5-stjärnig dag snart!

Markera den här dagen i era kalendrar!

I nästa vecka väntar det oss en underbar dag! Det hela äger rum på torsdagen den 5 juli. Då möts livsgivande Solen (i Kräftans tecken) med tursamme Jupiter (i Skorpionens tecken) Aspekten som uppstår är en trigon och möjligheter kommer att ges oss alla. De möts på grad 13 i respektive tecken.

Använd den 5 juli till att våga, och lyckas, imponera på någon, ta vara på en ekonomisk chans eller bara njuta av ett lyckosamt flöde som stärker självförtroendet när du som bäst behöver det. Perfekt om man ska satsa på något nytt, möta nya människor eller gå till banken i en fastighetsaffär.

Solens och Jupiters möten varje år är förknippade med lycka och möjligheter. Den allra härligaste aspekten är den som uppstår när de tu möts i en konjunktion, d v s på samma gradtal i samma tecken. Astrologer brukar kalla den dagen för årets lyckligaste dag. Det mötet äger alltså endast rum en gång per år och kommer ske först i november då Solen och Jupiter befinner sig i Skyttens tecken.

Fortsatt glad dag till er alla!

Kramar

Helena

LOADING..