ANNONS

Horoskop 18-24 juni, 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Ditt spirituella liv behöver tid för en utvärdering. Under tiden 19 juni-25 november kommer du fundera över hur du bättre kan få tid till återhämtning och ta in nya perspektiv i ditt liv. Veckan präglas annars av en fin möjlighet att komma vidare i en fråga som gäller ditt hem och dina pengar. Samtal om att köpa gemensam egendom med en partner är en variant. Att lägga om lånen för boendet, är en annan. Torsdagens möte mellan Mars, din styrare, och kärleksplaneten Venus, ger dig ett avundsvärt kärleksliv och/eller väldigt roliga sociala sammanhang. Det finns en väldigt varm känsla i luften. En positiv överraskning som rör pengar och ditt familjeliv väntar till helgen.

Oxen 21/4-21/5

Ett samabete eller ett personligt intresse går ner på sparlåga från och med tisdagen. Under tiden till och med den 25 november kan du helt ändra åsikt om din del i en organisation eller grupp. Tisdagens fina möte kan bjuda på härliga samtal, mail, sms eller planering med syskon, vänner och kärlekspartners. Kanske är samtalsämnet en resa eller en särskild fest eller firande. På torsdagen ställs prioriteringar i kärlekslivet mot karriärmål, behöver du kompromissa eller stå upp mer för någon av delarna? På lördagen kan du oväntat få ett kul meddelande på telefonen eller i mailen.

Tvillingarna 22/5-21/6

På tisdagen inleds en period då du kan se på din karriär, dina mål och dina ambitioner på ett nytt sätt. Du kommer inte ha ett svar i en handvändning utan behöver ta dig tiden att se över dina alternativ. I november när du klarhet och tar nya kliv mot dina mål. Tisdagens fina möte mellan din styrare, Merkurius, och turplaneten Jupiter, ger dig en chans att få in ett lukrativt jobbprojekt eller göra en lyckad presentation där du får tala från hjärtat. Tips: Ju mer gott du gör för andra, desto mer gott kommer tillbaka till dig. På torsdagen kanske du känner dig både lockad och lite rädd för att ta ett kliv ut i det okända i en relation. Det kan gå snabbt i känsloslivet- är du beredd? På lördagen kanske du rannsakar dig själv, dina rädslor och går igenom dina livsvärderingar för att få svar och hitta lugn.

Kräftan 22/6-23/7

Gör en chansning i kärlek eller kreativa projekt på tisdagen. Något som du verkligen känner är personligen viktigt för dig har tur och flöde med sig. En företagsidé du grunnat på kan behöva en extra tid för utvärdering under kommande månader. Likaså planer på att resa eller studera på högskola. Ge dig tid för att få koll på alla bitar. Det är starka känslor i luften på torsdagen. Singlar kan känna sig lockade av en person som verkar så passionerad och spännande att luften tycks vibrera. Stadgade kan finna att pengar, graviditet och delat ägande är något som triggar igång er rejält.

Lejonet 24/7-23/8

Du mår bättre och tar hand om dig genom att klä dig lite extra fint och kanske satsar på någon vacker accessoar eller plagg. Resultatet blir att du kan få många flirtiga inviter och/eller mer uppskattning av en partner som verkligen ser vilken tur han/hon har som får vara med dig. På tisdagen kan du få en chans att diskutera en idé som ännu inte är officiell. Det kan röra en affärsidé eller en kurs. Det finns inkomstmöjligheter kring samtalet. Du kommer gilla det! Ett ödesmöte i kärlek kan slå till när du minst anar det under torsdagen och midsommarhelgen. Det ligger en läkande, transformerande kraft kring det som sker i slutet av veckan. Någon kan oväntat ge dig hjälp i karriären på fredagen och lördagen. Anledningen kan vara att personen eller företagsledaren ser att du vågar tänka i nya banor och/eller använda dig av internet och teknik på ett smart, nytt sätt.

Jungfrun 24/8-23/9

Din kärleksplanet beger sig retrograd på tisdagen. Under de kommande 6 månaderna kan du behöva ta en time-out för att tänka igenom dina prioriteringar och önskemål avseende ditt kärleksliv och dina närmare umgängesrelationer. Torsdagens möte mellan kärleksplaneterna kan leda till snabba humörsvängningar. Se upp för någon som vill ha koll på minsta detalj av det du gör eller av att låta överdriven kritik stoppa dig i kärlekslivet. Ett intressant samtal eller information du läser om på nätet kan ge dig en känsla av ro på torsdagen och fredagen. Kanske får du upp ögonen för en ny arbetsmetod/arbete som verkar passa dig bättre. På lördagen kanske du är helt uppslukad av att planera en utlandsresa eller överväga nytt kliv i livet.

Vågen 24/9-23/10

Du behöver se över hur du ska hantera din tid. Du kommer inte kunna lösa ekvationen hur dina plikter ska gå ihop med ditt behov av träning och återhämtning under den här veckan. Istället kommer det vara en mental utmaning som pågår under det kommande halvåret. Härliga nyheter om pengar, ägande och/eller karriär väntar på tisdagen. Ditt kärleksliv kan bli händelsefyllt på torsdagen. Flirt med en vän eller online kan gå från o till 100 vid midsommar. Det ligger lite svartsjukedrama i luften också. Flirtar du med någon annan för att testa reaktionen hos en date? För par som nyligen träffas kan detta bli det berömda ”första bråket”, det som avgör om man fortsatt ska vara tillsammans eller släppa varandra. Det är ju vrålpassionerat men samtidigt också rätt emotionellt krävande. Lördagen kan bjuda på en positiv överraskning. En kärlekspartner eller flirt kan sträcka ut handen och plötsligt anar du en framtidsstruktur. Tal om att flytta samman eller köpa gemensam egendom kan vara anledningen.

Skorpionen 24/10-22/11

Ett kreativt projekt eller företagssatsning kan kräva en omvärdering under de kommande 6 månaderna. Tal om graviditet eller händelser som berör dina barn påverkas på samma sätt. Ta dig tiden att göra känna efter och fundera. Dina känslor kan bli stora på torsdagen. Det bästa du kan göra är att försöka att, så objektivt du kan, se på anledningarna till dina starka känslor. Är det bara gamla minnen som triggas av en rätt oskyldig händelse i ditt kärleksliv som får dig att reagera så starkt? Med både ditt hem och din zon för långsiktiga planer aktiverade ska du ta det varligt med för stora steg åt det ena eller det andra hållet. Planer på en resa eller fest utomlands kan få dig att tjoa och hoppa av gläjde på lördagen. Alternativt kan det vara ett kontrakt, som exempelvis berör internationell publishing eller agentförhållande, som gör att du blir både överraskad och själaglad.

Skytten 23/11-22/12

En plan på att flytta eller sälja boende behöver mer tid och eftertänksamhet. Det är möjligt att lösningen är en helt annan än du sett framför dig. Nu väntar sex månader av att objektivt se på alternativ i hem-och familjeliv innan du når klarhet. Samtal med en kärlekspartner som befinner sig utomlands eller som kanske bor i ett annat land kan få dig att känna dig kluven på torsdagen. Du verkar inte känna dig säker på det som sägs. Det bubblar en känsla av att du genomgår en emotionell transformationsprocess. Du kan få spännande nyheter eller information om ett arbete eller en arbetsmetod på lördagen. Dina inkomster kan förändras enormt av detta.

Stenbocken 23/12-20/1

Hur du kommunicerar, lär dig nya saker och samverkar med dina vänner och syskon behöver tid för att utvecklas i en ny riktning. Resan mot förändring startar på tisdagen och kommer pågå under de kommande 6 månaderna. Nyheter om ett kul event eller fest med likasinnade kan bli aktuellt på tisdagen. En kärleksrelation över nätet kan också börja blomma. Midsommarhelgen, med start redan på torsdagen, kan kallas för begärens helg. Du kan söka efter bekräftelse på fel ställe om du känner att du inte får tillräckligt av din partner. Det ligger passion och svartsjukedrama i luften på torsdagen. Bakom finns dock varma och omtänksamma energier som kan ta ner allt på en mer lugn nivå. Kanske är det en vän som ger dig ett gott råd? Mest lyckade kärleksdag är utan tvekan lördagen. Då strålar kärlek, flirt och seriositet.

Vattumannen 21/1-18/2

Nyheter som påverkar din långsiktiga planering i livet, mycket möjligt via ditt arbete eller andra livsmål du satt, väntar på tisdagen. Det är glatt, snabbt och hoppfullt! På torsdagen kan du debattera för-och nackdelarna med att vara singel kontra i en stadgad relation. Behöver du mer frihet i en existerande relation eller är det dags att du värnar lite mindre om ditt frihetsbehov? En överraskning i ditt familjeliv på lördagen kan få dig att känna det som en börda lyfts från dina axlar. Din hälsa påverkas positivt, kanske för att känslor som satt sig som oro i kroppen, släpper.

Fiskarna 19/2-20/3

Din styrare, Neptunus, beger sig retrograd på tisdagen. Fram till och med den 25 november kan präglas av funderingar eller oklarhet kring i vilken riktning du vill gå vidare i livet. Detta är inget svar som du kan tvinga fram. Endast tiden och perspektiv kan ge dig lösningen. Tisdagens möte mellan turplaneten och kommunikationsplaneten kan bringa med sig nyheter om ett barn eller en graviditet och nya möjligheter. Det känns glatt och optimistiskt. Det är också, alternativt, möjligt att nyheterna rör en nöjesresa till utlandet eller en kär kreativ hobby. På torsdagen är du sann mot dig själv och kan inspirera andra när du talar om kärlek, barn eller andra ämnen som berör dig djupt. Goda överraskningar i kärlekslivet kan komma via ett sms, meddelande i sociala medier eller mail på lördagen.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Restider snart. Dags att uppdatera resväskan?

Resväska från American Tourister i massor av härliga färger, och svart, till bra erbjudandepris just nu.

American Tourister Bon Air hård resväska, 4 hjul, 75 cm

För oss som, host, host, fortfarande är bleka om nosen kan St Tropez brun-utan-sol från Apoteket bli räddningen. Jag har flera gånger trott att folk precis varit bortresta till någon härlig semesterort när de i själva verket ”solat i duschen”. En fantastisk brun-utan-sol-produkt!

Bild på St Tropez Gradual Tan InShower

8
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00