Horoskop vecka 20, 2018

Planethändelser vecka 20. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Merkuriushoroskop 13-30 maj

Veckans, och årets största, astrologiska händelse äger rum i den här veckan. Astrologer runt om i världen skriver spaltmeter om saken. Det handlar naturligtvis om Uranus skifte från Väduren till Oxens tecken på tisdagen den 15 maj. Samtidigt äger en nymåne i Oxens tecken rum (25 grader i Oxen). Mars och Pluto kommer skapa aspekter till både nymånen och Uranus. Kort sagt kan sägas att det som utlovas är en enorm energi, kraft och händelseutveckling!

Uranus är planeten som visar oss var det sker en spännande utveckling kring hur vi har sett på det livsområde som planeten transiterar. Jag tror att många Vädurar, som haft Uranus i sitt första hus sedan 2011, kan vittna om att deras liv varit allt annat än stabilt och tryggt. Det har varit fullt av hastiga vändningar avseende stora livsval; boende, partner, jobb och liv. Allt har handlat om att uppnå en känsla av mer frihet och att få leva på egna villkor.

Uranus flyttar in i Oxens tecken den 15 maj och stannar sedan till och med den 6 november. Därefter gör Uranus ett återbesök hos Väduren för att avsluta all förnyelse som pågått i våra liv sedan 2011. I mars 2019 träder sedan Uranus in i Oxens tecken för att stanna till och med 2026.

Perioden maj-november 2018 blir en försmak av vad som väntar oss under åren 2019-2020.

Oxen styr över pengar, land, fastigheter, talang och värderingar. Mycket kommer ske kring hur vi hanterar pengar. 2019-2026 kan bli åren då vi blir kontaktlösa och går över till alternativa, nätvalutor. Uranus är styraren av smart teknik, uppfinningar och att finna helt nya lösningar.

Det brukar ta cirka ett-två år innan effekten av Uranus placering i horoskopet verkligen leverar rent materiellt eller praktiskt. Men redan från och med tisdagen den här veckan kan tankarna, som sedan leder fram till förändring i våra liv, börja bli konstant närvarande.

Mars kvadratur Uranus

En hetsk aspekt äger rum den 16 maj. Mars ( som träder in  Vattumannens tecken samma dag) är krigiskt lagd och Uranus kan släppa fram överraskningar som är både positiva och negativa. Diskussioner och ”krig” kan bryta ut hastigt.

På en personlig nivå är det en bra dag för att inte brådska fram utan ta sin tid, detta för att undvika att göra sig illa eller utmana ödet. Undvik alla former av extremsporter.

På en global nivå är det förstås större dimensioner som gäller. Vad kommer ske i världen? Vad gör Presidenten i väst? Låt oss hoppas på det bästa.

Få koll på pengar och ägande

På fredagen möts Merkurius (kontrakt/avtal/försäljning/köp/kommunikation) med Saturnus retrograd (ordning/reda, planering/struktur). Fredagen är en perfekt dag för att ta kontoll över dina inkomster och utgifter genom att skapa en realistisk budget. Eller surfa runt och jämför räntor, fastighetspriser eller smarta investeringsmöjligheter. På fredagen är vi klarsynta och ekonomiskt smarta!

Glad kärlekslördag!

Efter alla händelser under veckan är det underbart att lördagen bringar med sig ett möte mellan kärlekens planet, Venus, och Uranus. De möts i en sextil och det ger oss alla chanser till positiva överraskningar i kärleksliv men också socialt liv. En kul fest, en flirt eller en härlig dag och kväll med din stadgade partner kan få dig att känna det som att livet är rosa och härligt. Om du ska gå på date med någon ny person ska du använda lördagens fina aspekt för att ge dig maximala förutsättningar för en lyckas kväll.

Jag önskar er alla en positiv vecka full av möjligheter. Och, kom ihåg, nyckeln till Uranus energier är att våga bryta ny mark. Vi klarar det!

Imorgon kl 08:00 väntar som vanligt veckohoroskopet för alla stjärntecken här på bloggen.

Kramar

Helena

Bloggkärlek Tack, tack, tack!

Bikini, Lindex

 

Omlottklänning, Lindex

 1. Sen 2011 har jag separerat från ett 11-årigt förhållande, flyttat, bytt jobb 3 gånger. Jag har verkligen känt att jag suttit fast och då gjort ändringar i mitt liv.
  Men nu tror jag att jag jag hittat rätt med både jobb och man.
  Så nu är jag redo för lite stabilitet 🤗

  1. Exakt samma för mig. Skiljt mig, flyttat 2 gånger, träffat ny man, bytt jobb, sagt upp mig, startat eget, lagt ner firman, bytt jobb ytterligare 3 gånger… ingen rast, ingen ro men shit vad kul jag har haft!!!

 2. Uranus i väduren skulle gynna mig de senaste 7 åren. De blev tvärtom. Men skam den som ger sig. Nu väntar 7 tur år kan man hoppas…

 3. Jag väntar och längtar efter veckohoroskopet. Det publiceras aldrig kl 8 på lördagar som utlovat. Nu är kl 11.50. Jag får väl klara mig en stund till..

   1. Veckohoroskopet för stjärntecknen publiceras alltid kl 08:00 på SÖNDAGARNA.

    Det generella veckohoroskopet med aktuella planethändelser är det som publiceras på lördagarna.

 4. Hoppas jag lyckas knipa en plats att få min personliga horoskop utläst, hade varit en perfekt födelsedagspresent till mig själv. En förvirrad oxe, som inte vet riktigt, vad jag ska göra härnäst😇 ska hålla tummarna!
  När vill du ha informationen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..