ANNONS

Låt det kreativa blomma idag!

/

Merkurius och Neptunus i gynnsam aspekt

Idag är en perfekt dag för att sätta sig ned och samla idéer i ett anteckningsblock eller i ett dokument på datorn. Med Merkurius är vi snabba, smarta och hanterar utvärderande av fakta bra. Med Merkurius i Oxen handlar det om pengar och hur vi hanterar det vi äger och förvaltar i form av både egendom men också de kunskaper vi bär på.

Neptunus älskar ju vackra drömmar, fantasier och skapande. Neptunus är som en lycklig hippie med blommor i håret som går runt och låter sitt inspirationsströssel regna ned över oss!

Hur kan du använda din kreativa och drömska sida i relation till pengar och ekonomi idag? Dröm, skapa och ta in nya influenser!

Neptunus styr över spiriualitet, lagen om attraktion och visualisering så jag har använt morgonen till att jobba samtidigt som jag satte på ett 2 timmars program på You Yube med subliminala meddelanden. Det är laddat av affirmationer för att boosta pengaflödet i mitt liv. Som att lyssna till musik men det undermedvetna noterar alla meddelanden om pengar. Jag tänker lyssna till det här under några veckors tid och se vad som händer…

Om du vill testa så hittar du videon HÄR.

Kramar

Helena

5
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00