ANNONS

Byta från PC till Mac

/

Merkurius och Jupiter på tisdag

Jag väntar in morgondagens fina möte mellan kommunikationsplaneten och expansionsplaneten för att göra något som jag funderat på ett tag: gå från PC till Mac.

På alla mediebyråer och magasin är det Mac som gäller. På advokatbyråerna har jag, hittills, aldrig sett annat än PC. Jag har arbetat på PC också. Men nu är det dags att tänka i nya banor. Jag hittade en bra kurs på You Tube för att få en snabb överblick för att förhoppningsvis inte sitta helt förlorad framför en ny dator.

Idag ska jag gå och titta på en Mac, vet inte riktigt vilken modell jag ska välja men jag får väl inleda med att be om  vägledning i butiken.

Några tips?

Annars vaknade vi till nyheterna om en jordbävning, i Japan. Uranus skakar om och sedan den i maj flyttade in i Oxen, jordens och markens tecken, har det rapporterats om flera vulkanutbrott. Väldigt läskigt tycker jag.

Den här veckan ska jag förbereda massor inför sommarledigheten så nu ska jag springa vidare!

Ha en fortsatt fin måndag!

Kramar

Helena

8
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00