Horoskop 2-8 juli, 2018

Horoskop för alla stjärntecken 2-8 juli, 2018

Väduren: Solen lyser upp din hem- och familjezon. Ta dig tid att fokusera på dina närmaste eller ditt boende. På torsdagen vågar du öppna dig lite mer angående dina känslor. Ärliga åsikter och samtal med familjemedlemmar kan ge dig en känsla av frihet. Undvik dock att använda din ärlighet i större gruppsammanhang såsom i sociala medier. Det finns risk för att du klampar i klaveret när du skriver eller säger precis det du tänker. Lördagen och söndagen är perfekta för att släppa det gamla, läka dig och gå vidare. Om du kan: res eller tillbringa tid vid vatten eller i en spirituell miljö/plats med andlig stämning.

Oxen: Du reser troligen mer, är snabb i kommunikation och smart när det gäller att lära dig nytt. Sommarkurs-vibbar! Använd torsdagen till att sälja en affärsidé eller för att få fler att gå samman med dig i ett projekt. Frågor som berör livstransformation, övernaturlighet eller delat ägande kan ge dig särskilt flöde. Om du känner att det är för mycket bollar i luften, påminn dig då om att verkligen ta dig tid för att bara andas och landa en stund. Lördagen och söndagens energier ger dig en chans att ta din plats i ett gruppsammanhang. Din förmåga att sätta dig in i andras situation och lyssna och relatera till andras rädslor eller problem gör att folk ser dig som en respektfull person, värd att följa.

Tvillingarna: Dina värderingar och din ekonomi får energi av Solen. På torsdagen kanske du funderar över om det du värderar högst i livet verkligen betjänas av sättet du arbetar på? Kan du tänka om? Om du känner dig lättirriterad så undvik att utsätta dig för situationer där du öppnar för andra att ärligt säga vad de tycker om dig och ditt liv.

Sätt dig också in i andras situation på ett ödmjukt sätt innan du kritiserar dem. Helgen kan ge dig en spirituellt inspirerad idé avseende hur du ska hantera ditt arbete och dina pengar. Kanske kläcker du en snilleblixt om hur du kan förbättra andras liv genom att arbeta på ett nytt sätt.

Kräftan: Solen lyser upp ditt eget tecken och dina drömmar och önskemål hamnar i centrum. Vad har du lyckats uppnå sedan din förra födelsedag och vad vill du nå för mål under det kommande året? Hur du tar hand om ditt yttre och din stil hamnar också i solljuset. Dags för en uppgradering av garderoben? En ny frisyr? På torsdagen vågar du ta plats genom att bara vara dig själv. Det spelar ingen roll vad resten av världen gör eller tycker, du står tryggt i din egen tro och attityd. Pengar kan kortvarigt stressa dig under torsdagen och fredagen. Försök att hitta en balans mellan jobbtid, inkomster och tid för återhämtning. Helgen är perfekt för att lära dig något nytt genom att resa till en plats du aldrig varit på eller djupdyka in i ett nytt ämne i en bok eller på en kurs.

Lejonet: Återhämtning är ditt mantra. Du behöver vila, få dra dig undan och hamna i fas med dig själv på ett spirituellt plan. När din styrare Solen möter Jupiter på torsdagen får ditt familjeliv vackert stjärnglitter över sig. Nu kan du komma i harmoni i ditt hem eller med familjemedlemmar, om du känt att något saknats. Lyssna till din intuition eller praktisera konsten att visualisera ett nytt boende eller de typer av familjerelationer som du önskar dig. Om någon eller något skulle göra dig upprörd i denna mentala reningsprocess så försök att bita din tunga och fokusera på det positiva med situationen/personen istället. Du kan få superinspiration för ett kreativt projekt under helgen.

Nästan som om en musa träder ned från himlen med nycklarna till framgång i sin hand. Det som sker tycks andligt guidat! Ju mer du också ger intryck av att vara en person som bryr dig om din nästa, desto mer förtroende och respekt får du.

Jungfrun: Möjligheter genom samvaro och samarbete med andra får kraft när Solen besöker ditt elfte hus. Kanske tittar du närmare på möjligheter att gå på tillställningar som kan lära dig något samtidigt som du får en chans att bygga upp ditt kontaktnät. På onsdagen och torsdagen får du en väldigt fin chans att tala med likasinnade om idéer eller en gemensam satsning. Stämningen kommer vara upplyftande och ge dig en känsla av att ”allt är möjligt”. Det är också mycket möjligt att du har ett konfidentiellt samtal om jobb där du får tala rakt från hjärtat. Tänk på att tänka innan du talar och väga dina ord väl. På söndagen kan du träffa eller få kontakt med någon som tänker i precis samma banor som du. Du kan få en superkick av att hitta en likasinnad!

Vågen: Med Solen i ditt tionde hus handlar ditt liv om att lägga upp en fungerande framtidsplan. Det kan inbegripa att agera strategiskt i jobb och karriär eller att rent generellt känna att du har en plan som verkar grundad och förankrad i verkligheten. I mitten på veckan, onsdag och torsdag, får du en fin chans att förhandla om pengar. Om du vet att det är du mot andra i en jobbsökningsprocess ska du våga dig på att visa dig självsäker. Du har stöd av stjärnorna för att vara den som står ut som den självklara vinnaren. Du imponerar! På söndagen lönar det sig att sträcka ut en hjälpande hand. Kanske kan du kombinera arbete och välgörande ändamål?

Skorpionen: Tankar på att resa eller flytta gränserna för dina livsperspektiv dominerar. Kanske funderar du över att göra en satsning i livet som inbegriper en företagsidé med kopplingar till utlandet eller att skriva eller studera. En av årets lyckligaste dagar för dig äger rum på torsdagen, även om du troligen känner av det redan på onsdagen också. Dagen kan summeras med orden : Våga ta nya steg i livet! Om du har ett projekt som ska sjösättas kan du med fördel använda dig av den här veckan. På söndagen kan du få härlig bekräftelse på att det du gör och åstadkommer verkligen påverkar andra, på ett positivt sätt!

Skytten: Med ditt åttonde, transformativa hus aktiverat av Solen är den här tiden full av tankar på avslut och nystart. Endast genom att lämna en situation kan dörrarna till ett nytt liv öppnas. Frågor kring gemensam ekonomi eller psykologiska spörsmål, såsom att vinna över beroenden eller rädslor, är också sådant du lägger ner mer tid och kraft på just nu. På onsdagen och torsdagen är ditt inre i starkt förbund med din förmåga att manifestera det du önskar dig. Så vad står högst på din önskelista? Sätt dig ned och skapa en visionboard eller lev dig in i det du önskar dig ska hända. En person kan också träda fram som en hjälpare i nöden och ge dig precis det du behöver. På söndagen kan du få en insikt eller möjlighet som skänker ro och harmoni i ditt hem-och familjeliv. En utflykt i vacker miljö nära vatten eller en självhjälpsbok som du läser i soffan kan inspirera dig enormt.

Stenbocken: Solen lyser upp ditt sjunde hus. Harmoniskt kärleksliv och härliga sammankomster med vänner och bekanta förgyller dina dagar. På onsdagen och torsdagen kan du få en chans att slå dig samman med någon annan, antingen det är i kärlek eller affärer.

Även om du föredrar att arbeta ensam så kan du vinna på att arbeta i team med någon som kompletterar dina kunskaper just nu. På söndagen talar du om något som du verkligen inspireras av och känslan smittar av sig på de du möter. Du kan faktiskt få någon ytterligare person med dig på ditt lag. I kärlekslivet kan det påverka dig så att du framstår som oemotståndlig när du visar din omtänksamma sida.

Vattumannen: Det är sommartider och med Solen i ditt sjätte hus kan du ha tagit dig an en seriös tränings- eller hälsoplan. Det sjätte huset styr även över dina dagliga plikter så om du fortfarande arbetar så är det troligen bråda dagar för att ta rätt på alla lösa ändar innan ledigheten. Torsdagen står ut som en dag då arbete och karriär är i fokus. Du är stark och leder andra med säkerhet. Nu får du en chans att ta kontroll över ett projekt som spårat ur en aning, eller, be en chef om hjälp i ett jobbärende. Använd söndagen till att samla dig och bara vara. Lyssna till musik som tar ner stressnivåerna eller testa en guidad visualiseringsmeditation. Du får särskild kraft från att vistas vid vatten. Ge dig ut, även om det bara är för en promenad längs med en kanal eller sjö.

Fiskarna: Allt ljus från Solen lyser upp zonen för dina barn, din fertilitet, kreativa drömmar eller ämnen som är särskilt viktiga för dig. Nyheter och händelser kring de här områdena i ditt liv präglar tiden just nu. På torsdagen äger ett planetmöte rum som ger dig chansen att agera i en fråga kopplad till de ämnen jag nämnde ovan. Tänk i nya banor och en väg till framgång och nya möjligheter kan utkristallisera sig. Du kan snabbt inse att om du exempelvis tar de första stegen mot en kreativ dröm, på ett nytt sätt, kan du inspirera andra att göra detsamma. Visa dina innersta känslor på lördagen och söndagen. Din historia och upplevelser är något som stärker och inspirerar andra.