ANNONS

Midsommar med överraskning i bagaget

/

Positiva överraskningar till helgen

Den här veckan har känts omvälvande. Under den senaste perioden som Merkurius backade hade jag, helt motsatt mina astrologiska principer, inte möjlighet att backa på ett skriva under ett viktigt avtal. Jag sa till mig själv att hålla mig lugn och positiv och synade grundligt klausulerna. Men eftersom fler parter var inblandade så var det inte läge att börja tala om Merkurius retrograd.

När Merkurius senare gick framåt igen, kom det jag misstänkte: Totalt ändrade villkor pga att en partner klev av. Sen följde en gungig, osäker tid. För bara några vecor sedan trodde jag att hela projektet skulle falla. Jag hade ringat in  vecka 25 för en positiv vändning och den 21 juni släppte motståndet och en framåtenergi tog över. Det krävdes ett Jupiter-Merkurius-möte för att rädda saken!

Den här veckans vackra energier från Neptunus har också lagt en läkande känsla över så mycket tycker jag. Ett förlåtande, en spirituell insikt av att låta det som varit vila och bara gå vidare. Vackert.

På lördag möts Solen och Uranus och deras aspekt är positiv. Med Solen i hemmets och familjens tecken, Kräftan, samt Uranus i Oxens tecken, pengar, mark, fastigheter, egna värderingar,  tror jag på en materiellt förankrad överraskning som fortsatt ger oss ro och harmoni. Meddelanden om pengar eller idéer kring användandet av talang på ett inkomstbringande sätt, är en variant. Utnyttjandet av tillgångar man äger, är en annan. Vi kommer vara benägna att tänka i nya banor och det öppnar kanske fler dörrar och möjligheter än vi först trodde möjligt. Spännande!

Jag ser fram emot att höra vad som sker er!

Kramar till er alla fina läsare,

Helena

5
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00