ANNONS

Merkuriushoroskop 29 juni-6 september

/

Horoskop: Merkurius i Lejonet. Vad stjärntecknen kommunicerar och funderar kring.

Väduren 21/3- 20/4

Merkurius besöker ditt femte hus och nu kan den kreativa musan inspirera dig rejält. Kanske tar du mer plats med något som du skapat eller söker en publik för att visa upp din sång-eller dansförmåga. I kärlekslivet blir du mer benägen att tala från hjärtat och stå upp för dina innersta begär. Flirtande via sms, chatt eller mail kanske gör att du är lite extra noga med att hålla koll på var du har din telefon.

Oxen 21/4-21/5

När kommunikationsplaneten besöker ditt fjärde hus är du mer villig att tala om känslor och minnen. Det kan föra med sig att du får en chans att gå tillbaka till det som varit och rena minnena. Om något har smärtat dig i dina familjerelationer eller som din övriga klan har fått dig att må, kanske du tar bladet ifrån munnen nu. Det här kan bli rent förlösande!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är en idéspruta i vanliga fall men med din styrare Merkurius i ditt påhittiga och intellektuella hus får du en dubbel dos av energi. Under tiden fram till och med september kan ett anteckningsbok fyllas av strategier, alternativa planer och pr-idéer. Det du spånar kring är något personligt projekt som du känner väldigt starkt för. I september är du redo att börja göra verklighet av alla dina planer och tankar.

Kräftan 22/6-23/7

Dags att ta dig samman och se på din ekonomi och din inkomstpotential på ett nytt sätt. Massor av idéer, mail eller information som handlar om hur du kan förbättra din budget är att vänta. När början av september är här, kan du ha en helt annorlunda plan för hur du ska trygga din ekonomi, i jämförelse mot den du har idag.

Lejonet 24/7-23/8

Många Lejon har en inneboende underhållare i bröstet. Med kommunikative Merkurius i ditt eget tecken är det rätt tid för att ställa dig upp och låta dina ord beröra fler än bara dina närmaste vänner. Nu kan du stå ut med dina smarta idéer eller kommunikationsprojekt, särskilt med koppling till sociala medier eller kurser. Merkurius styr över dina inkomster vilket antyder att dina idéer kan ge dig mer pengar på kontot. Tänk efter hur mycket du anser att ditt arbete är värt och be om det!

Jungfrun 24/8-23/9

Mer fokus på ditt innersta. Är du en sökare som tror på drömtydning eller tarotkort? Låt då meddelanden och idéer komma från en seans eller genom att föra en drömdagbok. Är du mer av en praktisk person så kanske du, alternativt, ser tillbaka på det förgångna och väljer att släppa och förlåta så att du kan gå vidare. Tankarna är vända mer inåt än utåt under den här perioden.

Vågen 24/9-23/10

Med Merkurius i ditt elfte hus är samarbeten, organisationer, intresseklubbar och nätverk något som aktiveras. Nu når du längre och får roligare tillsammans med andra likasinnade. En ny innovativ idé kan inspirera dig. Kanske finns den största möjligheten till framgång genom att gå emot strömmen och testa en helt ny väg?

Skorpionen 24/10-22/11

Känner du att det är dags att lägga upp en ny plan för framtiden? Kanske söka ett nytt arbete? Under sommaren får du en chans att uppdatera ditt CV, be om referenser och söka intressanta jobb. Om du inte arbetar kanske du arbetar på samma målmedvetna sätt gällande den plan du vill lägga tillrätta inför framtiden. Hur kan du få mer kreativitet och glädje i livet?

Skytten 23/11-22/12

Merkurius rör sig igenom ditt internationella hus. Det passar dig utmärkt! Nu kan dina idéer bli större än störst och allt från internationella jobbsatsningar till författande eller högre studier kan locka dig. I början av september kommer du troligen ha utvärderat ett antal modiga satsningar och är redo för ett beslut som håller långsiktigt.

Stenbocken 23/12-20/1

Hur ser villkoren för ditt banklån ut? Under sommaren kan  pengar, skulder, lån, bidrag, arv, gåvor och kommission bli något av det som tar upp din tid. Gemensamt ägande eller en chans att få en affärsängel är tydliga exempel på situationer där alla de här ekonomiska delarna kan bli aktuella. Det åttonde huset är även djupt transformativt så om din ekonomi är i ordning kan det vara ditt inre som istället går igenom en sorts reningsprocess. En bra tid för att läsa, tala och lära dig om hur du kan göra dig fri från begär, fobier, rädslor eller gamla karmarelationer som stör din nattsömn.

Vattumannen 21/1-18/2

Samtal och kommunikation med en partner och dina närmaste vänner går i taket. Det kommer bli mycket mer fart och anledning att tala, mötas och hålla kontakten. Om du är singel kan en smart person få dig att falla pladask. Sättet som han/hon uttrycker sig verkar så friskt och häftigt!

Fiskarna 19/2-20/3

Du är slipad som en vass kniv när det gäller att hålla koll på små detaljer. En ypperlig förmåga om du arbetar eller slutför ett petigt jobbuppdrag. Du kommer bli fokuserad och må bra av att få ta tag i alla måsten, till och med sådant som du i vanliga fall inte uppskattar. Om du inte arbetar kan sättet som du tar hand om din hälsa få samma nitiska energi. Ett dag-för-dag-schema för hur du ska nå ett träningsmål eller sakta återhämta dig genom rätt mat och tillskott kan göra under i sommar!

0
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00