Låt det kreativa blomma idag!

Merkurius och Neptunus i gynnsam aspekt

Idag är en perfekt dag för att sätta sig ned och samla idéer i ett anteckningsblock eller i ett dokument på datorn. Med Merkurius är vi snabba, smarta och hanterar utvärderande av fakta bra. Med Merkurius i Oxen handlar det om pengar och hur vi hanterar det vi äger och förvaltar i form av både egendom men också de kunskaper vi bär på.

Neptunus älskar ju vackra drömmar, fantasier och skapande. Neptunus är som en lycklig hippie med blommor i håret som går runt och låter sitt inspirationsströssel regna ned över oss!

Hur kan du använda din kreativa och drömska sida i relation till pengar och ekonomi idag? Dröm, skapa och ta in nya influenser!

Neptunus styr över spiriualitet, lagen om attraktion och visualisering så jag har använt morgonen till att jobba samtidigt som jag satte på ett 2 timmars program på You Yube med subliminala meddelanden. Det är laddat av affirmationer för att boosta pengaflödet i mitt liv. Som att lyssna till musik men det undermedvetna noterar alla meddelanden om pengar. Jag tänker lyssna till det här under några veckors tid och se vad som händer…

Om du vill testa så hittar du videon HÄR.

Kramar

Helena

 1. Hej!

  Jag gillar att läsa dina inlägg på kvällen. Det ger en förklaring över dagen, tycker jag.
  I förmiddags fattade jag ett ganska omedvetet beslut och har kollat upp kurser att läsa i höst, och skickat en spontanansökan till ett företag.
  Igår hade jag inte vågat, men det var något idag som fick mig att tänka ”De kan ju bara säga nej!”

  :)

  1. Hej Maritha,
   Vad spännande med din ansökan. Ofta oroar man sig väldigt mycket i onödan för även om man söker och sedan inte vill ha jobbet så kan man ju alltid tacka nej. Och om företaget inte hör av sig så är det ju inget personligt utan mer ett konstaternade av att nu är det inte rätt läge. Där det flödar på, brukar de viktiga erfarenheterna finnas. Följ det som flödar och gå in genom dörrar som öppnar sig, om din magkänsla säger jag. Lycka till!
   Kram
   Helena

 2. Moa skriver:

  Så tacksam för alla dina inlägg! Tack för att du orkar :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..