Fortunatas Profetia

Talbok för del 2? Inlägget innehåller reklam för mina böcker.

Ibland gick jag in på bokus och såg att både del 1 och 2 av Fortunatas Profetia fått hela 5 stjärnor av den som köpt och läst boken. Det glädjer mig innerligt eftersom den var mitt drömprojekt som ledde mig från jurist med skrivardrömmar till där jag är idag.

Del ett i serien finns även som talbok och man kan boka den via bibliotek. Om det är någon som önskar sig del två som talbok så har jag fått till svar att en sådan produceras om förfrågningar finns. Det är Myndigheten för tillgängliga medier som såg till att del ett i serien fanns tillgänglig även för de med synsvårigheter. Om du saknar del två som talbok kan du alltså kontakta dem om saken.

Enormt uppiggande att se de fina stjärnorna!

Idag har jag en läkartid inbokad, vet inte vilken i ordningen denna mycket sjuka vår, men hoppas på det bästa. Naturläkemedlen har nog hjälpt men ändå känns det inte så bra som jag skulle önska.

Innan läkarbesöket ska jag skriva ett tidningshoroskop. Jag skriver för septembers månad nu och aspekterna är så glittrande att jag bara ler!

Annars är jag väldigt förtjust i den 19-20 juni som kan ge oss en chans att få färdigt papper och dokument, resa för nöjes skull eller för att ha en mycket lyckad interjvu eller möte. ;-)

Fortsatt glad torsdag till er alla!

Kramar

Helena

 

 

  1. Tack! Det låter ju toppen med 19-20 juni! jag reser till konferens 18-21 med presentation och den ska bli klar alltså :-) Lycka till hos doktorn! Vi håller alla tummarna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..