Horoskop 14-20 maj, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 20, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren: Den här veckan handlar allt om dina pengar, inkomster och hur du förvaltar ditt pund: talang och tillgångar. Med både en nymåne och Uranus skifte in i Oxens tecken på tisdagen är det dags att göra dig beredd för nya tankar avseende de här områdena. Ett nytt jobb eller en ny sidoinkomst kan vara något som ger dig nyheter under veckan. En ny möjligheter att bättre göra nytta av din fastighet kan vara en annan variant. Något i ett gruppsammanhang kan göra dig förbannad på onsdagen. Försök att djupandas och vara flexibel. På fredagen har du en klar plan för pengar och karriär och är superlugn och fokuserad. Det väntar dig oväntat kul och mysigt i kärlekslivet på lördagen.

Oxen: Det är dags för dig att hoppa i helt nya kläder. Den personliga revolutionens tid är här! Det var 84 år sedan Uranus sist besökte ditt tecken. Under de kommande sex månaderna kommer du börja nosa på nya möjligheter, sådant som du aldrig sett som alternativ förut. Omvärlden kommer under de kommande åren få se en helt ny version av dig. Använd nymånens och Uranus energier på tisdagen till att starta något personligen viktigt för dig- det kommer få en genomslagskraft med ett pang! Onsdagen kan kännas stressig så försök att hitta lite tid för att bara andas och stanna upp i allt som sker kring dig. Du får grepp om dina nya idéer och tankar på fredagen. Någon som är bra på att kommunicera eller ”använda huvudet” kan hjälpa dig att bena ut tankarna. Lördagen kan bjuda på ett oväntat kul kalas eller event i ditt grannskap eller med vänner. Om du är singel, låt dina vänner presentera dig för någon som de tror skulle passa dig.

Tvillingarna: Nymånen på tisdagen ger dig chansen att säga farväl till något eller någon. Tänk inte på det du har förlorat utan vad du har valt att lämna. Likaså kan det vara en tid då en hälsofråga når en punkt där du tar tag för att en gång för alla bli frisk och fri. Uranus skifte in i Oxens tecken på tisdagen ger dig ytterligare kraft till att börja utforska ditt inre, dina känslor och dina värderingar i livet. Processen kommer fortgå under många år framöver. På onsdagen ska du inte begränsa dina möjligheter genom att tävla med andra, världen är stor nog för alla att få plats. Inkomstmöjligheter kan få andra att spela taskigt spel. Var större än så. Lyssna till din inre röst på fredagen. Ett kreativt projekt kan klarna om du frågar din intuition om saken. En erfaren person kan också ge dig viktiga råd. Lördagen kan föra med sig en hemlig flirt eller chansen att dra dig undan världen på en härlig och lyxig plats.

Kräftan: Du är laddad som sjutton för att starta ett samarbete, ingå i ett nätverk, ge medlemsklubbar en chans eller öppna dig för ett lära dig ny teknik. Uranus inträde i ditt elfte hus på tisdagen, tillsammans med nymåne i samma hus, kommer ge dig möjligheter att utvecklas och samarbeta med andra likasinnade. Din karriär har varit under stor transformation sedan 2011 och du har troligen lärt dig om helt nya teknik eller tagit del av forskning. Din karriär/jobb år 2011 kan ha varit en helt annan än den är idag. Nu och under de kommande åren ska du använda dina kunskaper genom att bli en del av grupp eller välgörenhetsprojekt. Undvik att skriva av dig ilska på nätet på onsdagen. Fredagen ger dig harmoni och stabilitet när du kanske ber en framgångsrik person att inleda ett samarbete med dig eller lägga ett kort ord för dig. Ta med dig din kärlek och ge dig ut och besök något roligt event på lördagen. Om du är singel kan en kärleksflirt inledas på Tinder eller onlinedatingsite. En vän kan också bli mer intressant för dig.

Lejonet: Nymånen på tisdagen äger rum i ditt karriärhus och område där du planerar långsiktigt. Uranus flyttar in i samma hus på tisdagen. Bered dig på en tid av förnyelse, upphetsning, motivation och driv avseende hur du arbetar. Många Lejon kommer ta ett kliv från det arbete de har idag, till en helt annan bransch, under de kommande åren. Hur du leder andra påverkas. Berömmelse kan bli en effekt av att du tänker nytt under kommande åren. Hej Steve Jobs-vibbar! Tisdagens nyheter kan markera starten då du får idéer eller information som ger dig en biljett till den här nya livsresan. En gnutta ilska kan leta sig in mellan dig och en kärlekspartner på onsdagen. Och du som trodde att ni såg på saken på samma sak! Karriärhändelser kan vara det som är tar skruv och skapar osämja. Kanske tycker din partner inte alls som du när du får en oväntad chans på jobbet.  Sätt dig ned med dina stora planer och strukturera upp dem till en realistisk steg-för-steg-plan på fredagen. Du lyckas! Kärlekslivet bjuder dig kanske på något som känns lite dolt för omvärlden, på lördagen. Ett möte som får det att pirra i magen på dig i all hemlighet. Det är, alternativt, möjligt att en karriärchans tillsammans med en samarbetspartner blir aktuellt att tala om. Men ni talar tyst om saken. Er plan är inte redo för världen riktigt ännu.

Jungfrun: Vad bidrar du med till världen? På tisdagen kan både nymånen och Uranus ge dig chansen att överväga att ta in nya livsperspektiv, göra dig redo för att dela dina kunskaper med världen eller bege dig iväg på en resa utomlands. Genom att tänka nytt kan du revolutionera sättet du som arbetar, studerar eller använder sociala medier och internets möjligheter under de kommande åren. Onsdagen kan tyckas som att något sätts i din väg när du precis var redo att satsa. Håll dig lugn och stilla. Hindren kommer tas ur din väg. Fredagen ser betydligt positivare ut. Då är du fokuserad och kan sålla ut mål som inte verkar realistiskt genomförbara. Någon med en bakgrund från ett helt annan land, eller en lärar/coach-typ, kan tända en gnista hos dig på lördagen. Stadgade kanske njuter av att planera en resa eller reser iväg.

Vågen: Du är redo att säga ja till en kärlekspartner i samband med nymånen på tisdagen. Uranus besök i samma hus ger dig alternativt starten för en ny början för hur du äger och delar något rent materiellt med din kärlekspartner. Frågor som kommer dominera ditt inre liv under kommande år är bland annat hur du kan uppnå frihet inom tvåsamhet. Det är väldigt intensiva känslor kring det som sker. Djupt rotade rädslor och begär hamnar i förgrunden. Släpp och tänk nytt för att hitta rätt väg. På onsdagen kan du och en partner kan behöva försonas kring en fråga där ni inte ser på samma sätt. Det finns ingen annan väg runt det här än att försöka kompromissa er framåt, tillsammans. Fredagen ger dig en smart chans att skapa grunden för en god försäljning om det gäller en fastighet. Lördagens fina möte ger dig en chans att planera framåt med en partner. Pengar och ägande, men även passion, står i centrum. Njut!

Skorpionen: Partnerskap och din plats i en relation kommer hamna i fokus på tisdagen. Du ser på ett lugnt och samlat sätt vad som fungerar och vad som inte fungerar, sedan agerar du. Det är en tid för oväntade händelser i ditt kärleksliv, men även avseende samarbeten i affärer. Under de kommnde åren kan en helt ny kärlekstyp börja attrahera dig. Personen kan vara lite av ett geni eller känd för sina nya visioner. Du kommer också behöva mer frihet i kärlekslivet under kommande år. Onsdagens energier kan göra att du går igång på något som din partner säger, och agera i argt sinne. Försök att dra dig undan innan du sagt saker som inte går att ta tillbaka. En familjefråga eller familjemedlem kan, alternativt, vara det som får dig att brista. På fredagen klarnar allt i ett partnerskap och du kan få mycket information att hantera. Minns att alltid tänka realisitiskt om det blir tal om att skriva under ett avtal. På lördagen kanske du och en kärlekspartner åker iväg på en resa eller planerar för att flyga iväg. Det ser både mysigt och bekvämt ut på den destination ni väljer.

Skytten: Tisdagens nymåne markerar starten för ett nytt sätt att arbeta. System eller medhjälpare kan bytas ut. Målsättningen är att bli mer tidseffektiv och få mer valuta för din jobbinsats. Din hälsa kan också få samma behandling. Hur kan du bäst använda minsta möjliga minut för att ta hand om dig? Med Uranus i samma område kommer du att genomföra stora förändringar i ditt arbetssätt under kommande år. Du kan, och kommer, använda din talang och din kunskap på ett nytt sätt. Tekniken möjligheter genom appar, digitala produkter och onlinemöjligheter kommer bli en större del av ditt arbete. Kanske kan du börja arbeta hemifrån? Nydanande hälsobehandlingar kan också visa sig fungera för dig, Tänk energihealing!  Undvik att verka smartast i världen på onsdagen. Dina idéer må vara banbrytande och kloka men du har inte läget under kontroll riktigt ännu. Ligg lågt. Fredagens energier ger dig en betydligt mer ödmjuk syn på vad du kan åstadkomma och vad som är realisitiskt genomförbart. Sätt en plan, lägg en budget och, om du har ett jobbmöte, se till att kunna visa att du har tänkt på allt. Du kan också få ett svar angående ett arbete som du har väntat på ett tag. En kollega eller gymmedlem kan få ditt hjärta att fladdra på lördagen. Stadgade mår toppen av att träna tillsammans eller lugna era stressade scheman genom att samarbete kring er ansvarslista i hemmet.

Stenbocken: Nu kan allt hända i ditt kärleksliv! Tisdagens nymåne och Uranus besök i ditt femte hus kommer ge dig en kickstart på ett spännande halvår. För Stenbockar som önskar sig en graviditet eller födseln av ett nytt kreativt projekt är det samma sak. Våga tänka nytt och vinn! Under kommande år är det generellt dessa områden som kommer skapa mest spänning i ditt liv. Det kommer gå upp och ner, ja, men det kommer inte vara händelselöst. Fram-och-tillbaka-relationer med en kärlek, försök att leva på ett nytt sätt inom relationen eller arbeta kreativt genom att använda sociala medier, poddar, bloggar etc kommer ge dig möjligheter till utveckling. IVF eller fertilitetsbehandlingar kan hjälpa Stenbockar som önskar sig en graviditet men inte lyckas på egen hand. Onsdagens energier kan finna dig aningen förvirrad, men lockad, av en person som inte är din partner idag. Om du är stadgad kanske du överväger att se om gräset är grönare på andra sidan. En partner kan också säga något som får dig att vilja agera snabbt och ilsket. Tips: försök att hålla dig lugn och saklig. På lördagen är kärlekslivet precis så där härligt som det ska vara: flirtigt, passionerat, skoj och härligt!

Vattumannen: Ditt hem, dina känslor och dina familjerelationer hamnar i fokus vid nymånen på tisdagen. Nymånen äger rum samtidigt som innovative Uranus flyttar in i samma zon i ditt horoskop. Under de kommande åren kan du överraska omvärlden med hur du hanterar ditt boende, hur du uttrycker dina känslor och vilka som du tar till dig som din ”familj”. Många Vattumän kommer flytta upprepade gånger under de kommande åren. Onsdagens energier kan få dig att brista när det gäller dina åsikter om en bostads- och/eller familjefråga. Försöka att lugna dig och ge saken tid. Och släpp den där envisheten! På fredagen är du lugnare och får din vilja igenom utan att skrika. Istället är det lugnt och samlat som ger dig resultatet du söker. Hemmet kan bli centrum för en härlig date eller kul kalas på lördagen. Det ser harmoniskt, ombonat och mysigt ut.

Fiskarna: Du kommer kommunicera mycket med grannar, syskon och vänner vid nymånen på tisdagen. Uranus flytt in i samma område i ditt horoskop kommer ge dig möjligheter att få lugn och koll på din ekonomi under kommande år. Under det kommande halvåret får du en försmak av det som väntar dig från och med mars 2019-2026. Samarbeten med vänner, sociala medier och chansen att skriva, studera eller föreläsa kan ge dig spännande möjligheter framöver. Och den oro du upplevt i din ekonomi och avseende ditt boende sedan 2011 kommer lugna ned sig rejält. På onsdagen kanske någon försöker provocera dig. Undvik att nappa! Fredagens fina möte mellan Merkurius och Saturnus ger dig en möjlighet att nå dina mål genom att samarbete och delegera till andra. Du måste inte klara allt själv. En granne eller någon du möter när du är ute i dina kvarter kan flirta med dig på lördagen! Ett syskon kan, alternativt, introducera dig till någon ny person. Om du får chansen, som stadgad, att ge dig iväg på en syskonträff eller grannkalas på lördagen, så gör det! Kärlek och harmoni råder.

Bloggkärlek Tack, tack, tack!

Sommarfräscht för de manliga läsarna :-)

T-shirt från Gant

Byxor, Hugo

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..