ANNONS

Horoskop 11-17 juni, 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 24, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Du kommer börja tala mer öppet om dina känslor från och med tisdagen och det kommer göra dig gott. En ny era i ditt kärleksliv startar på onsdagen. Under de kommande veckorna kommer kärlek och date bli mer lustfyllt och ge dig mycket att glädjas över. Kommunikation, kurser/utbildning och chansen att se dina syskon och grannare oftare får en kickstart från och med onsdagens nymåne. Behovet av balans mellan ditt behov av egentid och ditt kärleksliv blir märkbart på torsdagen och fredagen. Försök hitta en gyllene medelväg så att alla blir nöjda.

Oxen 21/4-21/5

Kärlek och familjen och hemmet går hand i hand. Ditt kärleksliv får hjälp av din familj eller när du tackar ja till middagar i hemmet hos vänner. Familjefiranden kan också visa sig innehålla spännande gäster som får dig att känna fjärilar i magen. Om en släkting vill introducera dig för någon- tacka då ja! Stadgade mår toppen av att få mysa hemma eller bjuda in till socialt liv i trädgården. Trenden håller i sig mellan den 13 juni-29 juni. Nyheter om ett nytt arbete eller en chans att öka dina inkomster väntar vid nymånen på onsdagen. Självständighet är toppen… eller? På fredagen pendlar du mellan att bara vilja hålla handen och hänge dig åt känslor till att i nästa sekund vilja säga ifrån och gå din egen väg, själv. Snurrigt.

Tvillingarna 22/5-21/6

Smarta Tvillingarna mår alltid bra av stimulerande konversation men från och med onsdagen är det dubbelt så sant avseende kärlekslivet. Nu vill du ha en partner att bolla idéer med och någon som kan parera dina smarta insikter. Om du är singel så kan du springa på en ny kärlek när du besöker den lokala baren eller restaurangen. Kärleken finns nära ditt eget boende nu. Använd tiden från och med tisdagen till att kommunicera kring budget eller löner. Kanske tänker du om avseende hur du hanterar din ekonomi eller vad du kan tjäna pengar på. Ta inget formellt beslut förrän den 18-20 juni dock. På fredagen kanske du frågar dig varför du inte känner dig nöjd i en relation? Allt finns ju där men ändå är du… uttråkad. Var försiktigt med att inte göra något som du får ångra såsom att ge efter för ett infall att följa med någon annan än din partner hem…

Kräftan 22/6-23/7

Från och med onsdagen: Pengar och framgång och, låt oss erkänna det, en aning lyx blir riktigt lockande i ditt kärleksliv men också för ditt sociala liv. Du vill mingla med de som lyckats och som har pengar och livsvärderingar under kontroll. Under tiden 13-29 juni kanske du sätter ett budgetmål för att kunna unna dig något utöver det vanliga. Nymånen på onsdagen ger dig en chans att stänga dörrar till det förflutna och gå vidare i livet. Var dig själv på fredagen. Du kan drabbas av en, onödig, osäkerhet, och försöka ge dig ut för att vara någon som du inte är i kärlekslivet. Alla former av jämförelser i kärlekslivet ger dig trubbel på torsdagen-fredagen så andas och minns vem du är innan du talar eller skriver något online.

Lejonet 24/7-23/8

Grattis! Den här veckan, på onsdagen, träder kärlekens och skönhetens planet in i ditt eget tecken. Tiden 13 juni- 9 juli kommer ge dig ett flöde och en utstrålning som är avundsvärd. Om du gått och funderat på att unna dig något särskilt fint är tiden den rätta! Ditt kärleksliv kommer bli mer lyckligt och härligt. Singlar kan träffa en ny person. Nymånen på onsdagen kan öppna dörrarna för ett nytt samarbete eller att lära dig mer om ett intresse som du brinner starkt för. Smart teknik finns med i bilden så kanske borstar du av dina kunskaper om hur du kan uppdatera datorn eller satsar på en ny mobil eller laptop. På fredagen, undvik att locka in något i ditt kärleksliv, om du redan från början vet med dig att det inte känns 100% bra i hjärtat.

Jungfrun 24/8-23/9

Med Venus i huset för det som försiggår innanför dina väggar kanske du använder tiden 13-29 juni för att se sanningen i vitögat avseende en kärleksrelation. Är det dags att avsluta eller börja om på ett nytt sätt? Nymånen på onsdagen kan ge dig nyheter om en ny chans på jobbet. Ett arbete med mer status eller bättre betalt kan bli ditt inom kort. Om du inte har något på gång använd då onsdagen till att sätta dig ned med penna och papper och skriv ned en önskelista på hur du vill jobba. Sätt sedan intentionen att nå målet inom kort. Det kan gå snabbare än du tror! På fredagen kan du känna dig extra snurrig över vad du känner för en kärlekspartner. Hänger din bild av din partner ihop med verkligheten eller hur du önskar att han/hon skulle vara? Notera tankarna och känslorna och avhåll dig ifrån att agera impulsivt.

Vågen 24/9-23/10

Under de tre kommande veckorna kan du börja se på en vän i ett nytt ljus. Och plötsligt kanske du kommer på dig själv med att känna dig lite småkär och fladdrig i magen när ni möts. Om du vill lägga upp strukturen för en ny livsplan så använd tiden från och med tisdagen den 13 juni-29 juni. Du är smart och tänker realistiskt och strukturerat kring hur du ska nå ditt mål. Starten för nya livsperspektiv och chansen att resa och lära kommer med onsdagens nymåne. Du kan få nyheter om en chans att resa, starta ett nytt företag, skriva eller undervisa andra. Om du har något att erkänna för din kärlekspartner så kan fredagen, trots din rädsla för att vara ärlig, ge dig en chans att avslöja det du undanhållit.

Skorpionen 24/10-22/11

Nymånen på onsdagen ger dig chansen att starta på nytt i kärlekslivet eller, om du är stadgad, bestämma er för att flytta ihop, köpa gemensamma ägodelar eller bli gravida. Du är på ett oerhört planerande humör i kärlekslivet. Dags att sätta upp framtida mål! Singlar kan finna kärleken i en äldre, mer konservativ person med gott rykte inom sin bransch, trenden håller i sig den 13-29 juni. På fredagen kan du känna att frihet kontra gemensamma planer blir en utmaning i kärlekslivet. Antingen det är du eller din partner som inte vet vad som ska väga tyngst så kan det krävas kompromisser för att lyckas.

Skytten 23/11-22/12

Från och med tisdagen till och med den 29 juni kanske du blir mer öppen än vanligt när det gäller att dela med dig av hemligheter eller till och med inleder en sms-dialog med någon som känns närmast förbjuden. Nu och fram till och med den 29 juni är även en bra tid för att få ordning på gemensamt ägande, särskilt avseende bostad, samt boka ett bankmöte och reda ut skuldsituationen. Onsdagens nymåne öppnar möjligheter för dig i ditt kärleksliv och ditt arbetsliv. Chansen att säga ”ja” till en partner i kärlek eller affärer svävar kring nymånen. På fredagen kan du känna dig kluven mellan tanken på att få behålla din frihet kontra allt som du behöver ta hand om på jobbet.

Stenbocken 23/12-20/1

Ditt kärleksliv kommer få stöd av både Merkurius och Venus från och med tisdagen och de kommande veckorna. Detta kan göra att ditt kärleksliv förändras enormt, på ett positivt sätt! Singlar kan möta en ny partner och stadgade ser till att ge mer utrymme för romans och tid för varandra. På onsdagen får du en chans att börja om på nytt avseende hur du hanterar dina vardagliga plikter och/eller din hälsa. Ett nytt arbete, nytt projekt eller chansen att gå igenom alla måsten som du inte kunnat hålla koll på väntar dig. Likaså kan en ny träningsrutin göra att du transformerar din hälsa under det kommande halvåret. Du kan lockas av att inleda en passionerad romans med någon på torsdagen eller fredagen. Men, tänkt två gånger innan du hoppar i galen tunna! Vibbarna för med sig dramatik på hög nivå!

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt kärleksliv och sociala liv blir mer festligt och varmt från och med tisdagen. En relation får en chans till återhämtning genom att ni ger varandra mer tid, ömhet och förståelse. Singlar kan börja flirta med någon som känns som den perfekte/a” för framtiden. Nymånen på onsdagen kan bli dagen då ditt kärleksliv kickstartar ett halvår fyllt av mer kärlek, nöje och flirt i ditt liv. Omständigheterna kan tyckas förändras hela tiden, tänker du kanske på torsdagen och fredagen. En familjemedlem eller kärlekspartner, som du gör allt för att hjälpa, kanske gör dig förvirrad eftersom buden från en dag till annan varierar hela tiden. Hur ska du orka hänga med i alla svängar? Kanske dags att ta dig rätten till mer egentid och göra det som DU tycker är roligt istället?

Fiskarna 19/2-20/3

Under de kommande veckorna kan dina tankar och det du talar om ha extra mycket att göra med flirt med en ny person, barn, fertilitet eller en vågad affärssatsning. Alla områden är förbundna med starka känslor och glädje. Onsdagens nymåne ger dig chansen att att starta på nytt avseende ditt hem och dina familjerelationer. Tal och nyheter om en flytt eller förändringar för någon i din närmaste familj väntar. Vill du flytta? Använd nymånen till att sätta intentoinen att hitta ditt drömhem inom det kommande halvåret och se vad som händer! Undvik att vara livscoach på fritiden på torsdagen och fredagen. Bara var en god vän eller kärlekspartner och ha kul tillsammans utan att ta fram ”rådgivarösten”. Det är inte ditt uppdrag att läka varenda själ i din närhet.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Svala blusar i sommarvärmen!

Rutig blus, Lindex

Rutig blus  Röd

Blus i bomull, Lindex

Blus av bomull Röd

4
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00