ANNONS

Hitta sitt ascendenttecken?

/

Läsarfråga.

Den senaste veckan har jag fått ett antal mail och kommentarer som samma sak: var hittar man sitt ascendenttecken? Länken jag angett tycks inte fungera.

Vet ni, jag tror att anledningen till att det inte längre går att knappa in sin information och få fram sitt ascendenttecken, kan vara GDPR. Det är bara min gissning men det verkar rimligt.

Om du vill få reda på ditt ascendenttecken använd då astro.com. Det är det program/sida som jag använder hela tiden. Det är gratis och bra. Det finns både en variant då man kan ta fram ett horoskop som gästbesökare eller genom att skapa en konto. Kika in under menyn längst upp till vänster, ”Free Horoscopes” och sedan till exempelvis ”Personal Portrait” så hittar ni vidare.

Hoppas det hjälper!

Själv har jag precis startat en 14-dagars antibiotikakur och håller tummarna.

Fortsatt glad fredag!

Kramar

Helena

1
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00