Astrologi och mindset och/eller onlinebusiness?

Planer och tankar till hösten

God morgon kära läsare!

Tack för alla bra tips på huskurer och naturläkemedel. Ni är så snälla och omtänksamma som skriver och tipsar. Jag ska bege mig till närmaste hälsokostbutik och utöka husförrådet inom kort!

Esberitox verkar ha fått stopp på utvecklingen av det halsonda. Det känns hanterbart just nu vilket är väldigt skönt.

I brist på ork har jag suttit och tänkt och planerat kring min hemsida och medlemssida. Jag registrerade ett domännamn för flera år sedan och det ska bli kul att äntligen få använda det.

Mina tankar hittills går enligt två linjer och jag skulle bli väldigt glad för era tankar. Tanken är att ge mer av det jag redan gör här på bloggen. Men att utveckla onlinebusiness och andligt lite mer.

Jag har alltså två huvudspår vilket troligen innebär två medlemsskapsalternativ på en och samma sida:

Astrologirapporter (allt utom businessinriktning) samt lagen om attraktion/mindset och andligt.

Onlinebusiness– hur du skapar en inkomst via nätet, marknadsför, frilansskriver, ger ut digitala produkter, bloggar, blir din egen chef etc

samt

Horoskop och astrologirapporter för entreprenörer. Till detta medlemsskap ingår också delaktighet i sluten Facebook-grupp för att kunna kommunicera närmare med er som vill gå med, samt för att medlemmarna ska kunna nå varandra och skapa kontakter sinsemellan.

Vad tror ni om de här uppläggen?

Är det något av alternativen ni tycker mer om än det andra?

Jag har satt sikte på september för lansering. Det är alltid en spännande månad då friska vindar blåsar och framförallt då Jungfruns favoritämnen, smarta system för jobb och plikter, dominerar. Känns passande för en medlemssida om tillvägagångssätt för arbetsmetoder online.

Nu ser jag med spänning fram emot era, som alltid, smarta, omtänksamma och kloka kommentarer.

Fortsatt glad tisdag!

Kramar

Helena

 1. Annika skriver:

  Astrologirapporter är jag absolut intresserad av!

 2. Malin skriver:

  Hejar ivrigt på astrologirapporterna och det andliga! Förstår hur du tänker kring detta med onlinebusiness, men efter att ha följt dina horoskop en längre tid och eftersom din blogg de facto är den enda anledningen till att jag ens besöker Amelia (sorry Amelia, it’s true though) så skulle jag i all medsysterlig välmening vilja skicka med dig en tanke om att våga tro fullt ut på det som gör dig till just DIG, Helena :) Upplever att det kryllar av förstå-sig-påare där ute som just gärna vill vara inne och peta i detta med att driva eget, business online et cetera. Därmed inte sagt att inte dina idéer kring just de bitarna inte skulle kunna vara banbrytande och precis vad vi som hänger här vill ha, men jag tror (hoppas i alla fall) att vi faktiskt också är rätt många som fått nog av samtidens ytligheter och gärna skulle hitta ett forum att hänga i med likasinnade där man kan kretsa kring just affärer och driva eget – dock med ett djupare och mer spirituellt perspektiv där astrologin utgör den perfekta basen. Jag tror verkligen att du skulle kunna bygga upp något väldigt bra kring ditt koncept och skapa en community som du så småningom också kan driva ytterligare intäkter ifrån. Ska avsluta här innan jag skriver en hel bibel, men vill önska stort lycka till!

 3. S skriver:

  Rekommenderar LinkedIn för allt som vedrör business och entreprenörskap. Har du funderat på LinkedIn?

 4. Karina skriver:

  Oj så efterlängtat 🌈💖 och jag blir gärna medlem i båda. Krya på dej kramar.

 5. Jessie skriver:

  Det skrivs så mycket om astrologi vilket är jättebra😉men om vi ska kara de här 22 energihöjningarna som är 2018 &vad som händer inom oss på den resan vore bra med😉så mer andligt😄för de höjningarna är ju kopplat till astrologin men det finns inte en enda svensk astrolog som nämner det???
  Om du ska vara på topp så kanske det vore nåt😇ps.vi är mitt i en energihöjning😄💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..