Årshoroskop 2019

Årshoroskop: Aspekter och transiter 2019

Det kan väl låta lite väl tidigt att tala om årshoroskopet för det kommande året men sanningen är att jag inom kort kommer börja tolka horoskopen för stjärntecknen 2019. Årshoroskopet för 2018 blev cirka 30 A4 sidor långt. Jag hoppas att ni ska få lika mycket information i år igen.

Som alltid är siktet satt på att publicera till Luciadagen, den 13 december.

Sommarens stjärnor

En läsare undrade varför jag inte publicerat något sommarhoroskop? Svaret är att jag valt att skriva mer utförliga horoskop här på bloggen under sommaren istället. Jag tycker att det ger mer information om sommarens händelser. Kärlekshoroskopen exempelvis spänner ju över flera veckor i förväg så ni har alla chanser att veta vad som antyds enligt stjärnorna :-)

För den som ändå önskar sig en överblick så kan årshoroskopet 2018 ge viss antydan till riktning medan mitt sommarhoroskop för tidningen finns publicerat i amelia nummer 9 som finns i butik nu och fram till och med den 27 juni.

Glad fredag till er alla!

Kramar

Helena

  1. Anika skriver:

    Ännu bättre för oss med utförligare horoskop!
    Igår torsdag lossnade 5 otroligt stora saker för mig, som pinat mig i en månad, gällande bl a jobb, jobbunderlag från kund, finanser och semester. Vilken sjuhelsikes jäkla dag! Som en stor krystning där ALLT föll på plats, sent på kvällen. Vaknade klarvaken i natt. Medtagen – puh.

    1. Moa skriver:

      Vad häftigt och skönt! Skulle önska att det lossnade för mig också😅 får jag fråga vad du har för stjärntecken?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..