska börja försiktigt, för det rensar ut ur kroppen. Mitt hår har äntligen börjat komma tillbaka, o jag ser stor skillnad för varje vecka nu. Billigt o bra, lägg inte pengar på massa annat. Stor kram o lycka till.

  2. Hej, för tjockare hår, zink som i fullkornsbröd
    skippa ALLT vitt bröd.
    Öka protein som nötkött, tonfisk
    Fuska så länge med volymschampoo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..