ANNONS

Horoskop vecka 26, 2018

/

Planethändelser, vecka 26. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 12 juni-29 juni

Kärlekshoroskop 13 juni-10 juli

Vi  unnar oss utan att tänka på konsekvenserna

På måndagen möter Venus i Lejonet, Jupiter retrograd i Skorpionen. Deras möte sker i en kvadratur vilket innebär viss stress eller press. För den som är shoppingbenägen så kanske det handlar om att överskrida tänkt ”rea-budget” eller liknande. Om du vet med dig att det inte finns utrymme utanför din ekonomi, håll då i betalkortet på måndag!

Mars retrograd

Händelsernas planet, Mars, beger sig retrograd på tisdagen den 26 mars. Fram till och med den 27 augusti kommer planeten vara svagare i sina energier. Mars är den planet som förknippas med kraften som behövs när man startar något nytt, såsom en satsning i affärer eller där särskild energi behövs. För er som gått i tankarna att starta ett företag eller lansera en ny produkt, låt sommaren få gå innan ni skrider till verket. Det datum man väljer som startdatum för viktiga initieringar följer med i projektetets astrologiska minne. Då vill man alltid ha en pigg Mars med sig.

Fullmåne i Stenbocken, 6 grader

Det väntar oss en lite tuffare fullmåne på torsdagen. Solen befinner sig i opposition till strikte Saturnus (fullmånen är sålunda i konjunktion med Saturnus) och vår kraft kan påverkas av detta. Detta kan utspela sig på ett antal olika sätt: Saturnus kan symbolisera en chef eller myndighetsperson som kräver så mycket av oss att vi känner oss helt färdiga. Eller, så kan en familje-eller hemrelaterad fråga kräva vår uppmärksamhet så att vi känner oss kluvna mellan vad som egentligen ska få mest tid: privatlivet eller jobb, karriär och planering för framtidens livsstruktur.

En fördel med hela situationen är att vi är slipade och sega. Vi håller ut och kämpar tills vi lyckas med det vi vill.

En fullmånes energier brukar börja kännas av redan innan den dagen den inträffar. Ge fullmånen +/-4 dagars utrymme när det gäller dess inverkan.

En kul sak i sammahanget är att Uranus befinner sig i en positiv aspekt till den tuffa fullmånen. Vad kan vi vänta då? Glada lösningar som oväntat väger upp för motgångarna! Lösningar som vi inte trott var möjliga underlättar det som vi ställs inför.

På torsdagen publicerar jag fullmånehoroskopet för alla stjärntecken.

Tal om nöjen, lek, fertilitet, sex och flirt

På fredagen träder kommunikationsplaneten Merkurius in i Lejonets tecken. Nu handlar livet om att skriva, tala, lära eller berätta om Lejonets roliga ämnen: resor, underhållning, kreativitet, nöjen, fester, flirtiga möten, one-night-stands och kärleksaffärer samt barn, fertilitet och graviditet. Lejonet är även förknippat med adel och kungligheter varför nyheter kring kungligheter också kan sticka ut under tiden fram till och med i mitten av augusti. (En retroperiod 26/7-19/8 gör att Merkurius blir kvar extra länge i Lejonets tecken.)

Det är som om livsglädjen återvänder med så mycket kommunikation kring alla dessa roligheter!

Bit din tunga till helgen!

På lördagen möts Merkurius och Uranus i en kvadratur. Här gäller det att inte säga eller skriva mer än man tänkt! Merkurius är snabb med ord och Uranus styr över det oväntade och sociala medier. Avhåll dig från att kommentera på Facebook eller bloggar. Det finns en risk för att du säger mer än du tänkt eller att det du vill säga, tolkas på ett dåligt sätt.

Det är inte heller något bra läge för köp/försäljning, resor (oväntade hinder) eller förhandling, budgivning eller ansökningar. Avvakta några dagar.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Jag tipsar om sommarrean hos By Malina! 30%. Nedan, Rafaela, kjol.

Product image Rafaela Skirt

1
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00