Horoskop 21-27 maj, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren: På måndag träder Solen in i ditt tredje kommunikativa hus. Förutom en strid ström av information att ta ställning till kan en kurs också locka dig under den kommande månaden. Din kontakt med dina vänner, grannar och dina syskon får massor av fart liksom ditt sätt att skriva eller tala inför eller med andra.På onsdag och torsdag kan dina ord få stark genomslagskraft i en grupp du tillhör eller i sociala medier. Medkänslan flödar på fredagen. Känn dig trygg och säker med att berätta för dina närmaste, eller en kärlekspartner, hur du mår och allt gott som du önskar för dem/den. Du behöver din vila så väl men på lördagen kan plikter, trots helg, stressa dig. Försök att få till en balans av att ha gjort det du verkligen måste innan du sätter dig ned för att vila.

Oxen: Du befinner sig i din årliga inkomsttopp. Samtal kring en ny inkomstkälla eller chans till högre lön kan bli aktuellt. Det är mycket möjligt att du hanterar pengar på ett nytt sätt med tanke på vad ditt hem kostar dig. En flytt, händelser i ditt familjeliv eller nya möbler till hemmet kan vara en anledning till att du ser över din budget. Om tisdagen innebär att du får ett förslag eller erbjudande så ska du vara noga med att försöka ta reda på om allt verkligen är så bra som det låter. Några raska men direkta frågor kan ge dig svar direkt. Håll dig framme på torsdagen. Säg ja till nya utmaningar på jobbet och stå på dig i dina åsikter. Omvärlden kommer se dig som en ledare och belöna dig därefter. På fredagen kan du får ett mycket spännande erbjudande eller kanske själv bli den som sammanför två personer som verklien skulle kunna jobba bra tillsammans.

Lördagens vibbar kommer med en aning fisförnämhet. Undvik att tro att du är bättre än någon annan. Och ligg lågt, och låt dig inte provoceras, om någon beter sig sig på ett sådant sätt mot dig. Det man ger ut, kommer alltid tillbaka till en själv.

Tvillingarna: Solen lyser upp ditt eget tecken från och med måndagen. Vad vill du i livet nu? Vad har du åstadkommit sedan din förra födelsedag och vad vill du för det kommande året? Nu är det dina åsikter som räknas först! Tänk och planera framåt på onsdagen men ligg lågt med officiella beslut. Du har inte hela bilden klar för dig ännu. På torsdagen kan du tryggt säga vad du känner. Ditt självförtroende är starkt. Allt du gör för att hjälpa andra, hjälper dig i karriären, på fredagen. Minns också att tacka de som hjälper dig. På lördagen ska du vara försiktig när det gäller pengar och delat ägande. Avvakta och utred omständigheterna om du får en förfrågan om att slå samman din ekonomi med någon annan.

Kräftan: Du ligger i startgroparna för något stort. Det kan vara ett projekt du arbetar hårt på, i tysthet, eller en personlig återhämtningsfas som kräver all din fokus. När Solen, om en månad, träder in i ditt tecken är det din tur att skina. Men nu, lyssna inåt och ta det långsamt. Du har ingen brådska framåt, din tid kommer snart. Våga ta kontakt med en person som har kontakter åt alla håll, på onsdagen-torsdagen. Dina idéer kan öppna fina möjligheter för dig. Du svävar på små moln i kärlekslivet på fredagen. En ny flirt eller fantasier och drömmar lyfter dig enormt. På lördagen vill du framåt i kärlekslivet men kanske känner du dig inte riktigt säker på om din framåtanda kommer skrämma din kärlek eller tas emot väl.

Det saknas balans så avvakta lite innan du föreslår något viktigt för en partner. Det är också möjligt att det är du som känner dig lite intryckt i ett hörn av en kärlekspartners förslag.

Lejonet: Solen befinner sig i ditt elfte hus och det är som alla tankar kring nätverkande, samhörighet, samarbeten och teknikens fördelar har fattat eld! Du brinner för allt och främst för tanken på att få starta ett liv som innebär att du är din egen chef när det gäller frihet i livet. Balansen mellan att vara personlig och privat är hårfin på onsdagen. Vakta dina gränser. På torsdagen vet du, och alla runt i kring dig, att din stora grej är att samarbeta med andra. Du kan känna ett enormt kall att hjälpa andra eller inspireras av ett nätverk på torsdagen. Kom ihåg att ge tillbaka när framgången kommer till dig. På fredagen kan du känna dig redo att starta på nytt i kärlekslivet. Antingen du öppnar upp och berättar om dina känslor i en stadgad relatione eller gör dig redo att gå från singel till stadgad. På lördagen kan känslor av rädsla, möjligen från dåtiden, trassla sig in i dina positiva fredagstankar. Men, har dina tankar verkligen något att göra med den reella situationen är det dags att en gång för alla ta tag i gamla rädslor och minnen? Du är så mycket starkare än dina minnen.

Jungfrun: Du befinner dig i din årliga karriärtopp. Dina ambitioner och långtidsplaner får allt ljus av solen. Nu är behovet av en hållbar struktur inför framtiden det som motiverar dig allra mest. Om du inte arbetar kan du likaså vilja ha en klar plan över hur du ska leva, bo och hantera dina pengar under det kommande året. Om du har siktat för högt i livet så kan onsdagen innebär att du inser att du behöver tänka om.

Lika så gott att få det rätt istället för att konstant känna att du misslyckas. På torsdagen kan det bli du som räddar ett uppdrag på jobbet tack vare lite envishet och din berömda noggrannhet. En relation som korsar landgränser kan locka dig på fredagen. Redo att ge en långdistansrelation en chans? Detta gäller även affärspartnerskap som spänner över olika länder. Du får dig en tankeställare i kärlekslivet på lördagen. Verkligheten hinner ikapp dig och du kan, med lättnad, inse vad som är rätt och fel.

Vågen: Med Solen i ditt uttåtrikade nionde huset är det mycket möjligt att du gör dig redo för en utlandsresa under den kommande månaden. Du suktar efter nya perspektiv och att få andas in helt ny luft. Om du inte kan resa är det kanske en ny bok eller en livscoach som får dig att uppleva det som att något nytt kommit in i ditt liv. Undvik att göra av med för mycket pengar eller hoppa på en ekonomisk affär på onsdagen. Det verkar inte realistiskt genomförbart. Satsa på att ge ett skapande projekt all din kraft på torsdagen. Influenser från utlandet eller från någon i ledande positon, som en poddare eller författare, kan inspirera dig rejält.På fredagen kanske du finner en väg att arbeta på ett sätt som gynnar både dig själv och ett högre gott på samma gång. Välgörenhet och jobbframgång kan verkligen gå hand i hand. På lördagen ser du en relation i klart dagsljus, precis för vad den är. Om du försökt få dig själv att tro något annat, gulligare, så kommer verkligheten ikapp dig.

Skorpionen: Du befinner dig i bra period för att genomföra en detox antingen den handlar om din fysiska kropp eller ditt mentala välmående. Rensa och lämna det som inte längre tjänar dig, bakom dig. En diet eller besök hos en terapeut kan göra underverk för dig.

Du känner dig säker på dina känslor och talar från hjärtat på torsdagen. En familjemedlem kan visa sig väldigt generös mot dig. Om du befinner dig i en relation kanske ni talar om att renovera eller köpa hem tillsammans. Du har allt att vinna på att öppet berätta om dina känslor. Fredagen ser ut att bli en varm och känslosam dag, singel såväl som stadgad. En ny kärlekspartner eller stadgad slås av din ärlighet och orädda öppenhet. Om en kärlekspartner inte varit helt ärlig mot dig kan sanningen leta sig fram till dig på lördagen. Det verkar ha att göra med vad en partner har sagt eller lovat, snarare än en otrohet. Kan din partner eller nye kärlek genomföra det som han/hon sagt? Så.

Skytten: Ditt kärleksliv samt samarbeten i arbete och affärer får sig ett uppsving av att Solen luyser upp dem från och med måndagen och en månad framåt. Kärleksliv och sociala händelser får all din uppmärksamhet. Nya upplevelser, såsom en resa eller ett spännande nytt livsmål, får kärlekslivet att kännas fräscht och nytt. Ligg lite lågt med dina tankar och idéer på onsdagen. Risken finns att någon annan norpar det du funderat ihop. Alternativt kan du behöver se över din plan, eller ett erbjudande, med mer realistiska ögon. På torsdagen agerar du med självsäkerhet när du kommunicerar. Du tar ett modigt kliv framåt och kan ta en kreativ vision ett steg närmare verkligheten. Du kan få viss uppmärksamhet för din plan. Njut av detta! En ny plan för ditt hem-och familjeliv kan utkristalliseras på fredagen. En graviditet kan vara en sakerna som motiverar det hela. En kvinna står i centrum för de stora nyheterna. Om du har svårt att kommunicera med en kärlekspartner på lördagen välj då hellre att lägga ned saken ett tag. Ingen mening i att försöka tvinga fram ett samtal som den andra parten inte vill ta del i.

Stenbocken: Med Solen i ditt flirtiga femte hus är det tid för att njuta, resa och ha roligt så mycket som du kan. Det är också en starkt fertil period för Stenbockar.  På torsdagen motiverar du medarbetare när du står upp för dina egna värderingar. Du kan också få en chans på jobbet som innebär mycket pengar. Fredagen ger dig en möjlighet att samarbeta på ett spännande projekt där många bollar är i luften på samma gång. Dina insatser i en grupp värderas högt. På lördagen kan du känna ett starkt behov av att sätta ned foten och säga stopp till en kärlekspartner. Följ den känslan.

Vattumannen: Din hälsa och ditt späckade dagliga program ger dig en upptagen start på sommaren. Mängder av ”att-göra” såsom att hålla dina hälso- och träningsrutiner samt leva upp till ditt ansvar på jobbet får dig att metodiskt bara arbeta av. På onsdagen slits du mellan nostalgiska känslor och ett behov av att skapa en ny struktur. Vad är det som du måste ge upp för att lyckas? Stå upp för dina åsikter på fredagen och du kan skapa dig ett troget följare av personer som stödjer dig. Om du får en känsla av att något är galet i ditt kärleksliv på lördagen så ta då tag i saken och fråga din partner om det som känns fel. Om du låtsas som ingenting kommer problemet bita dig i svansen snabbare än du tror.

Fiskarna: Med Solen i ditt fjärde hus så är familjerelationer och ditt boende det som ger dig mest att göra just nu. Särskilt en kivnna i familjen, eller någon som känns som familj för dig, står i centrum för det som sker. På onsdagen sätter du nivån för vissa ideal. Det kan imponera på grannar, vänner eller syskon. På tordagen är du stark och undviker skickligt struntprat, skvaller och slag under bältet.

Du står upp för de svaga och låter din berömda intuition leda dig rätt. Du och ditt sätt motiverar så många andra på fredagen när du på ett ärligt vis, kryddat med massor av medkänsla, talar för det du tror på. På lördagen tycks allt i kärleks- och nöjesliv handla om svart eller vitt. Antingen superromantiskt eller väldigt torrt och fyrkantigt. Kanske vore en blandning av förnuft och känsla en mer lyckad variant?

Bloggkärlek, tack, tack, tack!

Holly & White´s nya underklädesserie från Lindex är så fin!

Bralette, Lindex

Matchande trosa, Lindex