P5 Kväll och naturläkemedel

Radiolänk. I inlägget förekommer en reklamlänk.

I fredags promenerade jag genom ett väldigt varmt Stockholm för att medverka i P5 Stockholm Kväll med Mariana Benyamin Sir. Jag kände mig lätt överhettad när jag kom fram men tack och lov var det väldigt svalt i studion. Jag hade aldrig sänt från Drottninggatan förut. Studion där är direkt synlig mot gatan och högtalare utanför studion ser till att vi hörs ut bland människorna som passerar. Kul!

Om det är någon av er som vill lyssna så finns inslaget HÄR. Jag kom in 28:50 minuter in i programmet.

Idag jagar jag naturläkemedel mot förkylning och ont i halsen. Kan inte fatta att jag är sjuk igen. Så himla less nu!

Jag har köpt Esberitox på Apoteket som en läkare för väldigt länge sedan tipsade mig om då jag fått penicillinkur på penicillinkur. Jag minns att jag läste att det ska fungera både mot virus och bakterier och att preparatet rekommenderas som medicin av läkare i Tyskland. Min läkares plan lyckades också och jag fick stopp på halsinfektionerna då. Jag hoppas på samma resultat nu.

Har ni några andra tips så emottages de med tacksamhet!

Fortsatt glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

 1. Hej! Esberitox är mycket bra. Bikarbonat är suveränt mot hosta och har förr i tiden använts som huskur. Googla på ”Bikarbonat mot hosta”.
  Lycka till och önskar dig nu hälsan åter 💞. Birgitta

 2. Lena skriver:

  Echinaforce! Ospädd, 2-3 matskedar 3-4 gr/dag. Står inte så på flaskan och är inget de från företaget rekommenderar, men du blir frisk garanterat frisk.

 3. Jessie skriver:

  Ingefäran gör du te med honung&citron…
  kokosolja som du låter åka runt i munnen&spottar ut i sopor (eji vasken)
  Bikarbonat gurgla med el drick…😉

 4. Hej Helena!
  Tack för din fina blogg :-) Jag rekommenderar starkt Manuka Honung, den är magisk. Jag tar en tesked morgon o kväll när jag börjar känna mig hängig och jag kommer inte ihåg när jag var förkyld senast. Har även vänner som har fått goda effekter av honungen. Den är dyr men är väl värd sitt pris.
  Jag köper min på Life, men finns olika, bara den har minst +400 manuka.
  https://www.lifebutiken.se/produkter/livsmedel-dryck/sotningsmedel-sotning/manukahonung-400-500-g
  Kram o krya på dig!
  Cathrine

 5. Kikki skriver:

  Salt – gurgla med saltvatten, smakar inte Gott, själv borstar jag tänderna med lite salt ett par gånger i veckan på kvällen, tar en nypa salt med lite vatten när jag känner att förkylning är på gång, har inte varit förkyld sen jag började med det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..