Horoskop: Stjärntecknens största utmaningar nu

Kodorden för stjärntecknens utmaningar 2018-2020

Det är en pågående process när Saturnus utmanar stjärntecknen. Här nedan finner ni kodorden att hålla i minnet under 2018 och till och med 2020. Läs gärna för ditt ascendenttecken också.

Väduren: Karriärmaraton. Ingen spurt här! Långsamt och metodiskt är tanken.

Oxen: Drömstruktur. Få ordning på ditt nya liv som mycket väl kan innehålla spår av högre utbildning, utlandsboende eller chansen att själv undervisa.

Tvillingarna: Livstransformationsansvar. Oavsett om det är en nära relation, ditt inre liv eller din ekonomi som går igenom en förändring så krävs din mest ansvarsfulla och praktiska sida.

Kräftan: Seriösa partnerskap. Affärer och romantik blir på allvar när du planerar för lång tid framöver. Några tuffa beslut kan ligga framför dig men en vinnande lösning är i sikte om du tar ditt ansvar.

Lejonet: Tidskontroll. Du kan inte vara överallt hela tiden. Hur du hanterar din tid och din kraft blir avgörande för framgång på jobbet och din hälsa. Lär dig säga nej!

Jungfrun: Plikt först- nöje sen! Ansvar för barn, kreativa drömmar eller eget företag kan väga tungt på dig men också öppna för enorm tillfredsställelse. Lägg upp ett schema för när du arbetar av dina plikter och när du får en chans till andrum.

 

Vågen: Hem- och familjelivsstruktur. Dags för en mer ansvarsfull inställning när det gäller ditt hem, dina familjerelationer och hur du relaterade till dina minnen från barndomen. Ditt fysiska hem och familjen kan kräva mycket ansträngning från din sida men resultatet lovar en struktur som håller för lång tid framöver.

Skorpionen: Informationsproffs. Alla former att hantera ord och tal, såsom vid skrivande, undervisning eller förläsningar, ger dig chansen att briljera. Det kommer bli mycket aktivitet- förbered ett noggrannt schema och väg dina ord väl.

Skytten: Ekonomisk trygghet. Ett nytt arbete eller bättre användande av dina kunskaper och din talang ger dig en chans att långsamt och metodiskt få ordning på dina pengar. Att inspirera och hjälpa andra i ditt arbete eller genom dina pengar kan visa sig bli en vinnande formula för dig.

Stenbocken: Livstruktur och stort ansvar. Några nedrivna murar och förändrade planer men sen är du på väg mot det som du behöver för att känna dig trygg och nöjd i livet. Fundera över: Vem är du och vad vill du i livet just nu?

Vattumannen: Introspektion. Behovet av tid för ensamhet och för att ägna dig åt att avsluta en del av livet innan du kan ta nya kliv i livet. Dina livsmål kommer omprioriteras under dessa år.

Fiskarna: Vinnande samarbeten. Vilka personer spelar i ditt lag och vilka kan du lämna bakom dig? Smart teknik, uppfinningar och internet kan hjälpa dig att skapa en vinnande struktur i ditt liv som känns mer fritt och äventyrligt. Du kan få slita för att rena relationer till vänner och ytligt bekanta men sedan kan inget råda på din nya grupp av närmaste förtrogna som du skapat.

 

 1. Dory skriver:

  Det du skriver for tvillinge er alt rigtig.. for første gang i mit liv er jeg finansiell selvstendig .. men Saturn har gjord mere enn det.. alt hva vi havde sammen er ødelagt. Saturn har skilt alt af .. jeg forstår ikke helt meningen af det..

 2. Sara skriver:

  Största utmaningen för elin alias K alias A alias karin måste vara att inte hänga upp sitt liv på andras inlägg!

  Hoppas saturnus o pluto ger dig vad du förtjänar, kolla gärna horoskop för Roseanne Barr

  astrolutely.com

  d e din tur nu

 3. Dessa livstransformationer, hoppas vi tvillingar kan få det lättare snart. Har varit många tuffa år 💕💕💕

 4. S skriver:

  Låter bra. Undrer vad det innebära att ”hjälpa genom dina pengar”?
  Vh skytte med skytteacendant :)

  1. Hej S,
   Jag menar den hjälp som du kan bidra med via din ekonomi och dina tillgångar. Hur kan du göra gott för andra? Ge tillbaka eller investera i förbättrande affärsidéer. Anledningen är att Skyttens spirituella planet, Pluto, kommer skapa en konjunktion till Saturnus, er ekonomiska planet och därför går god karma hand i hand med era pengar.
   Allt gott,
   Helena

 5. Känns ganska precis mitt i vad jag står i just nu!

  För att räkna ut accedenttecknet krävs födelsetiden, va? Eller är det mer som behövs?

  Som vanligt: Tack!

  1. Hej
   Du behöver exakt födelsetid, ort och datum för att räkna ut ascendenttecken.
   Lycka till,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..