ANNONS

Horoskop 25 juni-1 juli, 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Solen i ditt fjärde hus lyser upp hem, inre harmoni och familjerelationer. Du kan känna dig kluven i kärlekslivet på måndagen. Lite svartsjuka eller misstänksamhet kan leta sig in. Fullmånen på torsdagen kommer kastar sitt blå ljus över din karriärzon och plikter i livet. En seger, eller ett nytt jobb, kan markera en vändpunkt i ditt liv. Från och med fredagen startar en period som kommer sträcka sig över hela sommaren: du uttrycker dig mer tydligt kring dina känslor och vad du önskar dig.

Oxen 21/4-21/5

Baserar du dina förväntningar på fantasier eller verklighet? På måndagen kanske du stannar upp i kärlekslivet och funderar kring vad som är rimligt och realistiskt att hoppas på i din relation. Dags att ta ditt liv till en ny nivå? Fullmånen på torsdagen markerar ett avslut och en ny början. Nu kan du känna dig lockad att lära dig mer, eller börja undervisa. En resa eller planer på en juridisk process kan nå en transformationspunkt. Du kan behöva lägga extra kraft på att hitta en kompromiss mellan vad som krävs av dig i hemmet/av familjen och på dig i jobbet. Du tycks behövas överallt!

Tvillingarna 22/5-21/6

Om du har räknat fel i din personliga budget kommer verkligheten komma ikapp dig den här veckan. Nu kan du få grepp om ekonomin, betala av skulder och få allt på rätt köl igen. I samband med fullmånen på torsdagen kan ett viktigt samarbete i affärer eller beslut om gemensam ekonomi med en partner nå en avgörande punkt. Besluten kan röra fastigheter och mark och tillhörande juridiska handlingar. Satsa på en sommar där du låter alla idéer flöda ner i dokument och anteckningsblock. Du är kvicktänkt och innovativ och kan kläcka fler än en strålande idé som du kanske börjar göra verklighet av i slutet av augusti/början september.

Kräftan 22/6-23/7

Ditt självförtroende kanske får sig en dusch av tvivel i början av veckan. Låt det inte nedslå dig! Effekten blir att du kan börja skapa en självständighet som får dig att känna dig stark och som någon med kontroll igen. Ett kontrakt eller samarbete når en viktig punkt i samband med fullmånen på torsdagen. Om läget känts gungigt eller osäkert kanske du väljer att lämna samarbetet helt och hållet. Detta gäller även ditt kärleksliv! Det som är bra, håller du hårt i, annars är du redo att gå vidare! På fredagen startar en mental process kring hur du kan bli smartare med dina pengar och inkomster. Du kommer tänka och utveckla strategier på det ekonomiska temat under hela sommaren.

Lejonet 24/7-23/8

Vila är på schemat. Du behöver egentid och möjlighet att få ladda batterierna och slipa på planerna inför framtiden. Om du haft en orealistisk förväntan på framtiden, kommer veckan föra med sig att du ser objektivt och klart på pengar och struktur i livet. Det kan råda en känsla av framåt och bakåt på samma gång, men du reder ut det! Fullmånen på torsdagen sätter arbete och hälsa i fokus. Du kan behöva extra vila, men måste ändå pussla ihop ansvar med egentid. En oväntad kul jobbnyhet kan lyfta energierna. Det arbete du utfört under det senaste halvåret kan ge dig en fin bekräftelse. Om du dragits med hälsoutmaningar kan ett mål du satte för ett halvår sedan, ge resultat. Från och med fredagen får du en chans att fokusera på ämnen som du känner ligger dig varmast om hjärtat. Som det Lejon du är, är det mycket möjligt att du hittar inkomstmöjligheter via dina kreativa idéer.

Jungfrun 24/8-23/9

Ligg lågt med viktiga presentationer i början av veckan. Projekt eller idéer som du kände var omöjliga att misslyckas med har inte kraften med sig. Avvakta. I kärlekslivet kan du lockas av tanken på att äta kakan och ha den kvar. Försöker du hålla kvar någon samtidigt som du öppnar dörren för någon annan? Tänk efter innan du hoppar i galen tunna! Fullmånen på torsdagen lyser upp din fertila zon. Om du önskar dig en graviditet kan den här fullmånen markera en avgörande tidpunkt. Kärlekslivet påverkas likaså. Viktiga beslut om en flirt som pågått det senaste halvåret är möjliga. Hålla kvar eller släppa? Bara du vet! Din kreativa sida kommer börja blomstra från och med fredagen. Trenden håller i sig resten av sommaren. Skriva en bok eller gå en kurs i intuitivt skapande?

Vågen 24/9-23/10

Det kan slå dig att din idé kring ett jobbprojekt inte alls är på samma nivå som de som du samarbetar med. I början av veckan kan du vara beredd att tänka om för att få göra saker och ting som du vill på jobbet. Ett ärenden som har att göra med ditt boende och ditt familjeliv kan få dig att känna dig lite extra sentimental och nostalgisk på torsdagen. En försäljning eller förändring av en bostadssituation kan vara anledningen. Par kan stå inför en viktig förändring i livet som inbegriper att flytta ihop eller skaffa barn tillsammans. Det är många känslor på samma gång! Roliga event och möten med likasinnade kan ge dig en kick och kul möjligheter under sommaren. Starten för allt minglande och roliga nya intryck äger rum på fredagen.

Skorpionen 24/10-22/11

En kommentar i början av veckan kan få dig att tvivla på din förmåga att leva din livsdröm. Ta en dubbelkoll av din plan och fortsätt kämpa för det du tror på! Du får en möjlighet att göra PR eller sprida dina ord via tal, podcast eller i en text i samband med fullmånen på torsdagen. Det du har arbetat för det senaste halvåret, når sitt mål. Vad ska du sikta på nu när det gäller information, resor och kommunikation? Från och med fredagen och under resten av sommaren kommer du slipa på en karriärplan som du är redo att göra officiell och sätta i verket direkt efter sommaren.

Skytten 23/11-22/12

Pengar, pengar, pengar… Du kan känna dig kluven och oroad över ekonomi och skulder i början av veckan. Du befinner dig i en transformativ process där livsförändring går hand i hand med din ekonomi. Vad vill du uppnå inför framtiden? Vad behöver du försaka eller hur kan du tänka om för att hamna rätt? Ett genombrott i ditt sätt att se på livet och dina möjligheter väntar i samband med ekonomiska nyheter eller förändringar på ditt bankkonto kring torsdagen. Kanske är det dags för nya perspektiv och kunskaper, såsom en resa eller kursanmälan? Du kommer samla på idéer och intryck under resten av sommaren. Mycket kommer falla dig i smaken. Lova inte iväg din tid och ditt engagemang förrän du tänkt i fler än en omgångar. När slutet av augusti är här, tar du snabba kliv framåt på en ny livsväg.

Stenbocken 23/12-20/1

Det är framåt och det är bakåt i kärlekslivet. En passionerad romans kan få dig att vilja ”hoppa” rakt ut i det okända samtidigt som en känsla i maggropen säger åt dig att stå still. Agera inte utan att ha tänkt igenom ditt beslut väldigt noga. Fullmånen på torsdagen markerar avslutet av en personlig resa som du startade för ett halvår sedan. Både ditt kärleksliv och ett affärssamarbete kan hamna i fokus. Har du uppnått det du önskade dig i arbetet för ett halvår sedan? Har din relation och ditt sociala liv utvecklats i den riktning du hoppats? Vilket är ditt nästa livsmål? Från och med fredagen och under resten av sommaren kan du intressera dig mer för hur du kan använda dina pengar på ett smartare sätt. Boka ett möte med din bankman! Eller hur du kan skapa passiva inkomstströmmar av ett intresse som skänker dig glädje och ro.

Vattumannen 21/1-18/2

Ser du och en kärlekspartner på framtiden på samma sätt? På måndagen kan du känna dig osäker på den saken. Om du har gått in i en relation för snabbt kan perioden den 26 juni-27 augusti få dig att utvärdera läget och kanske tänka om. Alternativt kan det vara för hastiga beslut kring dina pengar och ditt ägande som istället kräver en ny plan. Fullmånen på torsdagen ger dig en chans att stänga dörren till ett livskapitel. Dags att förlåta, släppa och gå vidare. En nyhet kring din familj, mycket möjligt med koppling till pengar och fastigheter, glädjer dig och pushar dig vidare. Från och med fredagen väntar en sommar där du talar mer öppet om dina känslor och behov. En flirt kan ta fart i sociala medier eller med en granne. Stadgade kommunicerar bättre med sin kärlekspartner. Kommunikationen med en affärspartner präglas också av mer mer och tydlig dialog.

Fiskarna 19/2-20/3

Undvik att lufta personliga åsikter eller kommentarer om ditt kärleksliv med de som inte är dina närmaste vänner. En tuff aspekt på måndagen kan göra att en kommentar från en bekant, som berör ditt privatliv, gör att du känner dig påhoppad. Ett samarbete eller ett engagemang i ett nätverk, klubb eller organisation, som möjligen berör användandet av teknik, sändningar eller internetuppkoppling, når ett avslut i samband med torsdagens fullmåne. Det hela har pågått i ett halvår och nu är det dags att summera resultatet innan du bestämmer dig för om ni ska sätta nya, gemensamma mål, eller om du ska hoppa av det hela. En plan avseende ditt arbete och/eller din hälsa, där livsglädje och kreativitet spelar viktiga roller, kommer börja utkristallisera sig under sommaren. Den mentala biten startar på fredagen och pågår i flera veckor framöver.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Omlottklänning, Lindex

Trikåklänning, Lindex

3
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00