ANNONS

Glad Midsommar!

/

Midsommar med kärlek och överraskningar enligt stjärnorna

Det är ingen större överraskning att det regnar på Midsommar. Skönt att man är van! :-)

Jag är glad för nu väntar ledighet. Jag har skrivit i förväg och laddat bloggen full med horoskop och annat för att ni ska ha något härligt att läsa varje dag. Om mina svar på era kommentarer dröjer lite de närmaste två veckorna så vet ni varför.

Det var länge sedan jag fick ihop till sommarsemester i flera veckor i följd. Anledningen har varit att slutredigeringen av böckerna alltid har legat på sommaren. Men i år släpper jag ingen ny bok och det märks på det mer lediga schemat.

Nu önskar jag er alla en härlig Midsommar. Stjärnorna har utlovat magiska, karmamöten och kul överraskningar. Må ni alla få en dos av härlighet!

Skriv gärna och berätta om hur ni upplever Midsommar! Jag läser alla era kommentarer.

Kramar

Helena

2
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00