ANNONS

5-stjärnig dag!

/

Solen trigon Jupiter retro

Jag skrev om det redan i förra veckan men det förtjänar att upprepas: Idag och imorgon kan bli dagar som präglas av tur, möjligheter och en känsla av överflöd. Anledningen är Solens och Jupiters möte den 5 juli som kan börja kännas av redan idag. Om du har någon situation som kräver mer mod eller kraft än vanligt, såsom kanske vid ett särskilt viktigt möte, använd dig då av kraften som ges idag och imorgon.

Solen styr äver Lejonen som är coola och stolta katter. Jupiter i Skorpionen ger oss en chans att öppna för transformation. Kombinationen ger en dag då vi utstrålar självförtoende och tar för oss av det vi önskar oss. Turen är med oss!

Med Jupiter i retrograd läge kanske en möjlighet från förr, möjligen avseende pengar, nu åter blir på aktuell.

Detta några av de mest tursamma, generösa och lyckliga dagarna under hela 2018! Använd dagarna väl. ;-)

Jag önskar er en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

1
75

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00