Betalar du också en annan dag?

Venus kvadratur Jupiter

Med de två överflödsplaneterna, Venus och Jupiter, i en stressad aspekt till varandra kan den här dagen präglas av ”shoppingen som inte borde ske”.

Reorna är i full gång och semestergarderoben kanske komplettera med mycket nytt. Lite för mycket nytt.

Idag är en dag då vi räcker över kreditkortet och tänker, ja, ja, jag får bita i det sura äpplet när räkningarna kommer… i framtiden.

Med Venus i lyxiga Lejonets tecken är det inte lätt att hålla tillbaka om man hittar något fint. Men, nu har ni fått en chans att tänka om ifall ni vet med er att budgeten är tight.

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

  1. När jag läste om risken för väl mycket spenderande i horoskopet tänkte jag: Nä, ser inte att det gäller mig just nu. Jag kunde inte haft mer fel!!! Jisses! Det började redan den 24:e och fortsatte flera dagar framåt. Kan ha haft med saken att göra att jag befann mig i Milano samt att jag var tillsammans med mina vuxna barn som jag inte träffar så ofta. Fina kläder och skor, ljuvligt god mat och en resa till kusten blev det :)

  2. Lätt hänt!

    När jag var 19 år, hade precis fått barn och köpt hus, så sa min storasyrra: ”Varje gång du ska köpa något fundera alltid: Hur många mjölkpaket får jag för detta? ” Det gör än idag, såhär 23 år senare, att jag har svårt att handla ’onyttigheter’. (Behöver jag verkligen en ny tröja. den är snygg, men måste jag ha den.) Jag har sluppit många onödiga köp pga av detta. 😂

  3. Jag var nog påverkad av det redan igår i en av våra största möbelkedjor. Tänk att allt ser ut att hitta sin plats därhemma när man går runt där. Skulle köpa en kastrull och titta på plattor till balkongen – kom hem med prylar för drygt 2000 kr. :-) Det var med plattor iofs, som det visade sig vara rea på. Vilken tur!
    Men – när man sen kommer hem ser man köpen med rätt ögon – för stort, feltänk, helt onödigt osv. Tack och lov för återköp. :-D
    Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..