Hälsa=Livssituation samt Regressionshypnos

Favoriter i repris!

Nu när sommaren är här och vi får lite tid att reflektera över våra liv i samband med semestervila (jag vet att inte alla är lediga men för de av oss som är det) kan vi känna ett behov av att ta tag i emotionella surdegar. Kanske för att vi inte kan blunda för dem längre. Ofta handlar det om vad som klämmer i livet.

Relationer som gått på halvfart överlever när alla har sina scheman fulla av vardag och arbete men när alla ser varandra i ögonen över frukostbordet och är tillsammans dygnet runt känner många att relationen måste tas om hand eller överges. Likaså avseende hur man mår och vad man gör i livet rent praktiskt. Hälsoproblematik kan inte ignoreras längre eller begränsande fobier och rädslor ska inte får styra över våra livsval.

Jag har lärt mig att inte ignorerar den inre rösten för länge. Det straffar sig när man inte får utlopp för egna drömmar eller känslor. Jag har helt enkelt blivit fysiskt sjuk av att gå undan med mina egna behov.

I länkarna nedan finner ni mina inlägg om hur sköldkörtelproblem botades genom att byta liv och hur en rädsla att köra bil bemästrades via regressionshypnos.

Om du känner dig dragen till den här texten ovan kanske du finner något matnyttigt i inläggen. Skriv gärna och berätta!

Kramar

Helena