ANNONS

Mehls kläder- Venus i Lejonet

/

Lejonet, barn och lyx. Inlägget innehåller reklam men jag får inte betalt för att skriva dessa rader- jag vill bara varmt rekommendera butiken!

Melhs i Stockholms foto.

Det är inte ofta jag går in i en butik och bara ställer mig och ler. Det hände igår och därför var jag snabbt tillbaka idag!

Det handlar om Mehls barnkläder på Sibyllegatan 43. De har helt underbara barnkläder med blusar och toppar med söta kragar på. Jag älskar kombinationen av en spetskrage på en babybody eller en broderad krage som sticker fram under en kofta eller tröja. Det ger det där lilla extra som man inte ser så ofta tycker jag.

Jag har sökt med ljus och lykta efter butiker och märken för att hitta den här söta, klassiska stilen. Efter några svängar på nätet och spanska samt portugisiska märken har jag nu helt fastnat för Mehls eget märke Mimirose. De har allt jag kan drömma om.

Prins Gabriel bar denna söta kombination på Prinsessan Adriennes dop.

Melhs i Stockholms foto.

Just nu har de en mycket generös rea och idag har jag handlat en påse med väldigt söta saker .

Helena Biehls foto.

Mehls har även damkläder så här finns något för både mamma och barn. Personalen är vänlig och omtänksam så att det räcker och blir över. I morse fick jag fantastisk hjälp att matcha och leta klädkombinationer till 5 barn som ska få de fina paketen ovan. Några egna paket blev det också…

Snoddarna nedan gillade jag så mycket att jag tog några i beige färg till mig också…

Melhs i Stockholms foto.

Mehls, ett modetips för er som letar efter klassiskt och sött till barnen och som kanske, som jag, också letat efter kragar på blusar och toppar.

Jag skyller detta förlustande helt och håller på Venus, lyx och flärd, i Lejonets, barnets, tecken! Nu ska jag återgå till horoskopens värld… :-)

Kramar

Helena

0
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00