Byta från PC till Mac

Merkurius och Jupiter på tisdag

Jag väntar in morgondagens fina möte mellan kommunikationsplaneten och expansionsplaneten för att göra något som jag funderat på ett tag: gå från PC till Mac.

På alla mediebyråer och magasin är det Mac som gäller. På advokatbyråerna har jag, hittills, aldrig sett annat än PC. Jag har arbetat på PC också. Men nu är det dags att tänka i nya banor. Jag hittade en bra kurs på You Tube för att få en snabb överblick för att förhoppningsvis inte sitta helt förlorad framför en ny dator.

Idag ska jag gå och titta på en Mac, vet inte riktigt vilken modell jag ska välja men jag får väl inleda med att be om  vägledning i butiken.

Några tips?

Annars vaknade vi till nyheterna om en jordbävning, i Japan. Uranus skakar om och sedan den i maj flyttade in i Oxen, jordens och markens tecken, har det rapporterats om flera vulkanutbrott. Väldigt läskigt tycker jag.

Den här veckan ska jag förbereda massor inför sommarledigheten så nu ska jag springa vidare!

Ha en fortsatt fin måndag!

Kramar

Helena

  1. Jessie skriver:

    Aluna Ash på you tube berättar vad som händer varje dag😉

  2. Jag bytte till MacBook Pro för några år sedan och har inte saknat min gamla Windows. Också på Elgiganten, fast i butiken. Tror inte du ångrar det.

  3. Jag bytte till Mac för 5 år sedan ca, köpte en Mac book Air och älskar den! Så lätt och smidig att bära med sig. Går inte att byta till ngt annat nu ☺️

  4. Mimmi skriver:

    Jag har en Mac book PRO som jag älskar

  5. Jag bytte till en MacBook Pro för några år sedan och är jättenöjd, än så länge har det fungerat perfekt. Köpte den på internet via ElGiganten på BlackFriday med bra rabatt ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..