Välj dina ord väl

Merkurius opposition Mars retro

Det kan vara en god idé att tänka lite extra på vad ni säger idag. (Det är möjligt att ni märkte av det redan igår. Då var Merkurius/Mars retro oppositionen exakt.)

Med en kommunikationens planet i motsatt position till Mars så kan det hastigt bli fel. Risken för att brusa upp och skrika ut något man önskar att man inte sagt är överhängande.

Så. Dagens astrotips denna fredag.

Kramar

Helena

  1. Satt o bläddrade bland dina gamla inlägg, och hittade det du skrivit om sköldkörteln, nu har jag en trött jävla körtel som får ta emot både Levaxin och Liothyronin, men det du skrev var väldigt fint, och jag ska absolut ta i beaktning om förödmjukelse o sådant kanske ligger som orsak, hos mig. Tack

  2. Undrar hur det går ihop med att gårdagen skulle vara så lyckosam? Känner man antingen eller? Nyfiken :)

  3. Helt outstanding dag igår, kände mig lycklig och såg och bytte blickar med en skitsnygg man/kille det var längesedan någon fick mig att rodna o le löjligt resten av dagen.💍

  4. Å jezz, ja jag är ännu i dag chockad över hur jag just skrek ut i går… visade den drabbade nu din text och vi skrattade över hur exakt det stämde in på händelsen. Vi kunde skratta nervös åt det då jag genast ångrade mig å bad om ursäkt flera gånger igår.
    Jag som dessutom satt mål att bli bättre på självbehärskning… heja mig… fy, men det är ett bra varnande exempel.
    Ja, skulle bara skriva att du satte huvet på spiken.

  5. Oh boy, det måste jag redan tänka på dagligen… /jungfrun med den vassa tungan med känsliga kräftan som kollega

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..