Horoskop vecka 21, 2018

Planethändelser vecka 21, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018Merkuriushoroskop 13-30 maj

Kärlekshoroskop 19 maj- 13 juni

Solen in i Tvillingarna

På måndag den 21 maj faller allt ljus på vänner, snabba meddelanden och nyheter från grannar/om grannskap eller syskon. Solen lyser upp Tvillingarna och det blir oftast mer tjattrigt då. Man vill tala, byta information, lära sig, resa och känna pulsen slå.

Tvillingarna upplever sitt astrologiska nyår och får en chans till att se tillbaka till förra årets födelsedag och vad som har skett sedan dess. Nu är en bra tid för att se över målen för det kommande året.

Upptäck din kreativa sida

På onsdagen den 23 maj möts Merkurius och Neptunus i en vacker sextil. Det är en toppendag för att njuta av någon form av konstart såsom musik, måleri, eller fotografi. Om du själv skapar, eller drömmer om det, så kan du få rejäl inspiration som får dig att se på dina kreativa tankar på ett nytt sätt. Ta med dig en anteckningsbok i handväskan, den kreativa musan kan slå till när du minst anar det!

Självsäkert!

Solen och Mars möter varandra i en trigon på torsdagen och plötsligt kan vi bli väldigt styva i korken! Inget är för svårt, stort eller krångligt. Det är en perfekt dag för att våga ta ett modigt kliv. Mars är envis och Solen symboliserar livskraft så ni kan tänka er vilket energipåslag som detta ger! Om du ska börja något nytt och önskar dig ett modighets-och kraftpiller så ska du dra nytta av torsdagens aspekter. Dagens energier hjälper dig med att med bestämd min ta dig dit du vill.

Kärleksfull fredag med kloka samtal

Det kan bli en väldigt mysig fredag då två planetmöten uppstår och båda är positiva trigoner:Jupiter retrograd i trigon till Neptunus skapar en fin, omtänksam stämning mellan de vi tillbringar tid med.

När sedan Merkurius samtidigt befinner sig i trigon till Pluto blir resultatet att vi är benägna att öppna våra hjärtan, diskutera, tänka om (ifall vi behöver det) och nå en harmoni. Fredagen kan bjuda på en kväll då vi äter gott tillsammans, njuter av vårsommaren och för samtal som ger oss ett lugn i bröstet. Hur härligt låter inte det?

Pliktfyllda lördag

Tur att fredagen utlovade så fina energier och utsikter för avslappning och härliga samtal. På lördagen är det andra eneriger i luften. En kamp mellan njutning och ledighet och plikter uppstår när Venus och Saturnus retrograd befinner sig i en opposition. Lyd Saturnus råd: bocka av alla dina måsten på din att-göra-lista först och vila sen. Att försöka smita undan ansvar för att roa sig kommer bara ge svidande dåligt samvete och därmed förta hela ”nöjet”. Så, bit ihop och gör det du ska först så kan du njuta med 100% gott samvete sedan.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek, TACK!

Veckans tema, återhämtning :-)

Askungemask, Acasia, Apoteket (Vinnare av årets sheetmask 2018)

James Read, sol-och mineral spray