Horoskop vecka 24, 2018

Planethändelser vecka 24, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 30 maj-12 juni

Kärlekshoroskop 19 maj- 13 juni

Merkurius in i Kräftans tecken

På tisdagen den 12 juni flyttar Merkurius in Kräftans tecken och det påverkar hur, med vilka och om vad vi kommunicerar eller tar till oss av information. Sedan den 30 maj har Merkurius tillbringat sin tid i Tvillingarnas tecken, sitt hemmatecken. I länken ovan kan ni stämma av om ni tycker stjärnorna fick rätt angående hur ni kommunicerat.

I Kräftans tecken är det familjelivet, känslor och hemmets lugna vrå som hamnar i fokus för vad som ska shoppas, göras eller vilka man bjuder hem på middag. Mer om hur Merkurius i Kräftans tecken påverkar stjärntecknen får ni i det kommande Merkuriushoroskopet. Jag hoppas ha det klart till tisdagen.

Nymåne i Tvillingarnas tecken

På onsdagen den 13 juni har vi en nymåne i Tvillingarnas tecken. En nymåne ger oss en chans att starta en ny 6-månadersprocess inom det område som berörs, alternativt att få nyheter i omedelbar anslutning till nymånen. Jag publicerar som vanligt ett nymånehoroskop i anslutning till nymånen på onsdagen.

Några extra ord om nymånen i kommunikativa Tvillingarnas tecken. Normalt sett hade jag sagt att det är kontraktsläge. Just nu vill jag dock avvakta ett tag med det. Anledningen är att Neptunus kommer befinna sig i en tuff aspekt till nymånen, Som alltid med Neptunus så kan villkor i ett avtal eller något i kommunikationen vid en förhandling eller överenskommelse framstå som oklart. Det finns en risk för att man missar viktiga fakta. Det väntar ett fantastiskt kontraktsdatum i vecka 25, den 19 juni. Så försök att styra signering av viktiga avtal, presentationer och möten till dagarna 18-20 juni istället, om det är möjligt. Annars, nagelfar dokumentet!

Med en kontakt till Neptunus så får vi dock fördelarna med Neptunus med oss också. Det gör att konst och fantasi är extra gynnat. Ett ypperligt läge för att besöka en konstutställning, läsa eller lära sig om hur man skriver, målar eller skapar. Resor, särskilt till vattten, kan bli rena drömupplevelsen med vackra omgivningar och bekvämligheter. Åk, om ni har möjlighet!

Vi kommer vara smarta och snabbtänkta i anslutning till nymånen, vilket är ett högst gott tecken. Merkurius befinner sig i en positiv aspekt till Uranus samma dag. Det skänker en nytänkande vibb åt allas vårt håll. Genom att använda vår innovativa förmåga kan vi kanske få en snilleblixt gällande ett skapande projekt eller något som berör ämnet fantasi eller vår omhändertagande förmåga.

Kärlekshoroskop juni-juli

Venus, kärlekens planet, flyttar in i Lejonets tecken på onsdagen. Wow, för alla Lejon som blir snyggast i zodiaken och som mycket väl kan springa in i en ny kärlek mellan den 13 juni- 10 juli!

Nu kommer kärlekslivet att präglas av mer flirt och njutning än vanligt. Det här kan bli en väldigt härlig och lustfylld kärleksperiod för oss alla, men på lite olika sätt, beroende på var Venus är i horoskopet. Det är många horoskop som väntar den här veckan men jag hoppas hinna med även kärlekshoroskopet för alla stjärntecken. Håll utkik i mitten/slutet av veckan!

Oväntad utveckling i kärlekslivet

På fredagen den 15 juni möter Venus, kärleksplaneten, överraskningarnas planet, Uranus. De befinner sig i en kvadratur till varandra och stressen är ett faktum. Det blir inte som det var tänkt, kan man säga. Istället för att det blir en positiv överraskning så finns risken för en kalldusch. Om du har en date inplanerad kan den, oväntat, bli inställd. Eller, en date kanske känns som rena slöseriet av din tid då den uppenbart inte blir som du hoppats och önskat.

Familjelivet krockar med karriärmål

Veckans sista planetmöte äger rum på lördagen den 16 juni.  Merkurius i Kräftan, möter Saturnus retrograd i Stenbocken i en opposition. Det hela sker på den sjunde graden i respektive tecken. Mötet är viktigt för Merkurius är styraren av veckans nymåne och vad som sker kommunikationsplaneten antyder en riktning för vilka energier som råder.

Merkurius möte med Saturnus förstärker rådet om att inte ingå ett viktigt avtal eller skaka hand på något. Saturnus är långsiktighetens planet och när man sluter ett avtal med någon vill man alltid ha med sig största möjliga chans till långvarighet. Den finns inte då Merkurius (kontrakt och kommunikation) och Saturnus (struktur, ordning och reda, framtidsutsikter, hållbarhet) befinner sig i en tuff aspekt till varandra. Återigen, sikta på dagarna 18-20 juni för att skriva under den streckade linjen eller nå ett avslut i en förhandling.

Krav och måsten i både familjeliv och arbete kan kännas lite extra tunga på fredagen-lördagen. Ha det med i beräkningarna så kan ni kanske bättre förbereda er i planeringen för veckan.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Ebony, Blus, By Malina

Ettie, Klänning, By Malina (finns i flera färger)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..