ANNONS

Semesterinspiration

/

Lästips för kvinnliga entreprenörer

Det är snart dags att packa väskan och åka på semester för många. Tänkte tipsa om lite härliga inspirationsböcker till packningen, för den som grunnar på att starta eget eller som kanske redan driver eget men vill få större framgång. De här böckerna tänker jag på att klicka hem. De finns nog bara på engelska än så länge.

Carrie Greens She means business. Carries hemsida är underbart inspirerande och jag är väldigt nära att anmäla mig till hennes Membershipsite också. Hon är driven och har verkligen lyckats. Jag har följt henne i många år.

Girl Code samt Business Boutique är två andra böcker jag inte har några referenser till annat än jag sett att de verkar uppskattade bland andra läsare.

Barbara Stannys böcker Secrets of Six-Figure Women samt Overcoming Underearning har jag lusläst så att pärmarna är alldeles tummade och fnasiga. Böckerna är väl värda att läsa återkommande för att påminna sig om tips och pepp-tankar.

Samtliga länkar är till Amazon, jag handlar oftast där, men böckerna går också att köpa via exempelvis Adlibris.

Glad inspiration!

Kramar

Helena

0
30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00