Nymånehoroskop 15 maj 2018

Årets mest hypade astrologiska händelse sammanfaller med nymånen. Inlägget innehåller reklam.

Imorgon är det dags för den omtalade dagen då Uranus träder in i Oxens tecken och börjar förändra våra världar på ett sätt som vi inte varit med om tidigare. Nymånen äger rum samma dag och i samma tecken. Mars och Pluto är med i leken och känslan av energikick och nytänkande kommer vara märkbar!

Så här påverkas stjärntecknen av nymånen och Uranus enligt det horoskopområdet som berörs:

Väduren: Med en nymåne i ditt inkomsthus och Uranus uträder ur ditt eget tecken så väntar det dig nu en tid för att få ordning och reda på din ekonomi. Kan du använda din talang och dina kunskaper på ett nytt sätt som ger dig mer i plånboken? En inkomstidé kan bli starten för en ny inkomstström. Du kommer våga tänka utanför ramarna och skapa dig en helt ny syn på dina pengar och tillgångar. Nytt jobb, mer pengar och nyheter kring fastigheter är några alternativ av det som väntar dig vid nymånen.

Oxen: Det är dags för en personlig revolution! Hastiga förändringar och personliga tvärvändningar kommer bli en del av ditt liv. Du kommer söka efter förnyelse, innovation och alternativa vägar för att känna dig tillfreds i livet. Nymånen kan ge dig nyheter som kick-startar denna 7-åriga era av förändring. En ny spännande livsväg kan öppna sig för dig i samband med nymånen.

Tvillingarna: Med många planeter i ditt tolfte hus ser det ut som att du rensar ut och avslutar mycket i ditt liv just nu. Förlåtelse kan vara en stor del av processen. Liksom att våga släppa och gå vidare mot nya mål. Om du arbetar på något som kräver mycket hög koncentration från din sida är det en bra tid för att dra dig undan och slutföra arbetet i enskildhet.  I hemlighet kan du få en kick av tanken på att ta ett nytt vågat kliv i livet som kanske involverar att resa eller att utbilda dig på nytt.

Kräftan: Det kan säga klick i ditt liv vid den här nymånen. Uranus är din transformationsplanet och det arbete du gjort sedan 2011, med att förändra din karriär, når en punkt då det är dags att tala till större grupper eller nätverka med andra. Du kan känna dig som att du äntligen hittar rätt i livet och kan göra det du är menad att göra. Under dagarna efter nymånen kan nya kontakter och samarbetspartners komma in i ditt liv. Det känns väldigt positivt!

Lejonet: Med så många planeter och en nymåne i ditt karriärhus och område för dina ambitioner och livsmål så väntar det en vecka full av nyheter om arbete, befordran, nya projekt och kontakter med chefer eller experttyper. Under kommande år kommer du att arbeta mycket mer digitalt och troligen i samarbete med någon annan. Du har potential att blomma ut som den ledare du är. Berömmelse kan bli en sidoeffekt av det arbete du gör. Det du lär ut är nytänkande och inspirerande för många människor.

Jungfrun: Nymånen äger rum i ditt utlandsälskade hus. Tankar på att resa eller delvis bosätta dig i ett annat land kan vara en del av de nyheter som nymånen levererar. Du känner troligen ett starkt behov av att få vara fri och leva på dina egna villkor. Hur kan du göra det? Planer på att studer eller inleda en personlig livsresa som tar dig till nya livsvyer väntar och det kommer bli en spännande tid under kommande år. Resor, bokpublishing, poddar eller coach-utbildning kan vara några varianter på det som kommer bli en del av ditt nu och framöver.

Vågen: Din passionerade del av horoskopet kan ge dig en nymåneupplevelse som känns hälften mystisk, hälften ödesmenad. Pengar, lån, skulder och delat ägande hänger i luften kring det som sker. I arbete väntar dig en 7-årig era av nytänkande, möjligen i samarbete med en investerare för att föra fram nya produkter och tjänster som står för ”transformation”. Renovering, make-overs och chansen att hitta fastigheter/mark som du kan förädla kan bli din, lukrativa nya väg i livet.

Skorpionen: Nyheter i kärlekslivet såsom ett nytt möte med en person som känns helt rätt är möjliga vid nymånen. Frieri, tal om samboskap eller bröllop är andra varianter. Alternativt kan du också träffa personer inom jobbet som leder till ett affärssamarbete. Kontrakt kan bli aktuella att skriva. Under kommande år kommer du experimentera mer med dina relationer och personer som kan uppfattas som en aning annorlunda eller udda kan komma in i ditt liv. Det kan vara it-experter, genier inom forskning eller personer som lever en livsstil som ger dem maximal frihet exempelvis för att de arbetar online. Om du är stadgad kommer relationen ge dig skäl att tala om sätt att leva tillsammans men på nya sätt. Att gå från gifta/sambo till särbo, eller något annat icke-konventionellt sätt att få livet att gå ihop kan bli resultatet under kommande år.

Skytten: Din hälsa och ditt arbetsliv kommer genomgå en förändringsprocess under kommande år. Ett nytt arbete eller en nytt dagligt shcema för hur du ska ta hand om dig väntar.  Nymånen kan verkligen sparka igång dig rejält! Tankar på att starta eget kan börja blomma vid denna nymåne eftersom du troligen redan har tankar kring en ny innovativ väg i jobbet. Informera dig och få koll på detaljerna. Du kommer göra verklighet av din företagsdröm under kommande år. Att arbeta digitalt eller med digitiala produkter såsom e-böcker, medlemssiter, appar eller andra sociala medier, som kommer födas under kommande sju år, kan bli din grej. Om du dragits med hälsoproblem kan nymånen och kommande år ge dig en chans att testa nya typer av behandlingar och tekniker. Du kanske finner dem på alternativa vägar såsom hos en healer eller inom en helt ny gren av sjukvård där robotar och teknik spelar en avgörande roll.

Stenbocken: Det väntar dig en ny era när det gäller barn/fertilitet, hur du lever ut din dröm i livet eller arbetar kreativt. Om plusset låtit vänta på sig- ta hjälp genom IVF eller fertilitetsbehandlingar. Ditt behov av att få ställa dig på scen eller synas kommer göra sig påmint när du kanske startar en skapelseprocess för att underhålla andra. Med många planeter i den del av horoskopet som också kallas för kärleksdelen så kan oväntade händelser ge dig flirt, nöje och kul. Du är mer benägen att ta en ekonomisk risk. Satsa en liten summa på Lotto eller spel kanske?

Vattumannen: Du är i möblera-om-tagen. Ditt hem och ditt familjeliv kommer präglas av flertalet flyttar, renovering eller förnyelse under kommande år. Nymånen kan ge dig nyheter om ditt eget hem, en familjemedlem som gör en stor förändring eller kanske aktivera minnen du har från din egen barndom. Under kommande år kanske du byter ut blodsfamilj mot personer som du känner är din spirituella familj, eller inleder ett liv i ett kollektiv. Ditt hem kommer också, under kommande sju år, bli uppgraderat avseendet teknik som gör livet lättare och mer bekvämt. Allt är nytänkande och på dina villkor.

Fiskarna: Kommunikation, resor och syskonkontakt ger dig en vecka av massor av fart, nyheter och många bollar i luften. De kommande åren kommer förändra hur du använder dig av sociala medier och kanske blir du en driven digital strateg eller webbredaktör att räkna med? Tv, el-kopplingar eller nätverk inom en bostadsrättsförening eller i grannskapet kan bli något som du och dina grannar behöver prata om och ta ställning till. Kontrakt kan läggas på ditt bord. Om du skriver kan nyheter om ett manus eller en ny idé dyka ned i ditt liv väldigt hastigt och oväntat.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Off-shoulder topp i spets, Lindex

Cold shoulder-topp Vit

Matchande spetskjol, Lindex

Kjol i spets Vit

  1. Wow. Känns som skjuts i riktning som redan är på gång. Törs jag? Blir spännande.
    Hälsningar skytte med skytteacendant

  2. Så härligt låter fint för många tecken och även för mitt eget! :) Jag är Vattuman. Ha det gott i sommarvärmen och – tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..