ANNONS

Merkuriushoroskop 12-29 juni

/

Detta kommunicerar stjärntecknen om när Merkurius befinner sig i Kräftans tecken.

Läs gärna för ert ascendenttecken också. På astro.com kan du ta fram det genom att skapa en gästprofil eller ett konto.

Väduren 21/3- 20/4

Med Merkurius i ditt fjärde huset så kommer dina känslor, ditt boende, dina familjerelationer och minnen från din barndom bli det som du får lättare att tala om. Kanske väljer du att se på mönster som hängt med dig sedan du var liten avseende hur du söker tröst eller reagerar på närhet? Om du är i flyttagen kan mail och sms gå heta med mäklare, köpare eller försäljare.

Oxen 21/4-21/5

Du kan kläcka riktigt spännande idéer under den här perioden. Merkurius är snabbtänkt och det kommer du också vara eftersom Merkurius passerar genom ditt tredje hus, det intellektuella huset. Ägna dig åt att få ordning på tankarna och vägen till målet. Rita en mindmap, kolla in Asana för tidseffektivitet eller lyssna på inspirerande poddar. Ska du ut och resa med familjen så kan det ge dig stimulerande samtal och kul idéer vid familjemiddagarna. Eller är det födseln av en tjänst eller service till hemmet och/eller familjen som bubblar i dina tankar?

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu får du kraften och rätt ”tänk” för att ta tag i din ekonomi. Dags för en ny budget, omprioritera i ditt ägande eller förhandla om lön? Använd de kommande veckorna till att presentera dina idéer, förhandla (avvakta dock till den 18-20 juni för formellt beslut eller avtal) eller be om en tjänst som du behöver i jobbet eller avseende din egendom.

Kräftan 22/6-23/7

Du kommer bli snacksalig och rapp i munnen som få! Med Merkurius i ditt eget tecken kommer du ge svar på tal omedelbart. Du är säker på din sak och kan framföra dina önskemål och åsikter klart och tydligt. Samtidigt kommer du också producera nya idéer från morgon till kväll. Smart och påhittigt värre!

Lejonet 24/7-23/8

Du kan ha funderat enormt mycket på nya sätt att leva och arbeta under tiden 30 maj-12 juni. Nu har du troligen fått ordning på tankarna och ska unna dig en liten paus från övningar kring uppfinnande av hjulet. Ägna dina tankar åt meditation och att notera dina känslor och hur du mår i livet. Alla former av skapande som gynnar dig och din hälsa såsom att måla eller teckna eller kanske bara lyssna på bra musik är rätt för dig nu. Lagen om attraktion och visionsboards ligger helt i linje med vibbarna kring Merkurius i ditt tolfte, spirituella hus.

Jungfrun 24/8-23/9

Dags att slå dina påsar samman med likasinnade och ge dig iväg på ettt kul event eller en föreläsning! Med Merkurius i ditt elfte hus handlar ditt kommunicerande och resande om att ta in ny information, gärna om teknik eller internet, och att skapa frihetsmöjligeter i ditt liv. Du kan komma att kommunicera mycket med nya bekanta som delar dina intressen och livsvisioner. Att samarbeta istället för att göra allt själv, är din melodi nu!

Vågen 24/9-23/10

Nu kommer du ha långsiktiga mål i sikte och bli bra på att göra prioriteringslistor för i vilken ordning du ska beta av delmålen för att nå upp till toppen. Möjligen handlar ditt mål om något relaterat till ditt hem eller familjeliv. Är det ett nytt byggprojekt du måste basa över inom kort? Eller strukturen för hur familjelivet ska gå ihop? Med Merkurius i det karriärinriktade huset är det också, alternativt, möjligt att du lägger ned kraft och tankar på ett prestigefyllt uppdrag som kräver noggrann planering och stort ansvar.

Skorpionen 24/10-22/11

Efter fokus på livsförändringar under de två första veckorna i är det nu dags för lite mer utåtriktade tankar. Resor, planer på att skriva eller tanken på att våga dig på en affärssatsning kan ge dig en känsla av frihet i bröstet. Din glädje, optimism och entusiasm kommer inte gå att ta miste på. Du är fokuserad på dina nya livsvyer och kan inspirera andra att våga för att vinna också!

Skytten 23/11-22/12

Ditt åttonde hus får besök av kommunikationsplaneten och under de kommande två veckorna kan ditt inre, dina rädslor och dina hemligheter bli något som du delar med dig mer av. Samtidigt styr det åttonde huset också över delad ekonomi, skulder och skatter. Med Merkurius i Kräftans tecken kanske det blir aktuellt att gå till banken eller skriva avtal om fastighet eller boende. Det som sker är, oavsett, en form av reningsprocess och du kommer mentalt må bra av att få klara ut frågor kring dessa bägge områden.

Stenbocken 23/12-20/1

Om ditt kärleksliv känts en aning trist så kan den här perioden bli som rena rama nyförälskelsen igen. Du kommer tala mycket mer med din partner och tillsammans ger ni er av och gör saker ihop. Singlar är också mer benägna att gå utanför bekvämlighetszonen och blir mer uttåtriktade och öppna med nya människor. Och plötsligt kanske Stenbocken står och talar med någon som känns väldigt rätt! Våga och vinn under dessa två veckor!

Vattumannen 21/1-18/2

Dags att summera alla måsten och bocka av att-göra-listorna innan sommaren! Du kommer vara motiverad och fokuserad på att få ordning på dokumentfiler och i skåp och lådor. En medarbetare eller anställd kan hjälpa dig mycket så våga delegera! Din hälsa kan också utsättas för samma process. Kanske skapar du ett dagligt schema för hur du bäst hinner med din träning, trots lite tid över, eller läser in dig på nya hälsorön.

Fiskarna 19/2-20/3

Romantik, barn och tanken på en ny livssatsning (en sådan där som får det att kittla i magen av spänning) upptar dina tankar. Tala från hjärtat i ditt kärleksliv och mycket härligt kan hända. Antalet flirtiga blickar- både dina och andras- kommer stiga under de här två veckorna! Om du drömmer om barn eller att satsa på en start-up så kan samtal och mail gå varma kring dessa ämnen.

2
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00