Horoskop vecka 27, 2018

Planethändelser vecka 27.

Årshoroskop 2018

Det här blir ett av årets kortaste veckohoroskopsinlägg. Vissa veckor är det glest mellan planetmötena. Vecka 27 är en sådan. Men, veckan innehåller en 5-stjärnig dag och den känslan kommer spilla över på större delen av veckan.

5-stjärnig dag!

Den glädjande dagen är torsdagen den 5 juli. Då möts Solen och Jupiter i en trigon och ger oss möjligheter till mod, glädje och optimism i större mått än vanligt. Markera dagarna tisdagen den 3 juli- lördagen den 7 juli som dagar då en ekonomisk chans kan dyka upp, dagar präglade av TUR-känsla eller dagar då ett möte som känns skrivet i stjärnorna äger rum.

Väg din ord

Samma dag, torsdagen den 5 juli så möts också Merkurius och Mars i en opposition. Om du använder dagen till att försöka imponera, och troligen lyckas också, så var extra noga med att välja dina ord med omsorg. Annars finns en liten risk för att du säger något som kan uppröra den du talar med. Och det vill man ju inte när en av sommarens finaste tur-dagar äger rum!

Inspiration, vatten och känslor

Vecka 27 avslutas med ett möte mellan Solen och Neptunus, även detta en möjligheternas trigon. Solen befinner sig i Kräftans tecken och Neptunus i Fiskarnas tecken. Vatten, känslor, intution och familj och hem är supergynnade av de här energierna. Bege dig till vatten eller tala känslor med familjen samtidigt som ni har er årliga sommarmöten tillsammans.

Andra sätt som gynnas av söndagens energier är att se på något vackert såsom en romantisk film, gå på konstuställning/museum eller skapa något själv genom att fotografera, måla eller skulptera. Resultaten kan bli imponerande!

Imorgon kl 08:00 publiceras som vanligt veckohoroskopet för alla stjärntecknen.

Jag önskar er alla en härlig vecka och fortsatt glad lördag!

Kramar

Helena

 

  1. Sofi skriver:

    Hej Helena!
    Vad säger du om kärleken för oss skyttar framöver? Vi som är frihetsälskande och samtidigt passionerade av oss + ascendent i ett ”känsligt”, lugnt och hemmakärt tecken som kräftan. Känns som det är splittrat…
    /sofi

  2. Spännande! Kommer just hem ifrån en bilresa med bästa vännen ifrån Champagne. Uppladdad med fantastiska energier och upplevelser! Ser fram emot att läsa morgonens horoskop 🙏🏾❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..