ANNONS

Horoskop vecka 25, 2018

/

Planethändelser vecka 25, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 12 juni-29 juni

Kärlekshoroskop 13 juni-10 juli

Dags att agera!

Förra veckans nymåne i Tvillingarna (nymånehoroskop för alla stjärntecken HÄR) kan ha startat tankeverksamheten rejält hos oss alla. Trots nymånens igångstartande energier, vilka håller i sig ca 10 dagar efter den dag nymånen inträffade, så rådde samtidigt en känsla av oklarhet. Anledningen till det hela var Neptunus. Planeten som är känd för att inspirera men också för att bringa med sig oklarhet befann sig i en tuff aspekt till nymånens styrare, Merkurius. (Det avtal som slöts mellan Nordkorea och USA i samband med nymånen kritiserade också direkt för att vara vagt och otydligt.)

Utan Neptunus inblandning hade vi kanske agerat mer framåt istället för att stanna vid att reda ut frågetecken kring kommunikation, ansökningsprocesser och idéer samt kontrakt. Försäljning och köp kan också ha känts ”framåt men stillastående” på samma gång.

Nu, till alla er som kom på idéer, hoppas på ett kontrakt eller avslut kring ett viktigt dokument, ska göra ett störe inköp eller försäljning eller laddar för en presentation, här kommer veckan som ni väntat på!

Merkurius trigon Jupiter= HÄRLIGT FRAMÅTFLÖDE

På tisdagen den 19 juni möts de två kontraktsplaneterna, Merkurius och Jupiter. Den stora lyckoplaneten är känd för att förstora allt det som den berör och när nu detta är Merkurius så kommer allt som Merkurius styr över att välsignas:

-Kontrakt

-Ansökningar

-Presentationer

-Resor, både nationellt och internationellt. Jupiter styr över utland och Merkurius över lokala resor.

-Försäljning, köp, förhandling. Med Merkurius i Kräftans tecken kan det handla om hus, bostäder, fritidsfastigheter eller tjänster och produkter till eller för hemmet.

-Härlig samvaro med syskon och grannar.

-Lärosystem, kurser och studiecirklar.

Jag vågar påstå att det här mötet kommer färga hela den kommande veckan. Främst är det dagarna 18-20 juni som berörs men det kan verkligen bli en vecka full av optimism, möjligheter, snabba händelser och beslut.

Neptunus retrograd

Samma dag som Merkurius/Jupiter-mötet, den 19 juni, kommer Neptunus att börja sin retrogradperiod. Den startar på grad 16 i Fiskarnas tecken och kommer avslutas den 25 november på grad 13 i samma tecken. För Fiskarna, som styrs av Neptunus kan detta innebär en tid för utvärdering av livet och vilken väg som ska tas framåt.

Neptunus styr över det spirituella, välgörenhet, omtanke om andra och läkande. När Neptunus backar kommer planetens energier inte vara lika starka som när den går framåt. Detta kan alla stjärntecken känna av på olika plan, under månaderna till och med den 25 november.

Medkänsla

Dagen innan Midsommarafton, på torsdagen den 21 juni, träder Solen in i omhändertagande Kräftans tecken och Merkurius och Neptunus befinner sig i en fin aspekt till varandra. Omtanke om varandra kommer märkas av i ord, kommunikation och handling.

Midsommar med kärlek, kärlek, kärlek!

Detta kan bli en helt magisk kärleksmidsommar! Venus och Mars befinner sig i opposition till varandra och de berör samtidigt de karmiska månnoderna. Nu kan en person som vi upplever att vi känt hela vårt liv, trots att vi möts för första gången, dyka in i våra liv. Stadgade kommer känna hur kärlekslivet känns bättre än någonsin. Det är så mycket sex, flirt och attraktion i midsommarhelgens horoskop att man blir alldeles glad och förväntansfull.

För er som är lyckliga singlar så kan helgen innebära att någon oväntat kommer in i era liv, eller, att midsommarfirandet blir så där ovanligt lyckat och kul som man bara kan drömma om.

På lördagen, på midsommardagen, väntar oss överraskningar på ett positivt sätt! Detta möte, en sextil mellan Solen och Uranus, kommer vara på väg mot sin kulmination på fredagen vilket gör att allt det härliga som sker på Midsommar kan vara resultatet av en positiv överraskning.

På ett helt annat tema än kärlek så gynnas lördagen och söndagen av att slänga sig i hängmattan eller soffan med en bok om det övernaturliga, självhjälp, psykologi eller för att googla lite kring ett ämne där man saknar någon pusselbit. Den som söker skall finna!

Imorgon kl 08:00 publiceras som vanligt veckohoroskopen för samtliga stjärntecken.

Jag önskar er alla en härlig och väldigt positiv vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Ett nytt outletställe för mode-och inredningstokiga har öppnat!

A Found slog upp portarna den 14 juni. En plats där man kan fynda mode och inredning till reducerade priser.

Hittade direkt de här fina solglasögonen, från Triwa. Nedsatta 30%.

Crystal Frank - Material: Hand cut acetate \nColour: Transparent\nColour on temple ends: green\nMaterial processing: Polished\nLens: Carl Zeiss, 100% UV protection\nLens colour: Grey\nMetal details: Silver plated logo

För herrar hittade jag ett par färggranna sneakers från Diadora, som är väldigt populära just nu! Nedsatta 39%.

I.C. 4000 Premium Pompeian Red/Nautica -

Lyxiga Lejon?

För den som är redo att slå på stort kan jag rekommendera deras vintageväskor. Mycket härligt att botanisera bland såsom Chanel Jumbo nedan. Gissar att Lejonen, som har Venus på besök i sitt eget tecken, kan känna sig extra lockade att köpa något särskilt fint nu. Eller åtminstone drömma om något vackert…

Chanel Jumbo Caviar Flap Bag - Condition
Exterior: Excellent
Interior: Excellent
Hardware: Excellent
Corners: Excellent
Comments: One owner. Used rarely.

Brand: Chanel
Age: 2009

Height: 19.5 cm
Width: 30
Depth: 10

Accompanied By: Box, card, dust bag, sticker

2
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00