Glad Midsommar!

Midsommar med kärlek och överraskningar enligt stjärnorna

Det är ingen större överraskning att det regnar på Midsommar. Skönt att man är van! :-)

Jag är glad för nu väntar ledighet. Jag har skrivit i förväg och laddat bloggen full med horoskop och annat för att ni ska ha något härligt att läsa varje dag. Om mina svar på era kommentarer dröjer lite de närmaste två veckorna så vet ni varför.

Det var länge sedan jag fick ihop till sommarsemester i flera veckor i följd. Anledningen har varit att slutredigeringen av böckerna alltid har legat på sommaren. Men i år släpper jag ingen ny bok och det märks på det mer lediga schemat.

Nu önskar jag er alla en härlig Midsommar. Stjärnorna har utlovat magiska, karmamöten och kul överraskningar. Må ni alla få en dos av härlighet!

Skriv gärna och berätta om hur ni upplever Midsommar! Jag läser alla era kommentarer.

Kramar

Helena

  1. helena skriver:

    Glad midsommar även till dig Helena! Dagarna 18-21 blev fulla av nya och spännande upplevelser, nya människor, ny kunskap, och mycket människovärme. Det kändes därför extra starkt efteråt att vad är mitt liv, vad gör jag med mitt liv och hur skall jag nu göra..?.vill inte ha mera samma (tråkiga) vardag :-) sommarhälsningar av lejon/lejon

  2. Karin skriver:

    Glad midsommar Helena!
    I morgon ska jag träffa en person irl efter veckor av chattande. Både nervöst och spännande, men mest härligt. Jag väljer att vara mottaglig och öppen …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..